![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
bütün ayrılıklar her canlıya aynı acıyı verir.sizi anlıyorum Sevgili Öğretmenim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Zannetmeyin acı çeken sadece sizsiniz,o da sizden ayrılıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-08-2010
|
Sevim hanım, çok güzeller...ellerinize sağlık. Şu yılan gibi kıvrımlı olanı merak ettim aporo kaktüs mü acaba? oysa ben de fotoğrafta görüp çok aradım ama hiçbir yerde bulamadım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() Stapelia Hirsutamın (Nobilismiş) ikinci tomurcuğu çiçek açtı. Bu kez adım adım fotoğrafladım. Ekleyeceğim düzeltmeleri yaptıktan sonra ![]() Düzenleyen sevim.K : 14-04-2011 saat 15:21 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Kaybettik
|
Sevgili İ ebru hangisi olduğunu anlayamadım. Eğer adını yazmadıysam büyük bir ihtimalle bilmiyorumdur. Mesaj numarasıyla yazarsanız birlikte sorar öğreniriz ![]() Düzenleyen sevim.K : 31-08-2010 saat 04:53 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | ||
Kaybettik
|
Alıntı:
Alıntı:
Biliyorum bırakıp giden de acı çekiyor, biliyorum |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Öğretmenim, Başlıkta birkaç arkadaşın sayfasını okudum. Sonra sizinkini farkettim. İlk mesajınızdan sonuna kadar bir çırpıda okudum. Zira, herşey o kadar sürükleyiciydi ki! Fotoğraflar ile yazılarınız adeta bütünleşmiş. Resimli roman gibi. ![]() 30 yıllık tutku! Doğrusu dile kolay...O yüzden, bir kaktüs için, bu kadar lirik ve o ölçüde dramatik bir anlatım... Şaka değil! Bayağı bir acıttı yüreğimi. ![]() Neyseki, öykümüz mutlu bir doğumla sonlandı. Dilerim, başka ayrılıklar yaşamazsınız. Sağlık ve mutlulukla. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Kaybettik
|
Evet ilginç değil mi ![]() ![]() Orhan bey neden diye hiç sorgulamadım ama kaktüslerle aramda bir bağ, bir benzerlik olduğunu düşünüyorum. Kaktüsler güçlü, dayanıklı, dirençli bitkiler. Ama bir o kadar da hassas ve kırılgan. Belki de ondandır dikenleri kimbilir. Korunma içgüdüsü ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Bu yıl ki ilk stapelia çiçekleri sizden geldi. Maşallah çok güzeller.. Çok iyi bakmışsınız. Darısı bizlere... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Kaybettik
|
İsim konusunda kuşkum vardı Mustafa bey. Stapelia Nobilis olarak biliyordum. Bir arkadaşım Stapelia Hirsuta olabileceğini söylemişti. En doğrusunu ustalar bilirler. Diğer stapelialara çiçekleri gözterdim "utanın bak ne güzel çiçekler " dedim. İnşallah dinlerler de sıcaklar bitmeden yeni çiçekler görürüm. Ama çiçekleri harikaa. Daha sırada iki üç tomurcuk var ![]() Beni bu güzel çiçekle buluşturan sevgili arkadaşıma teşekkür ediyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Teşekkür ediyorum ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Merhaba biz geldik. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili sevim hanım, izin almadan geldik ama bir berhaba demek istedik. Sizide bize bekleriz efendim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
Sevim hanım sukulentler daha çok tercihim olsa da dikenlilerde çekiyor beni görünce almadan duramıyorum.. Bu yaz afrika menekşelerim beni o kadar yordu ki sıcaklardan çoğunu kaybettim durum böyle olunca kaktüslere yöneldim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|