Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zeynim
kaktüslerinizin güzel olduğunu yazdığım 120 n0 mesjıma aldığım cevap beni şaşırttı değişim yapmak istemem deseydiniz alınmazdım.
forumda üyelerin paylaşmaktan yana iyi olduklarını hep okudum. sağlıkolsun.
|
Sayın zeynim, şaka mı yapıyorsunuz? Yazdığınız mesajdan haberiniz mi yok? Mesajınız aşağıda. Bakın bakalım kaktüslerimin güzel olduğu nerede yazıyor? Bence tamamen alış veriş odaklı bir mesaj.
120 no.lu mesaj;
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi zeynim
Echeveria Glauca çok sevdiğim bir tür.
Sizde hiç Lithops görmedim yokmu, benim 5 tanem var. Bir tane size hediye ederim yahutta değişim yaparız.
Bana ne verirsiniz siz.
|
"Değişim yapmak istemem deseydiniz"; demişsiniz. Mesajımı kırptığınız için gözükmüyor olmasın? Ben dedim. Kibarca. Anlayana. Bkz. aşağı.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sariefe
Merhaba sayın zeynim;
lithopslar malesef ilgi alanıma girmiyor. Umarım mevcut lithopslarınızı güle güle büyütürsünüz. Paylaşım/değişim teklifleriniz içinde teşekkür ederim.
Normal şartlarda ben size bir biskrem verebilirim. Siz yanına başka birşey ister miydiniz?
|
Bazen
alınmak iyidir. Alının. Ama pozitif olarak alının. Ama öncesinde paylaşım ve takas yapmakla ilgili başka bir başlık olduğunu görün.
http://www.agaclar.net/forum/forumdisplay.php?f=128 İnsanlara merhaba demeden onlardan istekte bulunmanızın bir işe yaramayacağını görün. Yazılanlarda anlatılmak istenileni görün. Noktadan sonra büyük harfle başlandığını görün. Yani önce görün. Sonra alının.
Saygılarımla...