16-12-2009, 11:45
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2008
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi duygumit
bu fotoğrafı görmek beni çok mutlu etti. o eşsiz bahçeyi çok sevdiğim bir arkadaşım sayesinde keşfettim. ona vebu bahçeyi hazırlayan cemoya minnettarım. kaktüs ve sukulent hayranlığım bundan aylar öncesinde başlamıştı. sadece internetten resimlerine bakıp iç geçirirdim. ta ki o muhteşem bahçeyi görene kadar. tabi ki bahçe kadar sahibi de harika bir insan. bahçeyi gördüğümde deliye göndüm. heyecandan ne yapacağımı bilemedim. bu heyecanıma herkes şahit oldu. duygularıma hakim olamadım.
Kısacası sevgili cemo siz ve bahçeniz muhteşemsiniz. sizden aldığım kaktüs ve sukulentlere gözüm gibi bakıyorum. benim kaktüs ve sukulent sevgimi kak kat arttıran sevgili cemo' ya teşekkür ediyorum. ve o bahçeyi gördüğümde hissettiğimi bir cümleyle anlatarak bitiriyorum. '' BÖYLE BİR BAHÇEYİ RÜYAMDA GÖRSEM, O SABAH GÜLER YÜZLE UYANIRDIM. '' (Ayrıca misafirperverliğiniz için de teşekkür ederim.)
|
Sevgili Duygu,
Sizlerin ışığını yansıtmış olabilirim, hepiniz çok şekerdiniz. Senin heyecanın gözümün önünde  Her zaman beklerim bahceye. Hatta, baharda yeni kaktüs bahcesi düzenlemesini birlikte yapalım.
Gönlündeki kaktüs sevgisi hiççç bitmesin.
|
|
|