![]() |
Yaprak güzeli çeliğine hatta köklenmiş olursa hemen talibim.
|
Sn. Birtanecik iletişim bilginizi özelden mesaj atarsanız hemen gönderebilirim.
|
Sanırım siz Ümraniye de oturuyordunuz. Geçen seferki toplantıda öyle demiştiniz. Bende ümraniyede sonduraktayım. Elden alabilirim.
|
1 Eklenti(ler)
Bir çok kez denememe rağmen başaramadığım senecio rowleyanus bu sefer tuttu sanırım. Çok mutluyum.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Loveforlife den gelen sedum çiçeklendi.
|
3 Eklenti(ler)
Kaktüs arajmanlarım. Çok güneş görmüyor ama çok aydınlık bir yerde umarım büyütme konusunda başarılı olurum. Saksılarıma gülmeyin sakın :D. Elime ne geçti ise saksı olarak kullanıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Sarıkız;
Sarıkızın ayağında nalini Yürüdükçe zannedersin Kaymakamın gelini Bu çiçeğe bakınca hep yukardaki dizeler aklıma gelir. Sn. yağmur'dan ufak bir çelik olarak gelmişti. Tamamını (yani bütün gövde suya girecek şekilde) suya koydum her yaprağın yanından yeni filizler verdi. bir süre içerde beklettiğim bitkiyi bir kaç hafta önce balkona koydum ve şimdiki durumu :D |
1 Eklenti(ler)
Şu telgrafların çiçeğine bayılıyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Çilli begonyam yakında tavana değecek. Ama hala çiçeğini göremedik.
|
1 Eklenti(ler)
Bu sukulentimin adını bilmiyorum. Ama çok güzel bir bitki çok seviyoruz onu.
|
1 Eklenti(ler)
Telgrafımın son hali çok güzel.
|
4 Eklenti(ler)
Dolesperma coperi iki yıldan sonra çiçek açmaya niyetlendi.
|
1 Eklenti(ler)
Crassula ovata çeliğini dikerken kopan yaprağına kıyamayıp toprağın üstüne bırakmıştım. Şuanki hali bu işte :D
|
1 Eklenti(ler)
Güler Atlasım :D
Acaba daha büyük bir saksıya mı alsam. Ne dersiniz? |
Sayın evdeçiçek boyu saksıya kaça katlamış. Benim nacizane görüşüm büyük saksıya almanız.Sayın Güler'den bana da gelmişti atlas, benimki daha bu boylara gelemedi. Çok zaman olmadı henüz bana geleli. Ama gelişimi güzel şuan.
|
1 Eklenti(ler)
Kollarımı açtım geliyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Ruj çiçeğim çiçek mi veriyor acaba ?
|
1 Eklenti(ler)
Gebzede bir yapı marketten aldığım dökülen yaprağı ofiste toprakla buluşturunca, oda beni ödüllendirdi. Cinsini bilmiyorum.
|
Alıntı:
Ne güzel kaktüsleriniz var.. Güler atlasın tepesinde çıkan şeyi öğrene bildiniz mi ? |
1 Eklenti(ler)
Aşkın gözyaşları;
Eklenti 569221 Sevgili Milla'nın gönderdiği çelik tutmadı. Yaprakları döküldü, bir süre sonra gövdeden bir yaprak çıkardı ve gövde de kurudu. Bende bir umut yaprağı minik bir saksıya koydum :D sonuç bu. İnşallah büyür kocaman olur, bir sürü yavrusu olur. |
1 Eklenti(ler)
İsmini bilmediğim bu sedumu, Gaziosmanpaşa otoban çıkışında yol kenarından almıştım :D minik bir saksı mini boncuğum oldu.
|
1 Eklenti(ler)
Yapraktan köklendirme konusunda başarılı olmaya başladım galiba :D
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili loveforlife'in hediyesi :D Çok güzel gelişim gösterdi.
|
2 Eklenti(ler)
Sevgili milla'dan gelen ruj çiçeğim 4 çiçek açtı. Diğerleri sırasıyla açıp düştüler şuan sadece bir tane kaldı üstünde. Çiçekleri bitince umarım hızlıca büyür. Çünkü bunu gören bir çok iş arkadaşım çelik talebinde bulundu. Yoksa karşılayamayacağım.
|
Merhaba
66 daki saksı çok hoşuma gitti. Sıva üstü kare buat değil mi o? Süper fikir. :-) Sevgiler. |
Evet sn.Engin Koç 15x15 kare buat. Mesleki objeleri değerlendirmek lazım :D illede içinde kablo bağlantısı olması gerekmez dimi birazda yeşillik olsun :D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Rujun çiçekleri geçip, yenisi gelmediğinden emin olunca dilediğin gibi böl, az nemli perlit ya da torfa çelikle. Üstünü örtmeye bile gerek yok. Kısa zamanda kökleniyorlar. Seninki de güzel gelişmiş bu arada :) |
Alıntı:
18 lik borudan tohum tüpü yapmıştım ama bu hiç aklıma gelmedi. Gerçekten çok beğendim. Sevgiler. |
2 Eklenti(ler)
Sn.Laleci den gelen graptopetaliumların yaklaşık bir aylık süredeki gelişmeleri.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025