![]() |
|
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sariefe, Fotoğrafları görememe sorunu benim açımdan çözüldü. İşyerinde kullandığım bilgisayardaki bazı proğramlar bazı site ve sayfaları engellemekte. Sanırım sizin sayfanızdaki fotoğraflarda kullanılan proğramlar nedeniyle engelleniyor olabilir. Çünkü akşam evde sayfanızı izlemeyi denediğimde bir sorun olmadan tüm fotoğraflarınızı izleyebildiğimi gördüm. İzlediğim fotoğraflar içerisinde sarı-pembe Schlumbergeralar ise değişik ve oldukça güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sariefe, Hakikaten yakın zamanlarda başlıklarımızı inceleyip benzer şeyleri yazmamız ilginç olmuş. Aslında konu kaktüs ve sukulent tutkusu olunca buna pek şaşmıyorum ![]() Umarım Haworthia Çiftliğinize en kısa sürede bir turuncata eklenir. Çok sevimliler değil mi? Ünal Sera gezinize ait fotoğraflar hakikaten çok güzel ve "tüh gelemedim" dedirten türdendi. Bitkilerinizin bundan sonra takipçisiyim ve yeni türlerinizi merakla bekliyorum. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
başka bir başlıkta operasyon geçirdiğinizi okudum öncelikle size çok geçmiş olsun demek istiyorum. Toplantıda aramızda olmanızı çok isterdik ama sağlık herşeyden önce gelir. Siz iyi olun da mutlaka başka bir buluşmada telafi ederiz. Sayfamı gezerek ve iltifatlar ederek bana onur verdiniz. Elimden geldiği kadarıyla sahip olduğum güzellikleri güzel insanlarla paylaşmaya çalışıyorum. Aldığım geri dönüşlerde beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Sukulent (kaktüs) seven birisi olarak hemen merak duygum kabardı. Forumu derinlemesine incelemeye çalışıyorum ama sizin sayfanız gözümden kaçmış olabilir. Acaba sizin bu anlamda fotoğraf paylaşımınız var mıdır? Ben bir araştırayım ![]() Tekrar geçmiş olsun. Sağlıklı, huzurlu günler dilerim. Saygılarımla... Alıntı:
Saygılar... Alıntı:
sorunun çözülmesine sevindim. Ben heralde schlumbergeraları çok seviyorum ki birbirlerinden ayıramıyorum. Hepsinde ayrı bir güzellik buluyorum. Ama çok zorlarsam sarı-pembe ile son bulduğum pembe-beyaz başı çekerdi heralde. Canlı hallerini gördüğüm için diğerlerinede haksızlık etmek istemiyorum. Güzel çiçekli bitkiler valla ![]() Alıntı:
![]() Seraya gelmek ister miydiniz? Yani müsait miydiniz? Çünkü arabayı garajdan almaya giderken sizi bir arkadaşınızla dışarda cam kenarında oturuken görmüştüm. Geri döndüğümde davet etmek istedim fakat kalkmıştınız ya da içeri geçmiştiniz ![]() Elimde isimlendirilmeyi bekleyen yeni kaktüslerim var. Belli olsun en kısa zamanda onlarıda beğeninize sunucam. Görüşmek üzere. Sevgiler... Düzenleyen sariefe : 11-05-2011 saat 00:02 |
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Sayın serilaaa, sayfanızı inceleyeceğim. Bahsettiğim bir sera var doğrudur. Üç kere de gitmişliğim var. İlgim her gittiğimde azaldı. Artık kimseye hevesle öneremiyorum. Tabi ki herkesin alacağı haz farklı olabilir. Adresini veririm. Ama uyarırımda. Çünkü, bahsettiğim sera artık bana çok bakımsız, yetersiz bir yer olarak geliyor. Zaten herhangi bir faaliyet yok. Belli ki zamanın en değerli, en büyük seralarından biri. Fakat bugün itibariyle bakıldığında hiç de öyle değil. Adres olarak Rumelikavağı' na gitmeniz yeterli. Balık lokantalarının olduğu son meydanda, Ünal Çiçekçilik nerede diye sorduğunuzda elbet tarif eden çıkacaktır. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Sayın Sariefe, tüm sayfalarınızı inceledim türleriniz, fotograflarınız, sayfa düzeniniz, saksı dizaynlarınız çok güzel verdiğiniz bilgilerde öyle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nesli6 beğenmenize sevindim. Yorumunuzla beni şımarttınız. Elimden geleni yapmaya, yaptıklarımı paylaşmaya çalışıyorum. İnşallah zamanla daha güzel paylaşımlarda bulunabiliriz. Görüşmek üzere. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-05-2010
|
Echeveria Glauca çok sevdiğim bir tür. Sizde hiç Lithops görmedim yokmu, benim 5 tanem var. Bir tane size hediye ederim yahutta değişim yaparız. Bana ne verirsiniz siz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Hadi buyur burdan yak Sevgili Sarıefe ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-11-2007
