![]() |
|
![]() |
#453 | |||
Kaybettik
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Sevim ögretmenim mükemmel görünüyor hepsi ellerinize sağlık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Kaybettik
|
Sevgili periş, sn serilaaa teşekkürler. Çok güzel sevinçler bunlar ![]() Ben caralluma hesperidumun tüm tomurcukları dökülmeden çiçeklensin isterdim. Olağanüstü güzel bir görüntü olurdu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Sayın Sevim.K, stapelianız bayağı koyu renkli çiçeğiyle çok güzel görünüyor. Bende de bir kaç türü var ama bu koyulukta bir çiçek açmamışlardı. Kokusu da olmasaydı keşke. Elinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Kaybettik
|
Teşekkür ediyorum sn AizoaceaeFAN, sizden övgü almak sukulentlerim adına güzel bir olay ![]() İlginçtir bu yıl kaç çiçek açtı öyle ağır koku almadım sıcağa rağmen. Rengi koyu evet, bordo gibi. Bende fotoğraflarda kırmızı çiçek görüyorum merak ediyorum bende de olsa diye. Çiçeklenmeyenlerde denk gelirse mutlu olacağım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Sevim hanım gerçekten güzel çalışmalar fotoğraflarda güzel çıkmış |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
![]() Düzeltim ![]() Yener bey öyle özel düzenlemeler değil. Eşim balkon biraz ferahlasın yakınmalarına başlayınca saksı sayısını azaltayım dedim. Yaptığım aynı veya yakın türleri elden geldiğince uzun balkon saksılarında toparlamaya çalışmak ![]() Düzenleyen sevim.K : 24-10-2011 saat 13:57 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Ağaç Dostu
|
Hepside çok güzeller maşallah ellerinize sağlık Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |