agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Kaktüs ve Sukulentler > Üyelerin Kaktüs ve Sukulentleri
(https)

Beğeni Düzeni167Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-01-2011, 20:03   #91
Ağaç Dostu

Baki Berk Kayalar's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2005
Galeri: 73
Fotoğraflarınızı ve anlatımlarınızı ilgiyle izledim. Sevgili dikenli dostlarınıza sağlıklı ömürler dilerim.

Baki Berk Kayalar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-01-2011, 20:04   #92
Ağaç Dostu

skaraca's Avatar

Giriş Tarihi: 13-11-2009
Galeri: 39
Sayın sariefe,

Fotoğrafları görememe sorunu benim açımdan çözüldü. İşyerinde kullandığım bilgisayardaki bazı proğramlar bazı site ve sayfaları engellemekte. Sanırım sizin sayfanızdaki fotoğraflarda kullanılan proğramlar nedeniyle engelleniyor olabilir. Çünkü akşam evde sayfanızı izlemeyi denediğimde bir sorun olmadan tüm fotoğraflarınızı izleyebildiğimi gördüm.

İzlediğim fotoğraflar içerisinde sarı-pembe Schlumbergeralar ise değişik ve oldukça güzel.

skaraca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-01-2011, 23:18   #93
Ağaç Dostu

selenn's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2007
Galeri: 12
Sayın sariefe,

Hakikaten yakın zamanlarda başlıklarımızı inceleyip benzer şeyleri yazmamız ilginç olmuş. Aslında konu kaktüs ve sukulent tutkusu olunca buna pek şaşmıyorum

Umarım Haworthia Çiftliğinize en kısa sürede bir turuncata eklenir. Çok sevimliler değil mi?
Ünal Sera gezinize ait fotoğraflar hakikaten çok güzel ve "tüh gelemedim" dedirten türdendi.

Bitkilerinizin bundan sonra takipçisiyim ve yeni türlerinizi merakla bekliyorum. Selamlar.

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-01-2011, 00:39   #94
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Giriş Tarihi: 10-07-2010
Galeri: 7
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serilaaa Mesajı Göster
Sayın sariefe kaktüs sayfanızı büyük bir ilgi ile dolaştım.Çok güzel fotoğraflanmış ve isimlendirilmiş olması bizler için bir yol gösterici olmuş.Benim evimde de bunlara benzer
Kaktüs-Suculent ve lithops'larım bulunmakta ve bunların bakımından ve çeşitliliğinden büyük
br zevk almaktayım.Bazılarını Antalya'dan getirtmekte bazılarını ise paylaşım olarak diğer dost
sitelerden tedarik ediyorum.Bizlere bu sayfayı fotoğraflarla tanıttığınız için teşekkür eder.Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
Sayın serilaaa;

başka bir başlıkta operasyon geçirdiğinizi okudum öncelikle size çok geçmiş olsun demek istiyorum. Toplantıda aramızda olmanızı çok isterdik ama sağlık herşeyden önce gelir. Siz iyi olun da mutlaka başka bir buluşmada telafi ederiz.

Sayfamı gezerek ve iltifatlar ederek bana onur verdiniz. Elimden geldiği kadarıyla sahip olduğum güzellikleri güzel insanlarla paylaşmaya çalışıyorum. Aldığım geri dönüşlerde beni ziyadesiyle mutlu ediyor.

Sukulent (kaktüs) seven birisi olarak hemen merak duygum kabardı. Forumu derinlemesine incelemeye çalışıyorum ama sizin sayfanız gözümden kaçmış olabilir. Acaba sizin bu anlamda fotoğraf paylaşımınız var mıdır? Ben bir araştırayım

Tekrar geçmiş olsun. Sağlıklı, huzurlu günler dilerim.

Saygılarımla...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Baki Berk Kayalar Mesajı Göster
Fotoğraflarınızı ve anlatımlarınızı ilgiyle izledim. Sevgili dikenli dostlarınıza sağlıklı ömürler dilerim.
Sayın Baki Berk Kayalar, sayfama hoş geldiniz. Beğenmenize sevindim. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim.