|
Bahsettiğiniz sera nerede? Ben de gitmek isterdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
lithopslar malesef ilgi alanıma girmiyor. Umarım mevcut lithopslarınızı güle güle büyütürsünüz. Paylaşım/değişim teklifleriniz içinde teşekkür ederim. Normal şartlarda ben size bir biskrem verebilirim. Siz yanına başka birşey ister miydiniz? Sevgili bettyycim gülmek size yakışıyor. Yüzünüzden eksik olmasın ![]() Sayın Utku, adres bir önceki sayfada 117. mesajda ![]() Düzenleyen sariefe : 11-05-2011 saat 00:04 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-05-2010
|
Alıntı:
forumda üyelerin paylaşmaktan yana iyi olduklarını hep okudum. sağlıkolsun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
120 no.lu mesaj; Alıntı:
Alıntı:
Saygılarımla... |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
Bu sayfanın biraz fotoğrafa ihtiyacı olduğunu düşünerek ekleme yapma ihtiyacı duydum. İki güzel kaktüsün fotoğraflarıyla kaldığımız yerden devam edelim. İlk kaktüsüm Aporocactus tarzında uzadıkça aşağı doğru eğilen bir tür olan Cleistocactus winteri. Henüz küçük olduğu için aşağı doğru uzama gözükmüyor. Fakat oldukça hızlı büyüyen bir kaktüs. Bunu ilk resimden sonra görebilirsiniz ![]() Cleistocactus winteri ![]() Satın aldığımda üstünde dört dal vardı. Sağlıklı olan ikisini diktim. Bir ay sonra aşağıdaki hale geldi. Dallar tutmakla kalmadı birer de sürgün verdiler. Hızla büyümelerini gözlemlemek çok hoş doğrusu. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen sariefe : 27-02-2011 saat 08:42 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
İkinci kaktüsüm Echinocereus morricali. Bu türün çiçekleri çok güzel oluyor. Çiçeğini görmeyi çok istediğim bir kaktüs. Bakalım sesimi duyacak mı? Echinocereus morricali ![]() ![]() ![]() Saygılarımla... Düzenleyen sariefe : 27-02-2011 saat 08:43 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Siz zorlamadan diğerinide ben göstereyim ![]() ![]() Saygılarımla... Düzenleyen sariefe : 09-02-2011 saat 15:31 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Sayın Sariefe, Cleistocactus Winteri dikenlerinin sarı olması ve özellikle çiçeğinin muhteşemliği nedeniyle aradığım bir tür siz nereden buldunuz öyle ![]() ![]() Echinocereus Morricali de çok gözel onunda çiçeğini görmüştüm ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
İlahi Tolga ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benimkinde beşgen altıgen ve yedigenler birarada, ![]() Bu resimde beşgen formundaki gövde kıvrılarak akordeon şeklinde uzamış, ![]() Bu resimde de altıgen ve yedigen formunda gövdeler var. Bunlar kıvrılmadan düz bir şekilde uzamışlar. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler... Alıntı:
![]() ![]() Düzenleyen sariefe : 11-05-2011 saat 00:09 |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eleştirilerimi sıralayacam, hoş sen de istiyordun, daha önceki konuşmalarımızda unutmadıysan. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayfanın başlığına dikkat ederseniz bu sayfa benim kendi özelliklerimi irdelediğim değil, bitkilerimin özelliklerini sergilediğim bir sayfadır. Bu bağlamda eleştirilerinizi özelden bekliyorum. Sıralı ya da karışık ![]() Saygılarımla... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-04-2010
|
![]() Sayın sariefe, ben de herkes gibi öncelikle kaktüslerinizin çok güzel olduğunu belirtmeden geçemicem.Güle güle büyütün. ![]() Özelikle Astrophytum asteria çok ilgimi çekti,deniz kestanesini andırıyor.Matucana madisoniorum'un da harika bir simetrisi var. ![]() ![]() Yakın zamana kadar kaktüsler pek ilgimi çekmezdi ancak üyelerin kaktüslerini gördükçe inanılmaz bir ilgi başladı bende de.Sayfaları dolaşıyorum tek tek.Şu an 3 adet kaktüsüm var.2 tanesinin adını öğrendim.Geriye kalan bir tanesini de 1.mesajınızdaki 2. resmin en ön,ortada bulunan kaktüsünüze benzettim.Türünü biliyor musunuz? Düzenleyen DilSe : 12-02-2011 saat 16:23 Neden: Resim silme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|