![]() |
3 Eklenti(ler)
Sedum palmeri çiçek açtı sonunda :D
|
Ben kesinleştirdim artık; bendeki Sedum palmeri Sedum palmeri değil. Herkesin S. palmeri'si çiçeklendi benim 3. yılına girecek yakında, kel kel oturuyor:mad:
Güzel açmış, güle güle izleyin:) Hiiiç kıskanmadım ben, bakmayın laf ettiğime. Sarı çiçek sevmem ben zaten:D |
Belki sizin çiçeğiniz size aniden süpriz yapacak sayın:mücevher çalısı :D
|
Alıntı:
"Gölge etmesin başka ihsan istemem", aynı saksımda Sedum rupestre 'angelina' da var:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Siz sedumum kurudu deseniz ben elimdeki tüm çiçekleri size yollarım sayın:mücevher çalısı :D
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Açelyalarımın keyfi yerinde açmaya devam ediyorlar. Beyaz olanda düzeldi.
|
Benim Açelyamın yaprakları matlaştı,seninkin de öyle bir sorun var mı Galip?
|
Alıntı:
izmir i sevmiyor.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim açelya mutfak balkonu sıcak gelince kuzey balkona koydum.Balkon kapalı,fakat güneş almıyor.Çiçekleri güzel ama yaprakları mat.Belki de güneş istiyordur,bilemiyorum.Limontuzu veriyor musun?
|
Alıntı:
limontuzu da ne sanırım yanlış bilgi almışınız Sizin ihtiyacınız fosfat.. ona da geç kalmışınız. Aklınızda olsun kışın açanlara en geç kasım sonunda destek yapın.. Umarım ukelalık etmedim. Saygılarımla. |
Limontuzunu ben tamamen unutmuşum hatırlattığınız iyi oldu sevgihocam en kıza zamanda onuda yapayım. Şuan benimde kuzey penceredeler ama güneş alıyorlar.
|
Alıntı:
|
Sevgili Tömürcek demişti Galip,Açelyalar,menekşeler,15 günde bir verin demişti.
|
Değerli hocam,bilgileriniz için teşekkür ederiz.Bizi rahatlıkla uyarabilirsiniz,memnun oluruz.
|
Limon tuzundaki amaç toprağın asitliğini arttırmakmış. Bazı bitkiler özellikle bu toprakları seviyormuş. Genelde 8 litre suya nohut tanesi kadar, 1 litre suya ise 2-3 tane susam büyüklüğündekonuluyormuş.
|
Açelyada dediğin gibi asitli toprağı seviyor abi. Yani sayın:tömürcek'in bilgisi doğru sevgihocam.
|
Açelyalar asiti seviyor diye sanırım.
|
3 Eklenti(ler)
Enzimi yapalı bugün 7 hafta oldu :D
|
Alıntı:
Ben de denemek istiyorum ama burada okuduğum enzim patlama hikayeleri sonrasında gözüm korktu :) |
Ben duymadım hiç patlama hikaylerini inşallah birşey olmaz :(
|
Ben okumadım Duygu,enzim patlıyor muymuş?
Galipciğim Enzimin içinde yok yok yani.Taze fasulye bile görüyorum.Enzimi suya çok az koyuyorum,suyun rengi hafif değişecek.İyice öğren istersen,senin sukulentlerin fazla.Benim özellikle yeşil yapraklılara iyi geldi. |
Enzim başlığını zaman zaman okuyorum ama patlama konuları geçince cesaret edemedim :) Aman siz dikkat edin arkadaşlar :)
Alıntı:
Alıntı:
|
Bizim şişemizin kapağı yok.Streç film ile kapatıp üstünü deldik.Ama Duygucuğum gerçekten asitli bir ortam.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025