Saygılar...

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi skaraca Mesajı Göster
Sayın sariefe,

Fotoğrafları görememe sorunu benim açımdan çözüldü. İşyerinde kullandığım bilgisayardaki bazı proğramlar bazı site ve sayfaları engellemekte. Sanırım sizin sayfanızdaki fotoğraflarda kullanılan proğramlar nedeniyle engelleniyor olabilir. Çünkü akşam evde sayfanızı izlemeyi denediğimde bir sorun olmadan tüm fotoğraflarınızı izleyebildiğimi gördüm.

İzlediğim fotoğraflar içerisinde sarı-pembe Schlumbergeralar ise değişik ve oldukça güzel.
Sayın skaraca;

sorunun çözülmesine sevindim. Ben heralde schlumbergeraları çok seviyorum ki birbirlerinden ayıramıyorum. Hepsinde ayrı bir güzellik buluyorum. Ama çok zorlarsam sarı-pembe ile son bulduğum pembe-beyaz başı çekerdi heralde. Canlı hallerini gördüğüm için diğerlerinede haksızlık etmek istemiyorum. Güzel çiçekli bitkiler valla

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selenn Mesajı Göster
Sayın sariefe,

Hakikaten yakın zamanlarda başlıklarımızı inceleyip benzer şeyleri yazmamız ilginç olmuş. Aslında konu kaktüs ve sukulent tutkusu olunca buna pek şaşmıyorum

Umarım Haworthia Çiftliğinize en kısa sürede bir turuncata eklenir. Çok sevimliler değil mi?
Ünal Sera gezinize ait fotoğraflar hakikaten çok güzel ve "tüh gelemedim" dedirten türdendi.

Bitkilerinizin bundan sonra takipçisiyim ve yeni türlerinizi merakla bekliyorum. Selamlar.
Sizin gibi bende üst kısımlarını çok beğeniyorum turuncatanın. Sanki kesilmiş gibi

Seraya gelmek ister miydiniz? Yani müsait miydiniz? Çünkü arabayı garajdan almaya giderken sizi bir arkadaşınızla dışarda cam kenarında oturuken görmüştüm. Geri döndüğümde davet etmek istedim fakat kalkmıştınız ya da içeri geçmiştiniz

Elimde isimlendirilmeyi bekleyen yeni kaktüslerim var. Belli olsun en kısa zamanda onlarıda beğeninize sunucam. Görüşmek üzere. Sevgiler...

Düzenleyen sariefe : 11-05-2011 saat 00:02
sariefe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-01-2011, 16:24   #95
Ağaç Dostu

yener.T's Avatar

Giriş Tarihi: 26-03-2010
Galeri: 16
Sayın Sariefe evvela geçmiş olsun mesajınız için teşekkür ederim. Üyelerin Bahçeleri bölümünde bir sayfam var,orada evde bulunan kaktüs,succulent ve lithopsların fotoğrafları vardır.Selamlarımla.

yener.T Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-01-2011, 16:30   #96
Ağaç Dostu

yener.T's Avatar

Giriş Tarihi: 26-03-2010
Galeri: 16
Ayrıca Sayın Sariefe Seradan bahsettiğinizi okudum,en yakın zamanda gezmek isterim,Tabii adresi verirseniz memnun olurum.Selamlar.

yener.T Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-01-2011, 00:17   #97
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Sayın serilaaa, sayfanızı inceleyeceğim. Bahsettiğim bir sera var doğrudur. Üç kere de gitmişliğim var. İlgim her gittiğimde azaldı. Artık kimseye hevesle öneremiyorum. Tabi ki herkesin alacağı haz farklı olabilir. Adresini veririm. Ama uyarırımda. Çünkü, bahsettiğim sera artık bana çok bakımsız, yetersiz bir yer olarak geliyor. Zaten herhangi bir faaliyet yok. Belli ki zamanın en değerli, en büyük seralarından biri. Fakat bugün itibariyle bakıldığında hiç de öyle değil. Adres olarak Rumelikavağı' na gitmeniz yeterli. Balık lokantalarının olduğu son meydanda, Ünal Çiçekçilik nerede diye sorduğunuzda elbet tarif eden çıkacaktır. Sevgiler...

