agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Mum çiçeği (Hoya) > Üyelerin Hoyaları
(https)

Beğeni Düzeni5112Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 01-03-2011, 23:02   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Canım Arkadaşım,
Hoşgeldin.
Nasılda merak ettim Seni hiç gözükmüyorsun. Bu aralar kulağın çok çınladıysa yanakların al al yandıysa bilki hep ben seni anmışımdır, son günlerde hep aklımdasın. İçim rahatladı sanki Yüzyüze görüşmüş gibi. Bir cesaretle bireysel sipariş açtım Aleya garden a, seçtiğim türleri beğenmene Sevindim. İnşallah hepsini olmasada çoğunluğunu yaşatırımda çiçeklerini hep birlikte seyrederiz. Çok Teşekkür ederim Canım Arkadaşım benim.
agaclar. net'te aktif olmamı sana borçluyum. Yazdığım ilk özel mesajımı hatırlarmısın bilmem ama, ben hiç unutmuyorum heyecanla ortak siparişe katılacağım diye, nedir ne değildir sipariş kaçacak diye üye olduğum gün palaspaldaras dalmıştım aranızaHiç kırmadan anında mesajıma cevap vermiştin. Bu sitede yokluğunu hissettiğin kim var diye soran olursa tek cevabım HUZUNPEREST olur. Tabiiki çok değerli dostluklar kurdum SEN 1. sıradasın.
Şimdi 2. kim acaba diye merak edenler olacak Taabiki DKP Saygı duyduğum ve çok değer verdiğim her konuda yardımını hiç esirgemiyen vefalı Babacan Dostum, Babacan diyorum çünki hep nasihat eder bende kulağıma küpe yaparım. Babamdan sonra nasihat eden 2. kişi Sevgili Dilaver bey.
3. 4. böyle dostluklarımızın devamı devam eder gider lütfen alınan olmasın bu sıralamama
Canım çok Teşekkür ederim Temennin için ara sıra uğra. Hatta hoşuna gitmeyen hoya ile ilgili gördüğün kusurlarımı eleştir lütfen, Eleştiriler benim için tecrübe olacaktır.

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025