![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-11-2015
|
Evde yeni toprak karışımı yapacağım kum,köy toprağı,perlit başka daha verimli olması için nekarıştırabilirim acaba ? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-04-2019
|
Maşallah hepsine, ellerinize sağlık sayın sakdağ, bol bol çiçeklensinler umarım.. |
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hoya verticillata evet, öğleden sonra güneşi vuruyor üstüne arka balkonda ondan kırmızılı yaprakları. Atın güneşe, kızarır yaprakları. ![]() Çiçekleri de öyle güzel kokuyor ki. Çok nazsız kaprissiz bir hoya türü. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-06-2019
|
Sayın sakdag kaktusleriniz cok guzel bayildim bende bir kaktus severim sanirim bendede bir 30 cesit kadar var seramda bende ilerleyen gunlerde sitede sizin gibi paylasmak niyetindeyim sizin gibi cicekler icinde yakalayamasamda her zaman tesekkurler bu gorsel şölen icin ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Hepsi çok mükemmel, seven ellerde güzelleşmwyip ne yapsınlar ![]() Sevgili sakdağ sende Hildewintera Colademononis varmıydı? Sanki bir ara ünalda bulup almıştın gibi. Bir arkadaşım arıyor da, bulunabilir bir tür mü bu Maymun kuyruğu ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba Ablacım, Hildewintera Colademononis birkaç yıl evvel vardı Ünal kaktüste, ancak o zaman sarkıcı olduğu için arabanın bagajında kırılır diye alamamıştım. Aşağıdaki resimdeki işaretlediğim başka bir tüysüz çeşidini almıştım. En son gittiğimde var mıydı hiç dikkat etmedim açıkçası. Bu bendeki de çok yavaş büyüyor, çiçek renk ve şekilleri aynı maymun kuyruğuyla. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Beğeniniz için teşekkür ederim. Sayfanızı görmeyi isteriz. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Sakdağ; Adeniumunuz Rahmetli meh12 arkadaşımızın alıp benim de arasında bulunduğum tohumlarını paylaştıklarımızdan mıdır? Ben biraz geç ekmem yeteri kadar bakamamam nedeni ile fazla büyütemedim. İlk defa bu yıl çiçek açtı. Ancak açan iki adenium da sizdeki ile aynı renk. Oysa en az 20 çeşit katmerli olarak aldığımızı düşümüştük. http://www.agaclar.net/forum/1569651-post231.htm |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-08-2019
|
Hepsi harika |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-03-2019
|
Renkler muhteşem gerçekten |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yeni Üye
|
Merhabalar sarımsaklıda sukulent Satış yerleri hakkında bilgisi olan varmı uygun fiyata büyük boylar özellikle..Bilgisi olan varsa sevinirim |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sarımsaklı civarında bildiğim yok ama Edremit'in girişinde Ayvalık tarafına devam ederken sol tarafta bayağı iddialı seralar var birkaç tane. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yeni Üye
|
Arkadaşlar bu çiçek nasıl köklenir kırılmış dalları suda bekletiyorum doğrumu acaba |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Suda tutmak yerine toprağa dikmeniz daha iyi olur. Çabuk köklenen bir bitki neticede. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-06-2007
|
Hemen dikebilirsiniz, çok şımarık hemen tutuyor, hızlı büyüyor |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2017
|
Hepsi çok güzel ama ya o Hoya kerrinin güzelliği ne olacak? Ya da benimki algıda seçicilik ![]() Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
|
|
|
![]() |
|
|