Eski 14-01-2011, 16:50   #98
Ağaç Dostu

nesli6's Avatar

Giriş Tarihi: 20-10-2010
Sayın Sariefe, tüm sayfalarınızı inceledim türleriniz, fotograflarınız, sayfa düzeniniz, saksı dizaynlarınız çok güzel verdiğiniz bilgilerde öyle devamını ilgiyle bekliyoruz.

nesli6 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-01-2011, 09:15   #99
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Sevgili nesli6 beğenmenize sevindim. Yorumunuzla beni şımarttınız. Elimden geleni yapmaya, yaptıklarımı paylaşmaya çalışıyorum. İnşallah zamanla daha güzel paylaşımlarda bulunabiliriz. Görüşmek üzere. Sevgiler...

Eski 17-01-2011, 20:30   #100
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 02-05-2010
Echeveria Glauca çok sevdiğim bir tür.
Sizde hiç Lithops görmedim yokmu, benim 5 tanem var. Bir tane size hediye ederim yahutta değişim yaparız.
Bana ne verirsiniz siz.

zeynim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2011, 20:36   #101
Ağaç Dostu

bettyycim's Avatar

Giriş Tarihi: 18-10-2010
Hadi buyur burdan yak Sevgili Sarıefe

bettyycim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2011, 21:00   #102
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 12-11-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serilaaa Mesajı Göster
Ayrıca Sayın Sariefe Seradan bahsettiğinizi okudum,en yakın zamanda gezmek isterim,Tabii adresi verirseniz memnun olurum.Selamlar.
Bahsettiğiniz sera nerede? Ben de gitmek isterdim.

Utku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-01-2011, 22:38   #103
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zeynim Mesajı Göster
Sizde hiç Lithops görmedim yokmu, benim 5 tanem var. Bir tane size hediye ederim yahutta değişim yaparız.
Bana ne verirsiniz siz.
Merhaba sayın zeynim;

lithopslar malesef ilgi alanıma girmiyor. Umarım mevcut lithopslarınızı güle güle büyütürsünüz. Paylaşım/değişim teklifleriniz içinde teşekkür ederim.

Normal şartlarda ben size bir biskrem verebilirim. Siz yanına başka birşey ister miydiniz?

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bettyycim Mesajı Göster
Hadi buyur burdan yak Sevgili Sarıefe
Sevgili bettyycim gülmek size yakışıyor. Yüzünüzden eksik olmasın

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Utku Mesajı Göster
Bahsettiğiniz sera nerede? Ben de gitmek isterdim.
Sayın Utku, adres bir önceki sayfada 117. mesajda

Düzenleyen sariefe : 11-05-2011 saat 00:04
Eski 17-01-2011, 22:56   #104
Ağaç Dostu

bettyycim's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sariefe Mesajı Göster
Sevgili bettyycim gülmek size yakışıyor. Yüzünüzden eksik olmasın
Teşekkür ederim Tolga

Eski 18-01-2011, 00:04   #105
Ağaç Dostu

selenn's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2007
Galeri: 12
Sevgili bettyycim sayesinde adınızı da öğrenmiş olduk

selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-01-2011, 16:56   #106
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

İstanbul buluşmasında, kendimizi tanıttığımız bölümdeki konuşmama ben sariefe gerçek adım Tolga... diye başlamıştım ama demek ki dikkatinizden kaçmış

Eski 19-01-2011, 19:16   #107
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 02-05-2010
Alıntı:
Merhaba sayın zeynim;

,Normal şartlarda ben size bir biskrem verebilirim. Siz yanına başka birşey ister miydiniz?
kaktüslerinizin güzel olduğunu yazdığım 120 n0 mesjıma aldığım cevap beni şaşırttı değişim yapmak istemem deseydiniz alınmazdım.
forumda üyelerin paylaşmaktan yana iyi olduklarını hep okudum. sağlıkolsun.

zeynim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-01-2011, 23:24   #108
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Alıntı:
kaktüslerinizin güzel olduğunu yazdığım 120 n0 mesjıma aldığım cevap beni şaşırttı değişim yapmak istemem deseydiniz alınmazdım.
forumda üyelerin paylaşmaktan yana iyi olduklarını hep okudum. sağlıkolsun.
Sayın zeynim, şaka mı yapıyorsunuz? Yazdığınız mesajdan haberiniz mi yok? Mesajınız aşağıda. Bakın bakalım kaktüslerimin güzel olduğu nerede yazıyor? Bence tamamen alış veriş odaklı bir mesaj.

120 no.lu mesaj;
Alıntı:
Bana ne verirsiniz siz.
"Değişim yapmak istemem deseydiniz"; demişsiniz. Mesajımı kırptığınız için gözükmüyor olmasın? Ben dedim. Kibarca. Anlayana. Bkz. aşağı.

Alıntı:
Merhaba sayın zeynim;

lithopslar malesef ilgi alanıma girmiyor. Umarım mevcut lithopslarınızı güle güle büyütürsünüz. Paylaşım/değişim teklifleriniz içinde teşekkür ederim.

Normal şartlarda ben size bir biskrem verebilirim. Siz yanına başka birşey ister miydiniz?
Bazen alınmak iyidir. Alının. Ama pozitif olarak alının. Ama öncesinde paylaşım ve takas yapmakla ilgili başka bir başlık olduğunu görün. http://www.agaclar.net/forum/forumdisplay.php?f=128 İnsanlara merhaba demeden onlardan istekte bulunmanızın bir işe yaramayacağını görün. Yazılanlarda anlatılmak istenileni görün. Noktadan sonra büyük harfle başlandığını görün. Yani önce görün. Sonra alının.

Saygılarımla...

Eski 07-02-2011, 02:11   #109
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Bu sayfanın biraz fotoğrafa ihtiyacı olduğunu düşünerek ekleme yapma ihtiyacı duydum. İki güzel kaktüsün fotoğraflarıyla kaldığımız yerden devam edelim.

İlk kaktüsüm Aporocactus tarzında uzadıkça aşağı doğru eğilen bir tür olan Cleistocactus winteri. Henüz küçük olduğu için aşağı doğru uzama gözükmüyor. Fakat oldukça hızlı büyüyen bir kaktüs. Bunu ilk resimden sonra görebilirsiniz

Cleistocactus winteri

Satın aldığımda üstünde dört dal vardı. Sağlıklı olan ikisini diktim. Bir ay sonra aşağıdaki hale geldi. Dallar tutmakla kalmadı birer de sürgün verdiler. Hızla büyümelerini gözlemlemek çok hoş doğrusu.

pamuktopu beğendi.

Düzenleyen sariefe : 27-02-2011 saat 08:42
Eski 07-02-2011, 02:32   #110
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

İkinci kaktüsüm Echinocereus morricali. Bu türün çiçekleri çok güzel oluyor. Çiçeğini görmeyi çok istediğim bir kaktüs. Bakalım sesimi duyacak mı?

Echinocereus morricali

Saygılarımla...

pamuktopu beğendi.

Düzenleyen sariefe : 27-02-2011 saat 08:43
Eski 07-02-2011, 08:14   #111
Ağaç Dostu

bettyycim's Avatar

Alıntı:
Bu sayfanın biraz fotoğrafa ihtiyacı olduğunu düşünerek ekleme yapma ihtiyacı duydum. İki güzel kaktüsün fotoğraflarıyla kaldığımız yerden devam edelim.

İlk kaktüsüm aporocactus tarzında uzadıkça aşağı doğru eğilen bir tür olan Cleistocactus Winteri. Henüz küçük olduğu için aşağı doğru uzama gözükmüyor. Fakat oldukça hızlı büyüyen bir kaktüs. Bunu ilk resimden sonra görebilirsiniz

Cleistocactus Winteri

Satın aldığımda üstünde dört dal vardı. Sağlıklı olan ikisini diktim. Bir ay sonra aşağıdaki hale geldi. Dallar tutmakla kalmadı birer de sürgün verdiler. Hızla büyümelerini gözlemlemek çok hoş doğrusu.

