![]() |
1 Eklenti(ler)
İlk defa açelyam oldu. Balkonda duruyor ve kocamam bir çiçek açtı. üstünde bir çok tomurcuk var. Hepsi bir anda açınca sanırım görsel bir şölen olacak.
|
1 Eklenti(ler)
Sarıkız (rapunzelin :D ) son hali.
|
1 Eklenti(ler)
Sn. sakdag'ın paylaşmış olduğu sukulentlerin koli içine düşen yapraklarını atmaya kıyamadım. Bir umut belki yeni sukulentler elde ederim diye :D
|
1 Eklenti(ler)
Bebiş;
Bugün Bauhaustan aldığım yeni güzellik :D Maşallah demeyi unutmayın. |
1 Eklenti(ler)
Yeni gelen misafirimiz (Sn.Sakdağ'dan)
|
1 Eklenti(ler)
loveforlife'a selamlar :D
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Aile fotoğrafı :D
|
1 Eklenti(ler)
93. mesajdaki yapraklardan yaşam belirtileri, çoğaltayım ki bende diğer arkadaşlar gibi bir şeyler paylaşabileyim dimi. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Prenses çamı (latince adını bilmiyorum). Üzerindeki minik çiçeklerinin çok hoş bir kokusu var.
|
Alıntı:
|
Sayın Evdeçiçek,aynı çiçekten bende de var.Ama açtığını hiç görmedim,sanırım ben bakımını bilemiyorum.Çiçeğim kapalı balkonumda camın önünde bol güneş alıyor.Diğer çiçeklerim kadar sık sulamıyorum.Sizin bakımınız hakkında bilgi verebilir misiniz?Teşekkürler.
|
Sn.Sevgihoca;
Bu bitki bana geleli yaklaşık 1,5 ay falan oldu. Bende aydınlık ortamda bulunduruyorum. köklendirdikten sonra bir kez enzim verdim. Toprağı kurudukça da su veriyorum o kadar. Birde şunu belirteyim çiçekleri o kadar küçük ki, ancak çok dikkat ederseniz görürsünüz. Ama gerçekten çok güzel kokuyorlar. Saygılarımla ... |
1 Eklenti(ler)
Sn. sevgihoca
Bu resmi çiçeklerini göresiniz diye sizin için çektim. |
Senecio rowleyanus ne durumda merak ediyorum, fotoğraf ekleme şansınız var mı? ;)
|
1 Eklenti(ler)
Veee!.. sahnelerde senecio güzeli Ayşe'nin akrabası balkon güzeli :D
|
1 Eklenti(ler)
İş yerinde atmaya kıyamadığımız çaydanlık :D içine şeker begonya ve cam güzeli diktim.
|
1 Eklenti(ler)
Epeydir bizi çiçeksiz bırakan anthurium yeni bebişi ile hayatımızı renklerdirmeye geliyor.
|
Alıntı:
Dallanmalar da başlamış, yakında tomurcuklar gelecek belli ki... :rolleyes: Bu arada çaydanlık harika olmuş! |
Çiçeğinizin yakın çekimi için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi ben farketmemiş olabilirim.Bazen kuruyormuş gibi sararmalar oluyordu.Hiç dikkatli bakmamıştım.Şu sıralar bakmaya başladım.Jakin ve sizin sayenizde öğrenmiş oldum.Çaydanlık tasarımınız da harika.
|
2 Eklenti(ler)
Yaprak güzelinin renklerini seyre doyamıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Yaprak güzelini paylaşıpta, cam güzelini paylaşmaz isek hatrı kalır.
|
Son gelen çiçekleriniz harika görünüyor.
|
1 Eklenti(ler)
107. mesajdaki güzelin bugünkü hali
|
1 Eklenti(ler)
Analı kızlı. Dökülen yapraklar yeni bitki adayı olmuşlar.
|
2 Eklenti(ler)
Sonbahar geldi diye :D sarıkız en güzel renklerine bürünmeye başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Güzellik
|
2 Eklenti(ler)
Kürklü güzelimiz, bahar gelince büyüme başladı.
|
1 Eklenti(ler)
Kışı, buz gibi soğuk havalarda bile dışarda geçiren açelya, havalar ısınınca açtıkça açıyor :D
|
1 Eklenti(ler)
Yılbaşının ofisteki misafirliği bitti eve götürüyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:22. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025