View Single Post
Eski 18-08-2011, 02:33   #269
sariefe
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Giriş Tarihi: 10-07-2010
Bu fotoğraftaki paskalya kaktüsleri sanırım üç renk (Pembe, kırmızı ve beyaz) ve paylaşım sevgili rodoslu' dan. Benimle bu güzellikleri paylaşan dostumuz sevgili rodoslu, tekrar teşekkürler.

Şimdi sırada sevgili nesli6' nın benimle paylaştığı iki bitkisi var. İlki Sedum sieboldii. Oldukça gelişti ama ilk çiçeklerini henüz göremedim. Merakla bekliyorum.

İkincisi, bir bebek kaktüs. Aslında o artık bir genç. İkisi için de tekrar teşekkürler sevgili nesli6.

Sıradaki bitki sevgili sevim.K' dan. Bir çok kişi gibi bende Aporocactus sevdalısı iken sevgili hocam sevdamı bu küçük aporocactus yavrusu ile taçlandırmıştı. Yalnız uzun zaman bir hareket göremediğim bitki yanından minik bir filiz verdi. Sevincim ise o minik filiz ile orantısız büyüklükte oldu. Tekrar teşekkür ederim hocam.

Bu fotoğraftaki bitki bir Haworthia viscosa. Kaynağı Ferda Ülkümen olan bitkiyi benimle paylaşan ise sevgili ankstel. Ağaçlar.net' in genel toplantısında bana köksüz olarak gelen bu yavrucak hayata tutundu ve umarım yakında büyüyüp gelişecek. Teşekkür ederim sevgili ankstel.

Düzenleyen sariefe : 29-05-2013 saat 16:03
sariefe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön