View Single Post
Eski 26-02-2011, 00:25   #226
missmenas
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 31-03-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gulshenisa Mesajı Göster
Hatice hanım bugün syfanızı baştan sona okudum .Sizi gerçekten tebirk ederim bütün hoyalarınız çok güzel.inşallah yakında bizde başlarız sizin gibi resim paylaşmaya...tabi bizim minikler gelince.resimleri görünce heyecanlanmaya başladım uykularım kaçacak şimdi
Sevgili Gülhenisa,
ilk zamanlar sabahlara kadar bende okuyordum hoyalarla ilgili bütün sayfaları. Gerçi hala okuyorum ama sabahlamıyorum. Hoyalara gönül vermiş birisi için, o kadar çok değerli bilgi ve tecrübeler varki hepsinden faydalandım. Sağolsun Arkadaşlar'ımızın yapmış olduğu deneyler onlardan kendime ders aldım hataları ben yapmamaya çalıştım, olumlu sonuçlarınıda hep uyguladım. Bunları hep taktir ediyorum, bende elimden geldiğince kendi edindiğim tecrübelerimi aktarmaya çalışıyorum.
Sizin prensesler nazlı nazlı yaprak çıkartma çabasındalar sürgünler güçlenir güçlenmez göndereceğim.
Sonrasında bir sayfada daha açılacak Konya ilinden değişik iklim başka gelişim tecrübeleri bunları paylaşmakta çok güzel olacak. 1. yılını doldurmadan başlar arayışlar. Çiçek sapı verdi (süpriz), sardırma mekanızmasınamı? merdivenemi ? tırmandırayım sarkanları acaba tavanamı monte etsem sarkıtsam, yoksa raf mı yaptırıp duvardan sarkıtsam( tatlı dert) bunlarda çok güzel paylaşım olacak prensesler büyüyor şimdiden düşünmeye başlayın çeyiz hazırlar gibi

missmenas Çevrimdışı   Başa Dön