![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
|
Süpersiniz, memet arkadaşım, bu yağmurların duracağı yok ve sen saksılarının alt birköşesine ufakça bir taş parçası koy ki su yüzeyde kalmasın diyeceğim ama benden çok mu fazla biliyorsun diyeceğini hissediyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-07-2009
|
Üstadım hep drenaj drenaj diyip yüzen sukkulentleri görünce, hakkaten "kaçarak akıbetinden kurtulamazsın" mantığını daha iyi anladım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Mineyi biraz telledim tepe dallarda ince telle biraz daha çalışacağım. Çiçeklenmesi bitince sert bir budama yapacağım, mavi çizgilerin olduğu yerlerden. Kırmızı çizgideki gibi bir biçimi elde edeceğim. Önümüzdeki sene oluşacak dallanmalarla istediğim formu elde etmeyi umuyorum. Toprak değiştirirken gövdeyi topraktan biraz daha dışarıda tutacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
Memet, lavanta bitkisinden bonsai çalışmaları yapacağından bahsetmiştin. Lavanta fotoğraflarını Tıbbi, ıtri, boyar, aromatik bitkiler, Lavanta bölümüne ekledim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
Diğerleri kalın odunsu gövdeli değil. Bonsai çalışmalarımıza uygun düşerse atölye çalışmalarına getirebilirim beraber üzerinde uygulama yaparız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
|
Aslında bu fotoğrafı çektikten sonra biraz telleme yaptım. İnce tel almam gerek. Kalanı da aldıktan sonra devam edeceğim. Toprak değişimi yapsam daha iyi olur diye düşünüyorum ince dalları tellemeden. Sizin uyarınız üzere nematod var mı diye öğrensem iyi olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
|
Tanuki
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
sınav yüzünden epeydir forum da gezinemiyordum . uzak kaldıgım zaman zarfında görüyorum ki hiç boş durmamışsın abi . en yakın zaman da mekanına gelip şu güzelleri yakından görmek istiyorum . zaten mustafa abiye de sözüm var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-08-2007
|
Nar ağacınızın formu çok iyi olmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-10-2010
|
bahçenizin manzarası çok güzel. hep böle bir yerim olsun isterdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
|
İşyerinde işgal ettiğim alan. Arkada görülen Yaşar holdingin besi çifliliği. Uçsuz bucaksız ahırlardan rüzgarın yönüne göre inek ve hindi gübrelerinin nefis kokuları geliyor sürekli. Onlara EMa kullanmayı önermeliyim sanırım. Bu manzaranın da böyle ufak bir kusuru var işte. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Mehmet bey tanuki çalışmalarında kuru ağacı oymak için hobi seti hariç ne tür malzeme kullanıyorsunuz,birde tanuki çalışmasındaki ağaçlarda sülfür asitle ağacın dış yüzeyine işlem yapılıyor, siz bu işlemleri yapmamışsınız daha sonramı yapacaksınız resimdeki gibimi kalacaklar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
/
Giriş Tarihi: 04-12-2010
|
Mehmet bey sizin üşüyen ve bir araya toplanan aday fidanlar ne kadar güzer olmuşlar. Vallahi hayran oldum. Sanırım çok yakında hatta bu baharda bombalar birer birer patlayacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|