![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Buyrun size simetri. Biraz yamukluk yok mu? Var. Ama sağdakini biraz derin dikersem. Bir iki çubuğa bağlayıp ağacı yaş iken eğersem bakın siz simetriye ![]() ![]() Siz zorlamadan diğerinide ben göstereyim ![]() ![]() Saygılarımla... Düzenleyen sariefe : 09-02-2011 saat 16:31 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
Sayın Sariefe, Cleistocactus Winteri dikenlerinin sarı olması ve özellikle çiçeğinin muhteşemliği nedeniyle aradığım bir tür siz nereden buldunuz öyle çok da güzel büyümüş maşallah, kusursuz bir simetriye sahip olmasını istiyorsanız birini ben alabilirim yani bakmak için , şaka bir yana tez zamanda çiçeğini görürüz inşallah.Echinocereus Morricali de çok gözel onunda çiçeğini görmüştüm sanırım açınca simetri falan farkedilmiycek okadar yani , gövdelere yukarıdan bakınca bazıları düz bazıları rüzgar gülü gibi kıvrılmış ya da pervane gibiler bu yünüde ayrı güzel. Güle güle büyütün. |
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgiler... Alıntı:
Dediğiniz gibi biraz ince eleyip sık dokuyorum. Hatta sadece kaktüslerde de değil ![]() Düzenleyen sariefe : 11-05-2011 saat 01:09 |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benimkinde beşgen altıgen ve yedigenler birarada, Bu resimde beşgen formundaki gövde kıvrılarak akordeon şeklinde uzamış, ![]() Bu resimde de altıgen ve yedigen formunda gövdeler var. Bunlar kıvrılmadan düz bir şekilde uzamışlar. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Çok güzelmiş sevgili sarıefecim .İyi günlerde büyüt .Kare saksılarda çok hoş olmuş .Yer açısındanda daha kullanışlı Titiz evlat herşeyi düzenli tertipli ,tıpkı hatice annesi )P |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Evet evet Ağaçlar nettin doğum günü harika oluyor.Biz geçen sene eşimle ilk kez katıldık .Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık .Malesef benim etobur sizlere ömür.Ben baksaydım ölmezdi ama eşim sanırım ona bakamadı ' yeşil yaprağı var hala ama zor toparlayacak gibi Yeni aldığın kaktüsler çok güzel .Bol çiçeklerini görelim inşallah ) |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|