İnanmıyorum kaktüsün simetrik değil ve yamuk duruyor ne olacak

pamuktopu beğendi.
Eski 08-02-2011, 01:36   #112
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Alıntı:
İnanmıyorum kaktüsün simetrik değil ve yamuk duruyor ne olacak
Kim demiş Buyrun size simetri. Biraz yamukluk yok mu? Var. Ama sağdakini biraz derin dikersem. Bir iki çubuğa bağlayıp ağacı yaş iken eğersem bakın siz simetriye

Name:  Cleistocactus Winteri2 (Small)2.jpg
Views: 1421
Size:  33.6 KB

Siz zorlamadan diğerinide ben göstereyim

Name:  Echinocereus morricali3 (Small)2.jpg
Views: 1092
Size:  30.3 KB

Saygılarımla...

MKurtoglu beğendi.

Düzenleyen sariefe : 09-02-2011 saat 15:31
Eski 08-02-2011, 05:56   #113
Kaybettik

sevim.K's Avatar

Giriş Tarihi: 11-12-2008
Galeri: 6
Matematikçiye simetri sataşması bir yana sukulentler güzel Echinocereus Morricalinin gövdesi hoşuma gitti. Öyle büzüşerek mi büyüme oluyor. Akordiyon gibi kıvrık kıvrık olacak büyüdükçe

sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-02-2011, 10:58   #114
Ağaç Dostu

nesli6's Avatar

Giriş Tarihi: 20-10-2010
Sayın Sariefe, Cleistocactus Winteri dikenlerinin sarı olması ve özellikle çiçeğinin muhteşemliği nedeniyle aradığım bir tür siz nereden buldunuz öyleçok da güzel büyümüş maşallah, kusursuz bir simetriye sahip olmasını istiyorsanız birini ben alabilirim yani bakmak için, şaka bir yana tez zamanda çiçeğini görürüz inşallah.
Echinocereus Morricali de çok gözel onunda çiçeğini görmüştüm sanırım açınca simetri falan farkedilmiycek okadar yani, gövdelere yukarıdan bakınca bazıları düz bazıları rüzgar gülü gibi kıvrılmış ya da pervane gibilerbu yünüde ayrı güzel. Güle güle büyütün.

nesli6 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-02-2011, 19:29   #115
Ağaç Dostu

bettyycim's Avatar

İlahi Tolga senin matematikçi olduğun gerçeğiniz atladım tabi, ama ne kadar ince eleyip sık dokuduğunu düşününce şaşırmıştım

Eski 09-02-2011, 15:14   #116
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K Mesajı Göster
Matematikçiye simetri sataşması bir yana sukulentler güzel Echinocereus Morricalinin gövdesi hoşuma gitti. Öyle büzüşerek mi büyüme oluyor. Akordiyon gibi kıvrık kıvrık olacak büyüdükçe
Teşekkür ederim sayın hocam. Açıkçası farklı gövde özellikleri gösteren bir kaktüs. Büyüme şekilleri benimde ilgimi çekmişti. Şöyle ki; gövdeler beşgen, altıgen veya yedigen olabiliyor. Beşgenler kıvrılarak uzarken diğerleri daha düz bir yapıya sahip. Sizin akordeon olarak tabir ettikleriniz beşken olanlar. Nette her iki türden de resim bulmuştum. Resimlerle açıklamam gerekirse;

Benimkinde beşgen altıgen ve yedigenler birarada,

Name:  Echinocereus morricali3 (Small)3.jpg
Views: 1754
Size:  67.0 KB

Bu resimde beşgen formundaki gövde kıvrılarak akordeon şeklinde uzamış,

Name:  Echinocereus Morricali (Small) (Small).jpg
Views: 1285
Size:  30.1 KB

Bu resimde de altıgen ve yedigen formunda gövdeler var. Bunlar kıvrılmadan düz bir şekilde uzamışlar.

Name:  Echinocereus Morricali (2).jpg
Views: 1447
Size:  38.9 KB

Eski 09-02-2011, 15:28   #117
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nesli6 Mesajı Göster
Sayın Sariefe, Cleistocactus Winteri dikenlerinin sarı olması ve özellikle çiçeğinin muhteşemliği nedeniyle aradığım bir tür siz nereden buldunuz öyle? Çok da güzel büyümüş maşallah, kusursuz bir simetriye sahip olmasını istiyorsanız birini ben alabilirim yani bakmak için, şaka bir yana tez zamanda çiçeğini görürüz inşallah.
Echinocereus Morricali de çok gözel onunda çiçeğini görmüştüm. Sanırım açınca simetri falan farkedilmiycek okadar yani, gövdelere yukarıdan bakınca bazıları düz bazıları rüzgar gülü gibi kıvrılmış ya da pervane gibilerbu yünüde ayrı güzel. Güle güle büyütün.
Sevgili nesli6 açıkçası satıcılarda çok görülen bir tür değil. Tesadüfen karşıma çıkmıştı. Hatta alırken aporocactus niyetine almıştım. Dikkat ettiyseniz ilk aldığımda daha fazla dalı olduğunu ama parçalayıp bu ikisini diktiğimi yazmıştım. Yani küçük bir örneği daha mevcut. İsterseniz onu size verebilirim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Sevgiler...

Alıntı:
İlahi Tolga senin matematikçi olduğun gerçeğini atladım tabi, ama ne kadar ince eleyip sık dokuduğunu düşününce şaşırmıştım
İlahi ben Dediğiniz gibi biraz ince eleyip sık dokuyorum. Hatta sadece kaktüslerde de değil

Düzenleyen sariefe : 11-05-2011 saat 00:09
Eski 09-02-2011, 17:11   #118
Ağaç Dostu

betito's Avatar

Giriş Tarihi: 19-09-2005
Galeri: 29
Alıntı:
Dediğiniz gibi biraz ince eleyip sık dokuyorum. Hatta sadece kaktüslerde de değil
İnce eleyip sık dokuduğunu yazmışın bir daha düşün?
Eleştirilerimi sıralayacam, hoş sen de istiyordun, daha önceki konuşmalarımızda unutmadıysan.

betito Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-02-2011, 21:17   #119
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi betito Mesajı Göster
İnce eleyip sık dokuduğunu yazmışın bir daha düşün?
Eleştirilerimi sıralayacam, hoş sen de istiyordun, daha önceki konuşmalarımızda unutmadıysan.
Düşünecek bişey yok sevgili betito. Ben ne dediğini bilen birisiyim. Ne dediysem o.

Sayfanın başlığına dikkat ederseniz bu sayfa benim kendi özelliklerimi irdelediğim değil, bitkilerimin özelliklerini sergilediğim bir sayfadır. Bu bağlamda eleştirilerinizi özelden bekliyorum. Sıralı ya da karışık

Saygılarımla...

Eski 11-02-2011, 14:55   #120
Ağaç Dostu

DilSe's Avatar

Giriş Tarihi: 24-04-2010
Talking Merhabalar

Sayın sariefe, ben de herkes gibi öncelikle kaktüslerinizin çok güzel olduğunu belirtmeden geçemicem.Güle güle büyütün.
Özelikle Astrophytum asteria çok ilgimi çekti,deniz kestanesini andırıyor.Matucana madisoniorum'un da harika bir simetrisi var.Titanopsis de çok ilginç ve çiçeği çok güzel.
Yakın zamana kadar kaktüsler pek ilgimi çekmezdi ancak üyelerin kaktüslerini gördükçe inanılmaz bir ilgi başladı bende de.Sayfaları dolaşıyorum tek tek.Şu an 3 adet kaktüsüm var.2 tanesinin adını öğrendim.Geriye kalan bir tanesini de 1.mesajınızdaki 2. resmin en ön,ortada bulunan kaktüsünüze benzettim.Türünü biliyor musunuz?

Düzenleyen DilSe : 12-02-2011 saat 16:23 Neden: Resim silme
DilSe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025