![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2010
|
Sayfanız hayırlı olsun. Kaktüsleriniz ve saksıları çok hoş görünüyor. Galiba ben kaktüslere beyaz saksıyı daha çok yakıştırıyorum artık. İnşallah çiçeklerini de görürsünüz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
ben de sayamayacağım kadar çok çeşidim olsun istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fund@, kaktüs sayfanız çok hayırlı olsun ![]() (Bu arada size verdiğim sözü unutmadım. Bir ara bir sürpriz yapabilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Ağaç Dostu
|
Sayın Hhatice ve Sayın sonerordo çok teşekkür ederim... ![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
(bu arada sürprizlere her zaman açığım ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Kaktüsleriniz gercekten cok sirin. Ben uzman degilim bahcemde kendinden olan birkac sukulent disinda ama sempervivum cesitlerini yayvanca bir saksiya ekerseniz yayilip yavruluyor, cogaltma imkaniniz olur. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Eğer aynı türdense nette bu resme rastladım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
lithops
kaç gündür açmasını bekliyordum..dün bir bakayım kaktüslere diye balkona çıktım..sapsarı açıkmış çiçeğine hayran kaldım resmen..evde herkese gösterdim..resmini az sonra çekerim diye ihmal etmez olaydım keşke... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fund@,Pilosocereus'un ev ortamında açması çok zor.Bende yaklaşık 1m boyunda birtane var,kaç yıldır balkonda olduğunu unuttum. Tepesi bozuldu,ben de kestim.Kestiğim yerden şamdan gibi 3 büyük kol verdi ve bu kollar da uzamaya devam ediyor,ama hiç çiçek açmadı. (Ama belki de siz benden şanslı olursunuz kimbilir ![]() Küçük bir dipnot:Bu mavi kaktüslerin gövdelerine pek fazla su değdirmemeye dikkat edin.(Sıcak günlerde fısfıslamak gibi) Fazla su bu güzel mavi rengi azaltıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-09-2010
|
Fotoğrafları nasıl yükleme yapıyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
Çeşitli nedenlerle tepesini kestiğim veya yavrusunu ayırdığım bütün sütunlu kaktüsler kesik yerinden yeniden yavruladı. Ölme ihtimali olduğunu hiç sanmıyorum. Ama yavrulama süresi değişebilir tabii.Bir de bunu büyüme mevsimlerinde denemek daha kolay sonuca götürür diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim..sepervivum çok çabuk çoğalıyor gerçekten...bahçede geniş bir saksıda vardı zaten , ondan alıp dikmiştim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Sağolun Bahtiyar Bey.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
sayfanın en altında hızlı cevap kısmında ,(gelişmiş mod a dön)diye bir buton var..onu tıklayıp mesajı yazıyorsunuz..orada fotoğraf yükle bölümü var...fotoğrafların boyutunun 70 kb dan küçük olması gerekiyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
Bunlara bayıldım.nereden aldınız.ben de istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Fund@' cığım maşallahın var hüner diye buna denir, taş kaktüsü ne güzel çiçek açtırmışsın bayıldım bende aldım Taner bey'in serasından mayısta ama hala çiçek açmadı balkonamı çıkarsam acaba? Ayrıca serayı gezmeni tavsiye ederim buralara yolun düşerse sanki kaktüs cenneti mükemmel bir sera yok yok ne arasan var, hatta hoya bile köklendirmiş satışa koymuş. Sayfanda çok güzel olmuş, kutlarım seni başarılarıyın devamını dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |