![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Kalanchoe orgyalis - Copper Spoons ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Mangave 'Bloodspot' - Bloodspot Mangave ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
beğenirseniz eğer adres Taner ANGAY... veee... yılbaşı çiçelerimden bir diğer daha açtı şu daha önce tomurcuk olarak gördüğünüz. Kendisini 6 ay önce ekmiştim. Henüz 1 dal ve bu ikinci çiçek açışı Sanırım mevsimleri şaştı.Çiçeği çooook güzel. Diğerine göre çok farklı. İyi seyirleeerrrr... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Karlı soğuk günlerden sonra gelen güneş bugün bana bi kıyak yaptı. Aslında sizlerle yarın paylaşacaktım bu güzelleri ama aşağıdakileri görünce dayanamadım. ![]() Bu eklediklerimin çoğunluğu Sn Taner ANGAY beyden gelenler, türleri yarın yazacağım. çiçeklerin şirinliğine bakar mısınız? ![]() Aloinopsis Schooneesii. (sağolasın Zenfree )![]() ![]() bunlarda tomurcukta bakarsınız açarlar yarın ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen emily14 : 07-02-2012 saat 21:14 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() bunu çoook istiyorum biliyorsunuz. Bulduuuummmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() İki tane tomurcuk var içinde ama çekemedim net fotoğrafını. Açsın bakalım nasıl birşey olacak ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Özellikle sukulentlerin en sevdiğim yanı muhteşem geometrileri, simetrileri... Şu iki yaprağın birbirinden ayrılmadan önceki haline herhalde 500 kere dönüp dünüp bakmışımdır hala da bakıyorum.![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kaktüs, sukkulent |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|