![]() |
Bahçeniz son derece güzel çiçeklerle, oldukça estetik. Ellerinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Seyretmesi bile güzel...
|
1 Eklenti(ler)
Yazın diyet yapmak çok kolay hele ki bahçeden yeni toplanılmış bir iki şeftali ile....:D
|
1 Eklenti(ler)
Siz siz olun karides çiçeğini benim gibi sulamayı unutmayın yoksa böyle yanmış çiçekler açar.
(Pachystachys lutea) |
3 Eklenti(ler)
Zakkumun kokusunu ve güçlü oluşunu çok seviyorum, ha bugün ha yarın resim çekeyim derken çiçeklerinin geçmeye başladığını görünce hemen resim çekip sizlerle paylaşmak istedim. Bunların dışında iki türüm daha var ama onlar daha yeni çiçeklenmeye başlıyorlar.
Zakkum yetiştirmek, çoğaltmak isteyenler şu sıralar tam zamanı uç dallarından çelik alarak suda kolayca köklendirilebilir, tecrübelerime göre sıcak yaz aylarında zakkumun daha kolay köklendiğini tespit ettim. Sırasıyla katmerli pembe, katmerli beyaz ve yalın kat bordo. :rolleyes: |
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Alaca yapraklı zakkum, süs narı ve Güler ablanın sürprizi zıpçıktı bu sene çiçek açacağını sanmıyordum ama gerçekten zıp diye çıkarak beni sevindirdi. :D
|
5 Eklenti(ler)
Sardunyalarımın bir çoğu sevgili Loveforlife'nin hediyesidir, tekrar teşekkür ederim. Bu zor günlerinde bunları görmek birazda olsa moral verir umarım.
|
3 Eklenti(ler)
.....
|
3 Eklenti(ler)
Sakızlardan sadece bu üçü açtı.
|
sayın lusoari bahçeniz muhteşem
|
Sardunyalarınız da çok güzel açmış.
|
Teşekkür ederim. :)
|
2 Eklenti(ler)
Nihayet bu sene ilk çiçeğini gördük. Bu neden bol bol açmıyor onu anlamış değilim. :(
|
Meyveler, sardunyalar muhteşem görünüyor lusoari, maşallah hepsine.
|
Alıntı:
|
Sevgili Hira çok teşekkür ederim ama sardunya konusunda sen benden daha iyi bir ustasın. :D
|
Sevgili Sonkez kokusu kötü, görseli müthiş bir çiçek inşallah sizde görürsünüz.
|
İnşallah..
|
Alıntı:
Hepsi de çok güzeller, leş kaktüsünüzün deseni çok güzelmiş sol tarafta sanki bir tomurcuk daha görüyorum gibi saksısı da pek şık mış ellerinize sağlık. Güle güle seyreyleyin güzelliklerinizi, bu arada hasta olduğunuzu okudum bir yerde çok geçmiş olsun. |
4 Eklenti(ler)
Begonvil
Mimosa (küstüm otu) |
1 Eklenti(ler)
Bu resimdeki E. Milli benim için çok değerli, bu güzelliği benimle paylaşan sevgili arkadaşım Loveforlife'ye teşekkür borçluyum. :cool:
|
Alıntı:
Çiçeklerimi beğendiğiniz için çok teşekkür ederim, leş kaktüsü bu sıralar tamamem çıldırmış olmalı ki sürekli çiçek açıyor tüm sene öylece durup bir kereden atağa geçmesi beni şaşırttı. Geçmiş olsun dilekleriniz içinde çok teşekkür ederim ablacığım, bazen işlerimizin yoğunluğuna dalıp kendimizi ihmal edebiliyoruz şu an herşey yolunda ama bir hafta boyunca çiçeklerimle pek ilgilenemedim ve bu arada bozulanlarda epey çok olmuş ama kısa sürede toparlanacaklarına eminim. :D |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 517855 |
Canım ablacığım bilgisayarı alıp biraz bahçe keyfi yapayım derken (bu sene bahçemin tadınada varamadım ya neyse :D), beni ziyarete geldiğini gördüm ve çok mutlu oldum minik kızımda yanımda meğerse annesine özenip onun gibi çiçeklenmek istemiş.
Kimin aklına gelirdi ki bir Bursa'dan ufacık bir milli çeliği gelecek tutacak ve boyuna bakmadan çiçek açacak, hayat gerçekten de sürprizlerle dolu ama malesef beyazını tutturamadım. (güzel övgülerini duymak harika bir duygu, tekrar teşekkür ederim). |
4 Eklenti(ler)
Yağmur yağınca daha bir güzel oluyorlar sanki... :D
|
3 Eklenti(ler)
Minik limonlar ve süs narıda yağmurdan mutlu gibiler. :D
|
Maşallah Sn. Lusoari bende uzun süredir sayfanıza uğramamıştım maalesef, şimdi bir gezdim ki neler kaçırmışım neler :rolleyes:
|
Beğenmenize sevindim Sevgili Laleci. Havalar soğumaya başlıyor ve çiçeklerde yavaş yavaş evdeki yerlerini geri dönmek istiyorlar ve o zaman hepsini teker teker temizleyerek resimlerini paylaşmaya çalışırım. :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025