![]() |
2 Eklenti(ler)
1 Ekimde köklensin diye koyduğum skulent yaprakları 15 ekimde köklenmeye başladı 23 ekimde de filizlenmeye başladı :D
|
2 Eklenti(ler)
Sayın:sevgihoca'nın bilgisi üzerine skulentimin çoğalması için hemen hepsini ayrı saksılara ektim :rolleyes:
|
Sayın Galip Kuzucu, sayfanız hayırlı bereketi bol olsun. Kuzucu soyadıyla bir de çok değerli bir kardeşimiz daha var :) İsmail Kuzucu, merak ettim acaba soy isim benzerliği midir... yoksa aranızda bir akrabalık var mı?
Sukulentleriniz çok güzel görünüyorlar, renkli saksılarınız da pek şirinler, o saksıların çiçekleri çok şanslı olacaklar, eminim çiçekler de onlara eşlik ederek sayfanızı daha da renklendireceklerdir. Şimdiden kolay gelsin dileklerimle |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sabah soğanların hepsini ektim sümbül, üzüm sümbülü, nergis, lale, çiğdem ve irislerimi :D İnşallah güzelce gelişip hemen çiçek açarlar...
|
İyi bakalım,soğanların hayırlı olsun.Takipteyim.
|
Az önce koştura koştura A-101'E gidip yine bi dünya çiçek soğanı aldım akşama hemen ekip de fotolarını atcam :D
|
Alıntı:
(Noktalama işaretleri nerede doktor. :p Atcam denmez atacağım yükleyeceğim denir. :rolleyes: Yazarken düzgün yazmak gerekli.) |
Hemşire çalışırken yazdığı için onlara o kadar dikkat edemiyor olabilir mi abi :) Aynı abi tek tek saydım :D ama daha aldıracaklarım var :D
|
:eek: Mümkün değil; hemşire mesai saatleri içersinde sade ve sadece işi ile ilgilenecek. Zira mesleğin bunu gerektiriyor sevgili Galip Kuzucu; aman diyeyim, lütfen...
Saksıların çok güzel olmuşlar, kaçar tane soğan aldılar, emeklerine sağlık... :) |
Alıntı:
|
:D Bu gidişle korkudan bir daha bir şey yazmayacak... :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
çiçeklerin resimlerini bekliyoruz. kolay gelsin.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Son aldığım çiçekleri de az önce ektim :D
|
Sayfanız hayirli olsun. Glayor soğanlarını nereden aldınız?
|
Teşekkürler sayın:abk :) Geçen sene ilkbahar mevsiminde BİM'den almıştım glayör soğanlarını :)
|
3 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yeni işiniz ve balkon sayfanız hayırlı olsun. Glayorleri ben saksıda yapamadım gerçi yeterli güneş alamadılar, saksılar çok büyük olmalarına rağmen 10 kadar glayor soğanım telef oldu inşallah siz başarırsınız. Kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Skulentlerim büyümeye devam ediyor :cool:
|
2 Eklenti(ler)
Yeni aldığım skulentim ve hemen çoğaltma işlemlerim :D
14 Ekimde köklensinler diye koymuştum 25 Ekimde köklenip filizlenmeye başlamışlar :rolleyes: |
3 Eklenti(ler)
24 Ekimde ektiğim üzüm sümbüllerim 27 Ekimde hemen filizlenmeye başladılar :D Çiçek açmalarını dört gözle bekliyorum ;)
|
1 Eklenti(ler)
İlk sakarlığım az kaldı güzel çiçeğim gidiyordu :(
|
2 Eklenti(ler)
Yeni aldığım skulentlerimin tekinin yanında bir bitki daha yeşermeye başladı, bir skulent türü olabilirmi acaba ;)
|
2 Eklenti(ler)
Bu skulentimin alt tarafında yeni filizler oluşmaya başladı bunları koparıp ayrı saksıya eksem köklenirlermi acaba :rolleyes:
|
1 Eklenti(ler)
Evimin penceresinden bir görüntü...
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Kasımpatları inanılmaz kolay kökleniyor. Ben direk toprağa ektim, bir haftada köklenmişler:). Kolay çoğaltılan çiçekler benim favorim:). Sukulentleriniz çok güzeller.
Sn Galip geçen yıl aldığınız soğanları nasıl bir ortamda sakladınız. Ben markette soğan bulamayınca, orada görevli satış elemanı,(ben fazla almıştım ekecek yerim yok) diye, bana vermişti çiçek soğanlarını.Yaklaşık 10 gün sıcak ev ortamında durmuşlar. Pek çoğu açmadı. Verim alamadım. O yüzden merak ettim. Not:) : Saksılara ekim yaparken aynı renkler olarak mı, tezat renk olarak mı ektiniz:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Saksılara ekim yaparken de genelde her soğan için tüm renkleri kullandım (sadece irisleri ekerken renkleri sarı, mor, larcivert gibi açtığı için sarı larcivert saksılara ekmeyi tercih ettim, birde FENERBAHÇE'liyim aslında :cool: ) |
3 Eklenti(ler)
Bunlarda çiçekler harici yaptığım origamiden şekiller:rolleyes:
|
Galip'ciğim,benim yetenekli oğlum,daha ne diyeyim bilmem ki.Kocaman maşallah.Gerçekten özel bir gençsin.Allah gönlüne göre versin.Canım,ben şimdi A101'den aldığım lale ve sümbül soğanlarını dikeceğim de nasıl dikeceğimi hemen yazarsan sevinirim..Soğanların üzerine ne kadar toprak koyayım.Bir de yoğurt kovalarına kaç tane dikeyim.Teşekkür ederim.
|
Allahım,nerde bu çocuk?Nöbette mi acaba?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:48. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025