![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Canım Arkadaşım, Hoşgeldin. Nasılda merak ettim Seni hiç gözükmüyorsun. Bu aralar kulağın çok çınladıysa yanakların al al yandıysa bilki hep ben seni anmışımdır, son günlerde hep aklımdasın. İçim rahatladı sanki Yüzyüze görüşmüş gibi. Bir cesaretle bireysel sipariş açtım Aleya garden a, seçtiğim türleri beğenmene Sevindim. İnşallah hepsini olmasada çoğunluğunu yaşatırımda çiçeklerini hep birlikte seyrederiz. Çok Teşekkür ederim Canım Arkadaşım benim. agaclar. net'te aktif olmamı sana borçluyum. Yazdığım ilk özel mesajımı hatırlarmısın bilmem ama, ben hiç unutmuyorum heyecanla ortak siparişe katılacağım diye, nedir ne değildir sipariş kaçacak diye üye olduğum gün palaspaldaras dalmıştım aranıza ![]() Şimdi 2. kim acaba diye merak edenler olacak Taabiki DKP Saygı duyduğum ve çok değer verdiğim her konuda yardımını hiç esirgemiyen vefalı Babacan Dostum, Babacan diyorum çünki hep nasihat eder bende kulağıma küpe yaparım. Babamdan sonra nasihat eden 2. kişi Sevgili Dilaver bey. 3. 4. böyle dostluklarımızın devamı devam eder gider lütfen alınan olmasın bu sıralamama ![]() Canım çok Teşekkür ederim Temennin için ara sıra uğra. Hatta hoşuna gitmeyen hoya ile ilgili gördüğün kusurlarımı eleştir lütfen, Eleştiriler benim için tecrübe olacaktır. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|