agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni167Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-08-2011, 02:32   #11
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Giriş Tarihi: 10-07-2010
Galeri: 7
Dostlara Selam

Eveeet, bu kadar tatil yeter. Biraz uzak kaldım ama gelirken size selam getirdim. Kimden dersiniz? Tabi ki benimle paylaştığınız değerli bitkilerinizden. Bakın bakalım tanıyabilecek misiniz? Büyümüşler mi? Değişmişler mi?

DOSTLARA "SELAM" SERGİSİ

Name:  ar13lt3uw8cg7.jpg
Views: 3900
Size:  53.5 KB

"Selam bir gülümseyiş, selam bir bakış, selam bir merhabadır; selam tam vaktinde bir gönül alma, ta yürekten bir teşekkürdür. Selam bir umman; sevgi saklar derinliklerinde. Selam içten bir tebessüm, kalbî bir yakınlıktır. Selam ve aleyk, birbirini bütünleyen ikizler...

Selam geldi ve bütün yaslı çehrelerdeki kederlerin yerini en içten tebessümler aldı. Onun sıcaklığıyla karanlık gönüllerimiz aydınlandı. Göz gözü görmez olduğunda ve ters düştüğünde birbirine bütün yollar ve dahası gönüller kapattığında birbirine çelikten kapılarını, açtırmaz mı bahar çiçeklerini bir selam?
"

İlk fotoğraf sevgili Güler' in yavru ağzı renginde çiçek açan atlasının. Ortadaki tek dal olarak gelen bitkinin artık iki de kolu var. Fotoğrafta gözükmeyen diğer iki sürgün ise sanırım bacakları oluşturacak Size de saksıda oturan bir kuş gibi gözüküyor mu? Boynu kafası ve kanatlarıyla bana sanki bir kuş gibi gözüküyor. Umarım bir gün uçup gitmez. Bu güzel bitki için tekrar teşekkürler sevgili Güler.

Sıradaki fotoğraf ise sevgili Hhatice' nin, bir gecelik gelin bitkisine olan ilgimi dile getirdiğim bir mesajımı okumasıyla özelden "bende iki yaprak var isterseniz birini sizinle paylaşabilirim" demesi üzerine bu forumdaki ilk paylaşımımı gerçekleştirmeme vesile olan bir gecelik gelin bitkisi (Night Blooming Cereus). Orjini tabi ki bu bitkiyi bir çok kişiyle paylaşan bir gecelik gelinin babası sevgili Zafer İnandıklı. Sağdaki tek yaprak olarak gelen gelin artık bir anne (anaç) Yeni yaprak ve sürgün çıkarmaya devam ediyor.

Bu fotoğraftaki Sedum palmeri' de yine sevgili Hhatice' den. Üstteki gelinle birlikte verdiği bitki verdiği günkü gibi duruyor Ne büyüdü ne küçüldü. Mame bonsai havasında yaşayan bir bitki İkisi içinde tekrar teşekkürler sevgili Hhatice.

_Esin_ ve pamuktopu beğendi.

Düzenleyen sariefe : 21-08-2011 saat 00:17
sariefe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025