![]() |
|
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Sevgili İlkin, hoyalara çiçek açtırmadaki başarın ve böyle görsel olarakta resimleme konusundaki yeteneğin gerçektende mükemmel. Kutlarım Seni, bu güzel resimlerin bizleri hoyalarımıza yapıştırıyor acaba bir çiçek sapı varmı diye ![]() Resimlerine baktıkça dehşet bir büyüye kapılıyorum. hoyalarına olan ilgini böyle Sevgi dolu ödülle alabilmene çok Seviniyorum. Ellerine sağlık, güzelleri böyle sergilediğin için ayrıca yüreğinin güzelliğiyle paylaşımın içinde Teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Bence de harika sen çiçeklerin çıtlama sesini de duymuşsundur şim di, peki burda da çatırdama sesi de geliyor mu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili İlkin, o kadar güzel Resim çekiyorsunuzki, şunu diyesim geliyor bendekide böyle güzelmiydi çiçekleri ![]() Kokusu nekadar güzel değilmi? Dilerim üzerinden çiçekleri hiç eksilmesin. Lacunosa tomurcukları büyümeye başladımı şunlara dikkat etmek gerekiyor. 1- kesinlikle hava akımına maruz kalmıyacak. 2- azar azar sulanacak suya doyurulmadan. 3- güneş ışığına maruz kalmayacak. Benim gözlemim bunlardı, epeyce bir uğraştan sonra yeni yeni keşfedebiliyorum hatalarımı. Canım lacunosayı gece gündüz demeden doya doya koklayabilirsin ![]() Teşekkürler paylaşım için. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Ağaç Dostu
|
Sayın agozce çok teşekkür ederim. H. erythrostemma iş yerinde olduğu için akşamları nasıl kokuyor deneyimleyemedim ama gündüzleri hafif H. carnosa'ya benzeyen bir kokusunun olduğunu farkettim. Çiçekleri çok uzun ömürlü değil 4-5 gün açık kalıyor, ben tam eve götürüp kokusunu evde alırım derken dökülüvermişlerdi. Aynı yerden şimdi tekrar çiçek tomurcuklarını büyütüyor. Başarabilirsem bu sefer koklayacağımı umuyorum... Bu güzelliklerin darısı sizin başınıza olsun... Sevgili missmenas çok teşekkür ederim... =) Birşey yapmıyorum inanın deklanşöre basıyorum kısıtlı zamanda o kadar, bir de uğraşsam neler çıkacak demek ki, ah ah... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-03-2010
|
hoyalarınızın hepsi çok güzel sayın ilkin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-03-2010
|
ilk sayfadan hoyalarınıza baktımda, hoya kerri muhteşemmiş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Ağaç Dostu
|
Hemde krem-pembe (gibi görünüyor). Çok şirin. Kokuda değişim var mı? Benim pembe sürekli tomurcuk veriyor. Üzerinde sayamadığım kadar tomurcuk , iki yane de çiçek var. Galiba bu tür sürekli çiçekli olacak. Zaten kışın bile açar yazıyordu. Birde kokusum güzel olsaymış iyi olcakmış.. ![]() Bakalım kış kokusu nasıl olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Ağaç Dostu
|
İlginiz için çok teşekkürler sayın ozger ve agozce... =) Bu türün kokusu krema, süt karışımı gibi birşey. Sizdeki de öyle zannedersem değil mi?.. İnsan biraz daha güzel bir koku bekliyor bu güzel çiçeklerden ama yine de görüntüleri yeter bence. Bendeki de başka yerlerden çiçek sapı çıkarttı ama yine aynı yerden 2. parti çiçek tomurcukları büyümeye başladı. Biraz daha ışık alan bir yere koyacağım bu sefer, bakalım renkleri nasıl olacak... Hoyaların en güzel özelliği bir çiçek açmaya başladı mı, devamı da katlanarak geliyor... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili İlkin, Çok şirin ve güzel. Koklamadanda sevilecek bir tür bence, rengi bu haliylede çok albenili. Kutlarım, başarın mükemmel herzamanki gibi, Resimlerde bir okadar güzel. Ellerine sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili missmenas ilginiz ve güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Hoya çiçeklerinin güzelliği yetiyor da artıyor benim için, varsın bu da güzel kokmasın diğerlerine göre. Bu da onun ayrıcalığı olsun. =) Sayın karalale h.sonu saksı değişimi yaptım, zaman bulduğum zaman genel halinin fotoğrafını çeker yayınlarım. Saksısını büyüttüm ve bir tele sardım, H.lacunosa ile aynı saksıyı paylaşıyor bu tür. Yaklaşık 1-1,5 senedir bakıyorum bu türe ben... Umarım sizdeki de en kısa zamanda hızla gelişir, çiçeklerini açar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Ağaç Dostu
|
Amaaaa bu çok küçük ve çokkkk güzellll... Maşallah, siz de çiçekleriniz de harikasınız. :-) Gözüme takıl dı, ilk resim de lambanın içine giren hangi tür. Bir de kolye uçlarınıza bayıldım.... :-) Düzenleyen karalale : 20-09-2011 saat 13:39 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Pamuk şeker gibi, gel beni ye diyor resmen ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Sanki gerçek değil yapma gibi harika bir görüntü 1 yaprak çıkarınca ne kadar mutlu oluyorum birde çiçekli görsem ne olur acaba allah nazardan saklasın daha güzelleriniz olur inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili İlkin Hanım, Hoyalarınıza verdiğiniz yılların emeklerini böyle ödüllendirilmiş çiçeklerini koklamak ayrıcalığına bu yıl tam anlamıylen eriştiniz. Birde serpensle curtisii sizi böyle mutlu etse artık diyorum. Bizlerde Sizin mutluğunuzu paylaşsak. Uzaktanda olsa görmek bizlere yetiyor ve birde cesaret veriyor. Kutlarım Sizi Başarınızın devamını dilerim, çiçekleri üzerinden hiç eksilmesin dilerim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Bakın benim de ne ilgimi çekti, bu güzellik karşısında onumu gördün diyeceksiniz ama en ortadaki çiçeğin taç yaprakları 4 tane diğerleri 5 enterasan değil mi? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|