![]() |
evdeçiçek / balkon, ev
2 Eklenti(ler)
Bende yetiştirdiğim bitkilerimin resimlerini paylaşmak istiyorum.
|
Sayfanız hayırlı ve bol çiçekli olsun ;) Acaba o patos sarmaşığının ucu başı belli mi?:p Yaşı kaç ve boyu nekadar? :) Çok soru sordum galiba aferdersiniz ama bende bu yıl başladım patos yetiştimeye hep imreniyorum böyle kocaman ve heryeri sarmış patosları görünce ;) İyi günler :)
|
Sayfanız hayırlı olsun. Sevgiler
|
Alıntı:
|
Serkan İstanbul teşekkür ederim.
|
sayfanız hayırlı uğurlu olsun..
paylaşımlarınız bunlarla sınırlı değil herhalde? daha çok fotoğraf bekliyoruz:cool: |
Alıntı:
|
Bay Tömürcek güle güle büyüt sende sarmaşıklarını
|
Alıntı:
|
Sayfanız hayırlı olsun Sn evdeçiçek. Bol çiçekli ve güzel günler.
|
3 Eklenti(ler)
İş yerindeki minik bahçem :)
|
sayfanız hayırlı olsun
çiçekleriniz güzel |
sayfanız hayırlı olsun
|
Hoşgeldiniz.Sayfanızın hayırlı olması dileğiyle.
|
Yeni mekan-Zamia
1 Eklenti(ler)
Zamiayı köklendirmek için yeni mekanına koydum umarım kısa zamanda köklenir. :)
|
Sayfanız hayırlı olsun Sn. evdecıcek; Aramıza hoş geldiniz...
|
Alıntı:
|
Sayfanız hayırlı ve bol çicekli olsun...
|
Güzellik :)
1 Eklenti(ler)
Evimizin nazlı kızı
|
Lithopslarımız
1 Eklenti(ler)
Kızımın eskiyen beslenme kutularını bu şekilde değerlendireceğim hiç aklıma gelmezdi
|
1 Eklenti(ler)
Eşimin deyimiyle tesbih çiçeğimiz (bize geleli 3 hafta oldu)
|
Alıntı:
Kaktüsün üzerindeki folyoya benzeyen şeyler ne acaba? Yoksa kendinden mi? Eğer siz yaptıysanız amacı ne? Bu arada sayfanız hayırlı olsun. ;) |
Merhaba sayın evdecicek, sayfanız hayırlı olsun iyi bir başlangıç yaptınız. Yeni bitkilerinizi görmek dileğiyle, saygılar, selamlar :p
|
Alıntı:
Kaktüsün üzerindekiler, çikolata folyalarından yuvarlayarak yaptığım ve kaktüsün dikenlerini incitmeden taktığım masum süslerdir. Her hangi bir amacı yoktur. |
1 Eklenti(ler)
Şirketteki bir çok kişi bu güzelime göz diktiler eve götürelim diye sürekli istiyorlar bizde kız evi olarak naz yapıyoruz. :D
Bitkinin ilk hali 11. mesajda domatesin dibinde gözüken minik yavrudur. Bu şekilde hızlı gelişmesinin sebebi bence; bol güneş ve muzdan hazırladığım enzimden vermiştim bu yüzden bu kadar azmanlaştı :) |
1 Eklenti(ler)
Telgrafımın tellerine kuşlar konamadı:D ama o sevdiğine her gün 1 çiçek veriyor. Telgrafım saksıya diktiğim günden beri her gün bir adet güzel mi güzel pembiş bir çiçekle karşılıyor bizi.
Sayın Tika'ya tekrar teşekkür ederim bu güzelliğin çeliğini bizimle paylaştığı için. |
2 Eklenti(ler)
Cumartesi sabahı balkonumdan bir kaç görüntü ....
|
muzdan hazırladığınız enzim nedir?bu bitkiyi arıyorum ama hiç yok
|
Alıntı:
Muz enzimini forumdaki "enzim" sayfasından öğrenerek yaptım. Sizde oradan bakabilirsiniz. |
Sayın evdecicek, kasımpatıların çok güzel açtılar. Bende olanlar vişne çürüğü renginde ve alacalı(sarılı kırmızılı). Çelik alarak çoğaltmaya çalışacağım başarırsam sana birkaç çelik verebilirim. Ne de olsa komşuyuz :p
Ayrıca şu enzim işini benim de bakmam lazım, bayağı ilginç bir şey. Saygılarımla... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:36. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025