Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi serilaaa
Sayın sariefe kaktüs sayfanızı büyük bir ilgi ile dolaştım.Çok güzel fotoğraflanmış ve isimlendirilmiş olması bizler için bir yol gösterici olmuş.Benim evimde de bunlara benzer
Kaktüs-Suculent ve lithops'larım bulunmakta ve bunların bakımından ve çeşitliliğinden büyük
br zevk almaktayım.Bazılarını Antalya'dan getirtmekte bazılarını ise paylaşım olarak diğer dost
sitelerden tedarik ediyorum.Bizlere bu sayfayı fotoğraflarla tanıttığınız için teşekkür eder.Sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
|
Sayın serilaaa;
başka bir başlıkta operasyon geçirdiğinizi okudum öncelikle size çok geçmiş olsun demek istiyorum. Toplantıda aramızda olmanızı çok isterdik ama sağlık herşeyden önce gelir. Siz iyi olun da mutlaka başka bir buluşmada telafi ederiz.
Sayfamı gezerek ve iltifatlar ederek bana onur verdiniz. Elimden geldiği kadarıyla sahip olduğum güzellikleri güzel insanlarla paylaşmaya çalışıyorum. Aldığım geri dönüşlerde beni ziyadesiyle mutlu ediyor.
Sukulent (kaktüs) seven birisi olarak hemen merak duygum kabardı. Forumu derinlemesine incelemeye çalışıyorum ama sizin sayfanız gözümden kaçmış olabilir. Acaba sizin bu anlamda fotoğraf paylaşımınız var mıdır? Ben bir araştırayım
Tekrar geçmiş olsun. Sağlıklı, huzurlu günler dilerim.
Saygılarımla...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Baki Berk Kayalar
Fotoğraflarınızı ve anlatımlarınızı ilgiyle izledim. Sevgili dikenli dostlarınıza sağlıklı ömürler dilerim.
|
Sayın Baki Berk Kayalar, sayfama hoş geldiniz. Beğenmenize sevindim. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim.
Saygılar...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi skaraca
Sayın sariefe,
Fotoğrafları görememe sorunu benim açımdan çözüldü. İşyerinde kullandığım bilgisayardaki bazı proğramlar bazı site ve sayfaları engellemekte. Sanırım sizin sayfanızdaki fotoğraflarda kullanılan proğramlar nedeniyle engelleniyor olabilir. Çünkü akşam evde sayfanızı izlemeyi denediğimde bir sorun olmadan tüm fotoğraflarınızı izleyebildiğimi gördüm.
İzlediğim fotoğraflar içerisinde sarı-pembe Schlumbergeralar ise değişik ve oldukça güzel.
|
Sayın skaraca;
sorunun çözülmesine sevindim. Ben heralde schlumbergeraları çok seviyorum ki birbirlerinden ayıramıyorum. Hepsinde ayrı bir güzellik buluyorum. Ama çok zorlarsam sarı-pembe ile son bulduğum pembe-beyaz başı çekerdi heralde. Canlı hallerini gördüğüm için diğerlerinede haksızlık etmek istemiyorum. Güzel çiçekli bitkiler valla
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selenn
Sayın sariefe,
Hakikaten yakın zamanlarda başlıklarımızı inceleyip benzer şeyleri yazmamız ilginç olmuş. Aslında konu kaktüs ve sukulent tutkusu olunca buna pek şaşmıyorum
Umarım Haworthia Çiftliğinize en kısa sürede bir turuncata eklenir. Çok sevimliler değil mi?
Ünal Sera gezinize ait fotoğraflar hakikaten çok güzel ve "tüh gelemedim" dedirten türdendi.
Bitkilerinizin bundan sonra takipçisiyim ve yeni türlerinizi merakla bekliyorum. Selamlar.
|
Sizin gibi bende üst kısımlarını çok beğeniyorum turuncatanın. Sanki kesilmiş gibi
Seraya gelmek ister miydiniz? Yani müsait miydiniz? Çünkü arabayı garajdan almaya giderken sizi bir arkadaşınızla dışarda cam kenarında oturuken görmüştüm. Geri döndüğümde davet etmek istedim fakat kalkmıştınız ya da içeri geçmiştiniz
Elimde isimlendirilmeyi bekleyen yeni kaktüslerim var. Belli olsun en kısa zamanda onlarıda beğeninize sunucam. Görüşmek üzere. Sevgiler...