![]() |
|
|
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-11-2008
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-09-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Ağaçlar.Net sitesisine üye olduğumdan beri kaktüs ve sukulentlerle ilgili ufkum genişledi, hiç bu kadar türü olabileceği tahmin bile etmiyordum. En çok merak ettiğim türlerden biri de lithopslardı. Şimdi benim de bir lithopsum var. Sayın Taner Angay'dan kaktüs siparişi verirken bir tane lithopsta istedim. Üstelik yanında farklı bir tür olduğunu tahmin ettiğim bebeğiyle beraber geldi. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Yeni kaktüslerim
Kaktüs çeşitlerimi arttırmak amacıyla Taner Angay Seranın kampanyalı kaktüs satışından aldığım kaktüslerim... Hepsi birbirinden güzeller... Çok güzel paketlenmiş ve hasarsız olarak geldiler. Çeşitlerini arttırmak isteyen bütün arkadaşlara tavsiye ederim... Şimdilik toplu resimlerini yayınlıyorum.. Daha sonra tek tek tanıtıcam inşallah... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdiden teşekkürler. Sağlıcakla ve hoşçakalın. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Ben de eminim, harika olacaklar yazın. Çok çabuk gelişiyor sukulentler. Siz saksıları ayarlayın şimdiden, yaza pek çok sukulentiniz olacak. Yılbaşı cok güzel açmış maşallah. Ben saksı değiştirdim tomurcuklar döküldü ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnşallah sizinkiler gibi coşarlar Sayın Cemo. Sormayın Cemo hanım, yılbaşının tomurcukları çok hassas bu çiçek 8 tane birden açacaktı. Fotoğraf çekerken ordan oraya çevirirken üçünü kopardım. çok üzüldüm.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
2 saksı pembe yılbaşı çiçeğim var, biri 24 kasımda açmıştı, diğeri bugün açtı. Aşağıda resmi olan çiçeğimi 5 yıl önce 2 lob olarak ekmiştim. İlk defa bu sene açıyor, 6 tomurcuğu var güzelimin... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Bir yanda onlarca çiçek tomurcukları, bir yandan yeni sürgünler. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Güneşin Sihiri
Aaaaaa... ![]() ![]() Güneşi gören açmaya başladı, sabah bunların hepsi tomurcuktu... Açmaları 3 günü bulur diye düşünmüştüm... Pıtır pıtır patlamış bütün tomurcuklar... (Hepsi pembe tonları, ben sarıyı seviyorum ama... ![]() Birazdan atlasta açarsa hiç şaşırmayacağım doğrusu... ![]() Buyrun izleyelim hep beraber... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|