View Single Post
Eski 19-01-2011, 23:24   #108
sariefe
Ağaç Dostu

sariefe's Avatar

Giriş Tarihi: 10-07-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zeynim Mesajı Göster
kaktüslerinizin güzel olduğunu yazdığım 120 n0 mesjıma aldığım cevap beni şaşırttı değişim yapmak istemem deseydiniz alınmazdım.
forumda üyelerin paylaşmaktan yana iyi olduklarını hep okudum. sağlıkolsun.
Sayın zeynim, şaka mı yapıyorsunuz? Yazdığınız mesajdan haberiniz mi yok? Mesajınız aşağıda. Bakın bakalım kaktüslerimin güzel olduğu nerede yazıyor? Bence tamamen alış veriş odaklı bir mesaj.

120 no.lu mesaj;
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zeynim Mesajı Göster
Echeveria Glauca çok sevdiğim bir tür.
Sizde hiç Lithops görmedim yokmu, benim 5 tanem var. Bir tane size hediye ederim yahutta değişim yaparız.
Bana ne verirsiniz siz.
"Değişim yapmak istemem deseydiniz"; demişsiniz. Mesajımı kırptığınız için gözükmüyor olmasın? Ben dedim. Kibarca. Anlayana. Bkz. aşağı.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sariefe Mesajı Göster
Merhaba sayın zeynim;

lithopslar malesef ilgi alanıma girmiyor. Umarım mevcut lithopslarınızı güle güle büyütürsünüz. Paylaşım/değişim teklifleriniz içinde teşekkür ederim.

Normal şartlarda ben size bir biskrem verebilirim. Siz yanına başka birşey ister miydiniz?
Bazen alınmak iyidir. Alının. Ama pozitif olarak alının. Ama öncesinde paylaşım ve takas yapmakla ilgili başka bir başlık olduğunu görün. http://www.agaclar.net/forum/forumdisplay.php?f=128 İnsanlara merhaba demeden onlardan istekte bulunmanızın bir işe yaramayacağını görün. Yazılanlarda anlatılmak istenileni görün. Noktadan sonra büyük harfle başlandığını görün. Yani önce görün. Sonra alının.

Saygılarımla...

sariefe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön