agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Galip Kuzucu / Balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/38159.htm)

hira 07-01-2016 01:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Galip Kuzucu (Mesaj 1431624)
Bunlarda benim süsenlerim. Normalde ekim zamanları mart, nisan, mayıs yani ilkbahar olmasına rağmen benim soğanlarım ocak ayında filizlenmeye başlamış. Sizce şimdiden eksem bir şey olur mu ??

Filizlendilerse ekmekten başka çareniz yok bence. Çiçek odanız bi harika.. Renk cümbüşü.. Sayfanız hayırlı olsun, kolay gelsin.

sonkez 07-01-2016 13:31

Masallah cicek odasi cicek pazarina donmus..Bol cicekleri olsun.

Mücevher Çalısı 07-01-2016 14:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Galip Kuzucu (Mesaj 1431628)
Kalanchoe daigremontiana (Aşkın Gözyaşları) ...

Tanıdım tanıdım bu Gözyaşı Çiçeği Sayın Engin Koç'un Gözyaşı Çiçeğinin çeşidinden:)

Sevgili hira'nın dediği gibi filizlenmiş soğanları dikmek daha doğru olur. Onları sıcak ortamda bekletmiş olmalısın, erkenden filizlendiklerine göre. Belki de bu zamanda filizlenebiliyorlardır normalde biz bilmiyoruz:D Süsen'im yok benim:D

Galip Kuzucu 07-01-2016 20:43

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hira (Mesaj 1431630)
Filizlendilerse ekmekten başka çareniz yok bence. Çiçek odanız bi harika.. Renk cümbüşü.. Sayfanız hayırlı olsun, kolay gelsin.

Teşekkürler sayın:hira. Boş zamanımda hemen ekeceğim bakalım halleri ne olacak...

Galip Kuzucu 07-01-2016 20:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sonkez (Mesaj 1431691)
Masallah cicek odasi cicek pazarina donmus..Bol cicekleri olsun.

Çiçekleri çok sevince biran ne zaman böyle olduğunu anlayamadım sayın:sonkez :D

Galip Kuzucu 07-01-2016 20:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mücevher Çalısı (Mesaj 1431701)
Tanıdım tanıdım bu Gözyaşı Çiçeği Sayın Engin Koç'un Gözyaşı Çiçeğinin çeşidinden:)

Sevgili hira'nın dediği gibi filizlenmiş soğanları dikmek daha doğru olur. Onları sıcak ortamda bekletmiş olmalısın, erkenden filizlendiklerine göre. Belki de bu zamanda filizlenebiliyorlardır normalde biz bilmiyoruz:D Süsen'im yok benim:D

Aslında beklediği ortam o kadar sıcak değildi sayın:mücevher çalısı. Onların orada oldukları hiç aklımda değildi. Kıyıda unutmuşum onları geçende denk geldiler. Bir baktım hemen filizlenmiş hepsi :D

Galip Kuzucu 07-01-2016 21:02

4 Eklenti(ler)
Sukulentlerimden görüntüler :D
Benşmde bir lithopsum var :D

Galip Kuzucu 07-01-2016 21:04

3 Eklenti(ler)
Sukulentlerin güzel görüntülerine devam...

Galip Kuzucu 07-01-2016 21:05

3 Eklenti(ler)
Sukulentler en sevdiğim çiçekler :D

Galip Kuzucu 07-01-2016 21:07

4 Eklenti(ler)
sukulentler çeşit çeşit :D

Galip Kuzucu 07-01-2016 21:09

4 Eklenti(ler)
Sukulentler benim hayatım gibi oldular :D

Galip Kuzucu 07-01-2016 21:11

4 Eklenti(ler)
Sukulentler rengarenk çok güzeller :D

Galip Kuzucu 07-01-2016 21:12

4 Eklenti(ler)
Sukulent çeşitleride çokmuş yahu al al bitmiyorlar :D

Galip Kuzucu 07-01-2016 21:15

4 Eklenti(ler)
Minik minik saksılardalar şimdilik zamanım olunca hepsi aranjman olacaklar :D

Galip Kuzucu 07-01-2016 21:17

4 Eklenti(ler)
Sukulentlerimin keyifleri yerinde :D

Galip Kuzucu 07-01-2016 21:19

4 Eklenti(ler)
Bunlarda son sukulentlerim...

sevgihoca 07-01-2016 21:33

Maşallah Galip sukulentleri çoğaltmışsın.İyi bir koleksiyoncu olma yolunda ilerliyorsun.Ayrıca bir sukulent sayfası açabilirsin.Hele teraslı bir eve taşınırsan her şey daha da harika olur.Sevgiler.

akçabardak 07-01-2016 21:36

Hepsine de maşallah, allah nazarlardan saklasın. Hangi ara edindin bu sukulentleri aklım almıyor:) senin 3 ayda edindiğin çeşitlerden, benim 3 senede edindiklerimde yok. Hepside biribirinden güzeller, ellerine sağlık.

duy-gu 07-01-2016 22:34

Sukulent gördükçe mutlu oluyorum benim olsa da olmasa da :)
Hepsi çok güzel güle güle büyüt ve çoğalt :)

Mücevher Çalısı 08-01-2016 13:05

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Galip Kuzucu (Mesaj 1431620)
"Sedum Rupestre 'Angelina'" soğuklara dayanamadı. Daha bugün fark ettim. Hemen yeni çoğalttıklarımın yanına koştum bereket onlara bir şey olmamış :D

Sevgili Galip "Sedum Rupestre 'Angelina'"nın bu durumu seni aldatmasın. O bir Sedum yani soğukların adamı:D -23'e kadar dayanırmış.

