![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-07-2013
|
teşekkür ediyorum sayın sakaki. tam buraya göre gerçekten. budadıktan sonra resmen tüm gövdeden sürgün fışkırmaya başladı. bu yönüyle beni çok yormayacak gibi duruyor. tek aklıma takılan kalın dal çok dik çıkıyor onu eğerken zorlanmam umarım. belki daldan gelen sürgünlere göre koniklik sağlamak için budarım. bakalım ağaç nasıl tepki verecek. bu gün tatil gidip bu türden aranacağım uygun bir kaç aday bulurum inşallah. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Alıntı:
![]() Bu ilkbahar başlamadan hemen önce tellediğim bir ağacın tellerini ağaç hızlı geliştiği ve teller iz yapmaya başladığı için bugün acilen çıkarmam gerekti; tellemem 1-2 saatimi almıştı, çıkarmak ise bugün 3-4 saatimi aldı ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-09-2010
|
Alıntı:
![]() Sn. murat doğan, ağacınız güzel, o dikey çıkan dalı artık kalınlığı nedeniyle sağlıklı bir şekilde eğebileceğinizi sanmıyorum ne yazık ki. Ama dert etmeyin, daha çok sular akar şu anki düşündüğünüz tarzların üstünden. Ağaç bir alışsın yeni durumuna, bir coşsun, zamanla zaten birşeyler şekillenecektir kafanızda da. İyi çalışmalar dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-07-2013
|
Alıntı:
çok özenerek yapılmamıştı fikir vermek adına göstermişti. normaldir. biraz ileri bir teknik ama en son çare o tekniği uygulamayı düşünüyorum. ama şu an için o riski almayı gerektirecek bir durum yok. |
|
|
|
|
![]() |
|
|