![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sn. Jakin,
.
(Bu güzele bir yer bulamadım daha.. ;) Bu Kıvırcık Aşk Merdivenini nereden buldunuz. Eşim onun hastasıdır. Bu aralar çiçekçilerde pek bulunmuyor. |
Alıntı:
Büyür de çoğaltabilirsem ulaştırırım size.. :) |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Sonuncu da açtı..
Eklenti 584756 Fotoğrafı öğleye doğru çekmiştim. Bu saatlerde de kapanmaya başlıyorlar. |
Alıntı:
Bir hafta içinde Göç Göçler göçecek yapraklarını verip saksını yeşillendirecek:) Telgraf kışın dinlenmede kalacak... Son olarak Göç Göçler çok güzeller, benim için de özeller;) |
Alıntı:
Yarın sümbül soğanı arayacağım.. ;) |
Ne güzel sarı sarı açmış çiçekleriniz sayın:jakin :D O çiçeğin hiç yaprağı yokmu acaba ?
|
Alıntı:
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
çok güzeller sayın Jakin ... şu ara heryerde bol miktarda sümbül var gerçekten
şöyle bir görüntü süper olmaz mı ?? Eklenti 584905 |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Eklenti 585518
Sümbül soğanlarını aldım ama çiğdemlerle aynı saksıya dikmeye kıyamadım. Rahatsız olabilirler diye düşündüm. Ayrı saksıya diktim. Soğanların yarısı dışarıda dikilmeli diye okuduğumu hatırlıyorum. İnşallah doğrudur. Eklenti 585519 Çiğdemler de yanlarından birer çiçek daha açıyorlar.. :) |
3 Eklenti(ler)
Eklenti 585520
Su zambağım bu defa koyu renk açıyor. Eklenti 585521 Daha az suladığımdan olabilir mi? Eklenti 585522 |
1 Eklenti(ler)
Kadife çiçeklerim durmadan açıyorlar.
Epey de tohum oluşturdular. Temmuz ortasında tohumları ekmiştim. Eklenti 585523 Etkinlikte çok fazla paylaşan olduğu için paylaşmama gerek yok herhalde değil mi? |
tebrik ederim sümbüllerin de açtığını görürüz umarım zambaklar kadifeler hepsi birbirinden güzeller
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Safranlar açıyorlar..
Her saksıda 1'er soğan var. Yavruladılar galiba. Eklenti 587133 Hocam100'e teşekkürler.. |
:) Harika görüntüler maşallah!.. Bana göre de o 3 tane sümbül soğanı göçgöçleri hiç rahatsız etmezdi sevgili Jakin.
Safranlar harika; maşallah!.. Ama erken değil mi açmaları için. |
Balkon sayfası açtığınızı şimdi farkına vardım. Sayfanız hayırlı olsun Sayın Jakin; balkon sayfası açtığınıza sevindiğimi bilmenizi isterim.
|
Alıntı:
Cesaret edemedim, sıkışırlar gibi geldi, seneye bakarız artık. ;) Safranlar sonbaharda açıyorlar ama bizim sonbaharımız biraz geç geldiğinden ancak açabildiler. Teşekkür ediyorum, ben de çok sevdim.. Sn. hocam100 soğanları çok iyi yetiştirmiş.. :) |
Alıntı:
|
sayfanız hayırlı bolcicekli olsun Jakin
|
Alıntı:
|
Sayfanız hayırlı olsun Sayın Jakin. Çiçekleriniz çok güzel bende lale soğanları diktim bakalım nasıl olacak... ;)
|
Alıntı:
|
Balkon başlığınız hayırlı olsun.
Ne güzel arkadaşlar size bol bol çelik göndermişler, eğer adres bilgilerinizi özelime yazarsanız ben de size sürpriz yapmak isterim. ;) |
Alıntı:
İnşallah güzelce açarlar, sevindirirler bizleri.. :) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025