![]() |
1 Eklenti(ler)
Cam güzelinin tohum kesesi ilk kez gördüm.
|
Allahım,gene korkmuşsunuz fotoğraf çekmeye.Tamam tohum kesesini gördüm,çok iyi oldu.Benimkinde daha yok.Gerisi nerde bu çiçeğin.Ben belki çiçeğin tamamını görmek istiyorum,belki yanındakileri de görmek istiyorum.:p
Ayrıca benim su damlası gibi ışıltılı şeylerden sizin camgüzelinizde yok. İnceleme yapacağım,resim yok.:mad: |
Alıntı:
Bir daha resim yüklerken, hem boydan hemde detay resmini beraber koyacağım. Siz bu sefer notumu kırmayın :D Dün gece geç saatlere kadar kızımla ders çalışınca ve cevaplayacağın mesaj bir öğretmenden gelince, öğrenci psikolojisine giriyor insan. Saygılarımla ... |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Sarıkızım çiçeklendi. Çok güzel bir görüntüsü var.
|
1 Eklenti(ler)
İş yerinin deposunda suda köklendirdiğim mor telgraf ve fil kulağını dikmek için saksıya ihtiyacım vardı. Ayrıca kullanılmayan gözlük kılıfları değerlendirmek lazımdı. bu iki ihtiyacı bir araya getirince böyle bir görüntü çıktı ortaya :D Sizce nasıl olmuş.
|
Gözlük kılıfına çok güldüm,Evdeçiçek.Eminim bu fikir kimsenin aklına gelmemiştir,kutluyorum.Yerlerine yakışmışlar.
Sevgili Durul,bana sarıkız göndermişti,şimdilik minik.Benimki de açar inşallah.Sarıkızın fotoğraflarını beğendim.Hatta içim bile açıldı.Dışarda değil mi? |
Sn. Sevgihoca,
Sarıkız sürekli dışarıda duruyor, kışın bile içeri almadım. Kışın kurudu ama bahar gelince yeniden yeşerdi ve çiçeklendi. Suyu çok sevdiğini biliyorsunuzdur sanırım. |
1 Eklenti(ler)
Cam güzeli ve arka fonda fasulye
|
1 Eklenti(ler)
tohumdan yetiştirdiğim çaylarım.
|
Bende de sarıkız var ama daha açtığını hiç görmedim. Çiçeği de pek güzelmiş. Sarıkız adını hakediyor. :)
|
Su ısıtıcısının da içinde çiçek var sanırım.:eek:Gözlük kılıfları,su ısıtıcıları dur bakalım daha neler göreceğiz.:p
|
Sn.sevgihoca,
Bir bitki delisi olarak, baktığım her objeyi saksı olarak görüyorum. Resimlerde belki göremiyorsunuz ama, mesela fasulyeler hoparlörde dikili, cam güzeli çaydanlıkta, yer fıstığı su ısıtıcısında, bir kaç kaktüsümde kare buat(elektrik tesisatında kabloların bağlantı yapıldığı kutu)da dikili :D . Bunlar ofiste olanlar. Biz ailecek deliyiz sanırım, geçen gün, eskiyen ve kırılan mutfak eşyalarını neden çöpe atmıyorsun dedim hanıma. Oda aynen şöyle dedi. " yaa bunlarda çok güzel bitki yetiştirilir, o yüzden atamıyorum, vakti gelince kullanacağım" :D Yani şu ekonomik kriz döneminde birde saksıya para mı verelim :D dimi ama. |
1 Eklenti(ler)
Atlasım her taraftan yavru veriyor.
|
1 Eklenti(ler)
Begonyamın muhteşem çiçekleri. Sn Sevgihoca sizin için çoğalttım bir çelik istediğiniz zaman gönderebilirim.
|
4 Eklenti(ler)
Bunlar binlerin anası değil onbinlerin anası galiba :)
|
1 Eklenti(ler)
Yapraktan yetiştirdiğim menekşem nazlı nazlı büyüyor.
|
1 Eklenti(ler)
Yer fıstığım. İnşallah fıstık verir.
|
1 Eklenti(ler)
Güzel sukulentim benim.
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Loveforlife'ın hediyesi micky mouse um kulaklarını gösterdi :)
|
1 Eklenti(ler)
Kaktüs kardeşliği
|
1 Eklenti(ler)
Leş kaktüsüm
|
1 Eklenti(ler)
Pembiş sardunyam. Sanırım sardunyalar artık bana küs değiller.
|
1 Eklenti(ler)
Balkona gelen kumruların kırdığı yapraklardan kendiliğinden büyüyen graptopeteliumlar.
|
2 Eklenti(ler)
Yılbaşıda şımaranlar arasında :)
|
Sevgili Evdeçiçek,buatmıymış onlar,baktım,hoşuma gitti, ne olalar ki dedim.Damadımda da vardır o zaman,sorayım bakayım.
Çiçeklerinize bayıldım,hepsi çok güzel.Begonyadan bana dikmişsin,çok teşekkür ederim.Çok mutlu oldum.Mesajdan yazarım.Sevgiler. |
1 Eklenti(ler)
Dünkü yağmurda limon kokulu fesleğenim ve sardunyayı camın önüne koydum. Onlarda bir güzel ıslandılar :D
|
Sayın Evdeçiçek balkonunuzda gezerken ne kadar keyif aldığımı anlatamam. Maşallah sukulentlerde Muhteşem bir başarınız bulunmakta. Elinizin değdiği çiçek tutuyor. Ben maalesef sukulent konusunda çok başarısızım. Ayrıca çocukluğumdan buyana tekrar rastlayamadığım sarıkızı balkonunuzda görmek çok nostaljik bir etki bıraktı. Sosyete çamınız ve hobbite bayıldım resmen. Bol çiçekli günler dilerim.
|
Sn.Esemeral,
Beğenileriniz için teşekkür ederim. Sukulentler beni de hep korkutuyordu, becerebilir miyim diye. Ama onları saksıya koyup, sularını dozunda verince onlarda hemen hayata tutunuyorlar. Çok ilgi istemeyen bitkiler. |
1 Eklenti(ler)
Leş kaktüsüm habire yavru üretiminde çiçek yok :(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025