Bak ben Antalya'da bile hiiiiiç içeri almıyorum:D:D:D Şaka bir yana, ne oluyor bende bile bozuluyor. Sayfamda da anlattım tekrar olacak ama gelecek bahara dip sürgünleri aşağıdaki şekilde coşuyor:)

Eklenti 591757
Daha bahar gelmedi ama bendeki neredeyse tüm Sedum türleri bu şekilde bahara hazırlık yapıyor...

sinbas 08-01-2016 13:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mücevher Çalısı (Mesaj 1431867)
Sevgili Galip "Sedum Rupestre 'Angelina'"nın bu durumu seni aldatmasın. O bir Sedum yani soğukların adamı:D -23'e kadar dayanırmış.

Bak ben Antalya'da bile hiiiiiç içeri almıyorum:D:D:D Şaka bir yana, ne oluyor bende bile bozuluyor. Sayfamda da anlattım tekrar olacak ama gelecek bahara dip sürgünleri aşağıdaki şekilde coşuyor:)

Eklenti 591757
Daha bahar gelmedi ama bendeki neredeyse tüm Sedum türleri bu şekilde bahara hazırlık yapıyor...

Anlatın anlatın bir gün Antalya'ya geldiğimde sizin o (-) 23 ° (-) 35 ° ye dayanan "Sedum Rupestre 'Angelina' ve türevlerinden bakın nasıl talan edeceğim... :D

eneskrky 08-01-2016 16:48

Yine doldurmuşsun ortalığı galip abi :D :D hayırlı olsun güle güle büyüt
Yer kaldımı merak ettim ? :D :D

Galip Kuzucu 08-01-2016 21:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sevgihoca (Mesaj 1431779)
Maşallah Galip sukulentleri çoğaltmışsın.İyi bir koleksiyoncu olma yolunda ilerliyorsun.Ayrıca bir sukulent sayfası açabilirsin.Hele teraslı bir eve taşınırsan her şey daha da harika olur.Sevgiler.

Elimden geldiğince çoğaltmaya çalışıyorum sevgi hoca'm. Yakında sukulent sayfasıda açacağım hocam bu hafta hastaneye fazla gitmeyeceğim 3-4 güne onuda açarım. Teraslı ev aklımda hocam zaten :D

Galip Kuzucu 08-01-2016 21:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak (Mesaj 1431780)
Hepsine de maşallah, allah nazarlardan saklasın. Hangi ara edindin bu sukulentleri aklım almıyor:) senin 3 ayda edindiğin çeşitlerden, benim 3 senede edindiklerimde yok. Hepside biribirinden güzeller, ellerine sağlık.

Bende anlayamadım sayın:akçabardak :D Bir baktım hemen bu kadar çoğalmışlar. Çok meraklı olunca. Daha alacağım ama korkuyorum bakamayacağım diye :(

Galip Kuzucu 08-01-2016 21:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi duy-gu (Mesaj 1431789)
Sukulent gördükçe mutlu oluyorum benim olsa da olmasa da :)
Hepsi çok güzel güle güle büyüt ve çoğalt :)

Teşekkürler sayın:duy-gu. Aynı benim gibisiniz bende gördükçe mutlu oluyorum daha çok sukulent alasım geliyor :D

Galip Kuzucu 08-01-2016 21:24

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mücevher Çalısı (Mesaj 1431867)

Eklenti 591757

Beni çok mutlu ettiniz şimdi sayın:mücevher çalısı :D Çok üzülmüştüm o çiçeğime :(

Galip Kuzucu 08-01-2016 21:27

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sinbas (Mesaj 1431872)
Anlatın anlatın bir gün Antalya'ya geldiğimde sizin o (-) 23 ° (-) 35 ° ye dayanan "Sedum Rupestre 'Angelina' ve türevlerinden bakın nasıl talan edeceğim... :D

Sayın:sinbas beraber toplanıp sayın:mücevher çalısı'na ziyaretemi gitsek acaba :D

Galip Kuzucu 08-01-2016 21:29

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eneskrky (Mesaj 1431909)
Yine doldurmuşsun ortalığı galip abi :D :D hayırlı olsun güle güle büyüt
Yer kaldımı merak ettim ? :D :D

Doldurduk doldurmasına yer varda biraz bende ara verdim almaya baya olunca korkuyorum bişey olacak diye :( Yakında komşuların evinede koyacağım :D

Mücevher Çalısı 08-01-2016 21:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Galip Kuzucu (Mesaj 1431991)
Sayın:sinbas beraber toplanıp sayın:mücevher çalısı'na ziyaretemi gitsek acaba :D

Bak kardeşim adım geçti diye yazıyorum yoksa senin sayfana hiiiç uğramam görmem (içime doğar:D)

Gereken cevabı burada verdim ben bikerem:D

Siz topluca bana geleceğinize topluca Antalya'ya taşının. Antalya'nın dağı-taşı çiçek. Hem kış derdinizden de topluca kurtulursunuz:D

(Sayfanıza birkaç kelam karaladığım için umarım kızmazsınız)

Galip Kuzucu 08-01-2016 22:23

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Mücevher Çalısı (Mesaj 1431994)
Bak kardeşim adım geçti diye yazıyorum yoksa senin sayfana hiiiç uğramam görmem (içime doğar:D)

Gereken cevabı burada verdim ben bikerem:D

Siz topluca bana geleceğinize topluca Antalya'ya taşının. Antalya'nın dağı-taşı çiçek. Hem kış derdinizden de topluca kurtulursunuz:D

(Sayfanıza birkaç kelam karaladığım için umarım kızmazsınız)

Topluca yanınıza taşınmak daha mantıklı sayın:mücevher çalısı. Keşke öyle birşey olsa bide ortak bahçe falan yapardık :D

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025