![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Sevim hanım yapacağınız çalışmalarında güzel olacağını şimdiden biliyorum bu arada kendinizede zaman ayırın sağlık çok önemli |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili sevim.K,kaktüslerinizi çok iyi gördüm, helede o bordo ve mavi çiçek açanlar...İlk defa böyle değişik çiçek açanı görüyorum...Benim yazlıkta aldıklarım açtılar ,fakat şimdi onları İst. getirmeyi düşünüyorum..Herhalde bahçede kalamazlar değilmi.??..Bakımını pek bilmediğim için inşallah seneye sağ çıkarlar diyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Kaybettik
|
Berrin hanım merhaba; bordo çiçek açan stapelia ama maviyi bilemedim ![]() Benim bitkilerim kapalı balkonda duruyor içeri almıyorum. Balkon çift cam. Bozulmadan kışı geçiriyorlar tabi başkası müdahale etmezse. Kaktüsler kışa dayanıklı oluyorlar genellikle. Ama don yememesine dikkat etmek lazım san ırım. Sukulentlerin bir kısmı soğuğa dayanıklı. Bir kısmı dayanıksız. Bakmak lazım soğuğa dayanıklılık derecelerine.. Seraliliput çok güzel tablolar hazırlamış bilgilendirme maksatlı. Hem sitesinde hem facede takibetme imkanı var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Hepsi birbirinden güzel. Döktürmüşsünüz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Kaybettik
|
MİRBE' cim o henüz çok küçük. Benimde çok hoşuma gitti. Ben yetiştiririm dersen alttan küçük bir yaprak senin için koparır gönderirim. Ben yapraktan çoğaltmada başarısız oldum çünkü kendim yetiştiremem. Yok çok acele edersen onu seraliliputtan aldım. Kaynak orası yani ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın Sevim K.kaktüslerinizi baştan sona kadar gezdim..Çok güzelller görmediğim kaktüsleri gördüm.Ellerinize sağlık .Tekrar geçmiş olsun Allah iyilik ve şifa versin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Sağlık konusunda iyi dileklerinizi paylaşıyorum. Sağlık hepimiz için çok önemli. Şifa dilekleriniz hepimiz için olsun ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Sevim Hanım echeverialarınız göz alıyor. Çok güzeller. Geçen yıl ısıtılmayan iç mekana aldığım echeveria pamuklu bitlerin istilasına uğramıştı. Bu sene dışarda tutmaya kararlıyım. ![]() ![]() Düzenleyen zenfree : 05-12-2011 saat 15:31 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Kaybettik
|
MİRBECİM, sevgili Zenfree, Mustafa bey teşekkür ediyorum. Hani "çocuklar gibi şendik" derler ya bende çocuklar gibi şenim şu günlerde. Echeveriaları balkonda koruma konusunda kuşkum yok. Kapalı balkon zaten. Zannediyorum Taner beyin sattıklarıyla birlikte on altı on yedi gibi oldu sayıları. Ama asıl istediklerimi alamadım henüz. Baharda biraz daha zenginleştiririz artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Kaybettik
|
Sn plentyPlant güzel habere sevindim. Çam sakızı çoban armağanı cinsinden o güzelim sukulentlerinize minnacık bir katkım olmuş demek. Ne gönderdiğimi hatırlamıyorum önemli olan büyüyor olması. Ama bendeki ölmüşse bu seferde ben isterim galiba madem çoğaldılar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2009
|
Aşağıdaki adreste 1 nolu resimde ismi yazıyor. Bilginize hanımefendi. http://www.agaclar.net/forum/ucretsi...akas/25756.htm Düzenleyen ankstel : 26-12-2011 saat 09:38 Neden: imla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Sn sevim.K Sayfaları çevirdikçe Beni 45 sene gerilere götürdünüz.Çünkü Adanadan Dikenli bir bitkiyi getirinçe Annem Adanada dikensiz bir Şey Bulamadınmı demişdi. Çiçeklerin soguk almasına inanın çok üzüldüm.Ançak size tavsiyem.Yeşil bitki ile uğraşanın ,Bitkilerinin hayatı daima sulu arazi köstebeğinin hayatına benzer.Daha gür daha yenilerini yetiştirirsiniz.Sağlık olsun Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|