Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nesli6
Sayın Sariefe, Cleistocactus Winteri dikenlerinin sarı olması ve özellikle çiçeğinin muhteşemliği nedeniyle aradığım bir tür siz nereden buldunuz öyle? Çok da güzel büyümüş maşallah, kusursuz bir simetriye sahip olmasını istiyorsanız birini ben alabilirim yani bakmak için  , şaka bir yana tez zamanda çiçeğini görürüz inşallah.
Echinocereus Morricali de çok gözel onunda çiçeğini görmüştüm. Sanırım açınca simetri falan farkedilmiycek okadar yani  , gövdelere yukarıdan bakınca bazıları düz bazıları rüzgar gülü gibi kıvrılmış ya da pervane gibiler  bu yünüde ayrı güzel. Güle güle büyütün.
|
Sevgili nesli6 açıkçası satıcılarda çok görülen bir tür değil. Tesadüfen karşıma çıkmıştı. Hatta alırken aporocactus niyetine almıştım. Dikkat ettiyseniz ilk aldığımda daha fazla dalı olduğunu ama parçalayıp bu ikisini diktiğimi yazmıştım. Yani küçük bir örneği daha mevcut. İsterseniz onu size verebilirim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Sevgiler...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bettyycim
İlahi Tolga  senin matematikçi olduğun gerçeğini atladım tabi, ama ne kadar ince eleyip sık dokuduğunu düşününce şaşırmıştım 
|
İlahi ben

Dediğiniz gibi biraz ince eleyip sık dokuyorum. Hatta sadece kaktüslerde de değil