![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Ne zamandır soracağım unutuyorum. Bu fotoğraftaki şeyler sanki tohum gibi ![]() öyleyse kaktüs tohumu ekme girişimde bir bulunayım diyorum ne dersiniz ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Yılbaşı çiçeklerim açıyooorrrr... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Sevgili Emel, soğuktan kaçan dört ayaklı misafirlerim Kalanşo'ma yeni bir şekil vermişler. Kopan parçalardan 2 tanesi çelik olarak kullanılabilecek durumda. İster misiniz? (Geçen yıl aldığım satıcı Kalanchoe TikiBell demişti,net'te bulamamıştım. K.manginii gibi çiçek açıyor ) |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
yaramazlar...benim terasın açık kısmında da kargalarla fena kavgalıyız ama onlar kazanıyor hep Kalanchoeler bu konuda çok üzücü değil ama hemen tutuyorlar. Seve seve isterim tabi. Çoook seviyorum kendilerini. Benimkilerin de çiçekleri gecince sizinle paylaşabilirim. Küçük bir bardağa dikerseniz sevirim. Karlar erisinbir gorusme yaparız kısmetse Düşünceniz için çoook teşekkürler bu arada sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Yeni güzellerinizi güle güle büyütün sevgili Emily14 aradıklarını bulduğuna çok sevindim ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() bir tanesini buldum evet, diğerleri için aramaya devam... en güzeli de memlekette bulmuş olmak. Alıntı:
,valla öyle hele havalar güneşli oluncaaaa... onlar mutlu ben mutlu... o koca sevgiler benden sana ![]() |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
benim güzellere kaldığımız yerden devam edelim efenim...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Sevgili emel'cim, Coşmuşsun ve sayfanıda coşturmuşsun. (bu kıza abs lazım) )Yeni güzellerini iyi günlerde büyüt canım.Bol bol çiçeklerini yavrularını gör inşallahh Herbiri ayrı ayrı güzellikteler ve de çok diri bakımlı görünüyor. Sen şimdi geceleri yatmazsın değil mi bunları seyretmekten ![]() Ben doyamadım da seyretmeye. Kocaman sevgilerrr |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Sn emily14. Bu yeni türleriniz çok güzelmiş yaaaa . Simdi siz bu kar kış arasında nerden buldunuz bunları söyleyin bakiimm.Güle güle büyütün bizede yedekleyin... ![]() |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Taner Beyden yeniler. Yeter ki sevip serpilsinler, seve seve yedeklenir ve paylasilir ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaslarim basudin artik sadece recete ile satiliyormus, bilginiz olsun. (klavyede Turkce kararkter yok ozur dilerim) |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
,Bu güzellerin isimleri benim hem hafızam için çok zor ![]() En kısa zamanda hepsnin türlerini yazacağım... Çiçekleri konusunda çok ümitiliyim... Tomurcukları bile yüzümü güldürüyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Sevgili emily14 çok güzel türler edinmişsin hepsini gülegüle büyüt. Sağlıklı ve bol çiçekli günler diliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler Sevgili Musbet, uzun zamandır siteye giremedim geç cevapladığım için özür dilerim... Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Büyüyorlar, çiçekleniyorlar, yaşşasııınnn....
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
İlk arajmanlarım saksıyı doldurmaya başaldılar, hatta biri yakında beni tutamazsın dışarı taşacağım sinyali veriyor ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Güneş güneş güneş ...
içi ısınan açıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Bitkiler çok çok güzel maşallah. Zevkle seyrettim fotoları ama size çok büyük geçmiş olsun. 1 hafta evde olduğunuza göre sizde de sağlık problemi oluşmuş galiba. Umarım ciddi bir şey değildir ve acil şifalar dilerim. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Gülenmelek, öncelikle teşekkürler bitkilerim için ![]() Sonra da düşünceli davranışınız için... Çok şükür bende birşey yok. Arabam park halindeydi ben içinde yoktum. Ama işim tamamen arabaya bağlı olduğu için ve 1 hafta araba servisten çıkamayacağı için zorunlu dinlence olacak. Gerçi gene yerimde durmayacağım gibi. Malum İstanbul'un en güzel olaylarından biri, tuborg gold festimiz var. Beni oralarda bulabilirsiniz... İnsan kurtlu olmaya görsüüüünnnnnn ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çiçekleri olmasada çok güzel görünüyorlar ellerinize sağlık ![]() |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Görüyorsun Sevgili Sakdag,Kaza olmadan evde olamıyorum ... bi de erkek arkadaşım var bu aralar sorma aramızda kalsın o da bitkiler kadar vakit istiyor, bakalım ne yapacağız... |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-09-2010
|
Emel hanım bitkilerinize de sohbetinize de hayran kaldım harikasınız .Maşallah ne coşkulular öyle yumrucuklar fideler çiçekler.bigün benim de böyle cok ve sağlıklı çeşidim olur umarım.Gerçi 8-10 türle bile balkondan içeri giremiyorum seyredeceğm diye sizinki kadar olsa deliririm sevinçten heralde sahipleri de kendileri de hep sağlıklı kalsınlar inşaallah.sevgiler |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
insallah sizlerin de olur... bir de böcükler olmasa oooo daha neler olacak. Özellikle pamuklu bitler ve beyaz sinekler, kurtulamıyorum maalesef ![]() Kalonche'lerimle Fusya'larım coşuyorlar, sonra bir anda bu böcükler yüzünden ölüyorlar. İlaçlama yapmaya fırsat bile bulamıyorum valla... İlginçler, inanılmaz bir yaşam mücadelesi. Her ne kadar bitkilerimi öldürdükleri için nefret etsem de. Saygı duyuyorum kendilerine ![]() Sevgiler, çok zaman ayıramamakla beraber, sohbetlerimize de bekleriz her zaman ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kaktüs, sukkulent |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|