![]() |
Alıntı:
|
Sakladın işte:dilli: Benim niye haberim yok Phal sayfasında olduğundan??:dilli: Sen bilmez misin ben bir takım sayfalara henüz adım atmamış insanım:D örnek orkide familyası, hindi-tavuk başlıkları, afrika menekşesi kabile sayfaları:dilli::D Benim dediğim, sevgili Anagibi ile geçen bir konuşmaydı. Neyse, nihayet gördüm:) Sen de Rana gibisin aynı, o da böyle alıyor çiçekleri gizli gizli, alıyor çiçekleri gizli gizli, sonra sayfalarda hasbelkader denk gelirsem görüyorum. Bak mesela hasekisi varmış, daha bugün haberim oldu. Kulağını çınlatmışken, kendisi de artık sayfa açsın lütfen, yormasın beni sayfa sayfa:dilli:
|
Cymbelina iş başında. Şimdiki görevi Ranamiraç 'a sayfa açtırmak. :D görevinde başarılar dilerim arkadaşım.
Şaka biryana bende Ranamiraçın sayfa açmasını çok istiyorum. Çiçeklerini de çok merak ediyorum. |
Balkon videosu için teşekkürler Cymbelinacım.Verilen fikir benim balkon için pek uygun olmasa da (hasır asacak yer ) çok yararlı bilgiler var.
Aynı üzüntüyü bende yaşadım. Ben de plaj hasırlarını attım. Hemde bunlar gibi saz türü bir malzemeden yapılmışlardı. Dökülmeye başlamışlardı çünkü. Dediğin gibi bir sürü şey yapılabilirdi belki. :( sağlık olsun |
Alıntı:
|
ben yookken dağçiçeği ablam ne güzellikler paylaşmış...:D
|
Teşekkürler Kılıçh kardeşim çok sağol.
Şimdi birkaç tane daha resim paylaşıp gitmem lazım. Şarj kablosunda bir arıza olduğu için şarjedemiyorum her an kapanabilir. Eğer benden sesseda çıkmazsa bilin ki kablo arızası hala sürüyor ve yenisini bulamamışımdır. Neyse başlıyorum. :) |
1 Eklenti(ler)
Menekşe
|
1 Eklenti(ler)
Şu güzelliğe bakarmısınız çok şeker :)
|
1 Eklenti(ler)
Gelincik
|
1 Eklenti(ler)
Bordo ceylanlar da coştu
|
1 Eklenti(ler)
Üç renk bir arada
|
1 Eklenti(ler)
Gülsardunya
|
1 Eklenti(ler)
Sakız sardunya
|
1 Eklenti(ler)
Yıldızlar tomurcukta
|
1 Eklenti(ler)
Üç yıldır benimle. Adını bilmiyorum iki yıldır açıyor. Sıcağı hiç sevmiyor :)
|
1 Eklenti(ler)
Lavanta ve yıldızlar yarışıyor. Bakalım önce kim açacak ?
|
1 Eklenti(ler)
Galiba o da beni sevdi. ;)
|
1 Eklenti(ler)
Bunlarda bahçeden
|
1 Eklenti(ler)
Hanımeli
|
1 Eklenti(ler)
Mandalina çiçeği
|
1 Eklenti(ler)
Bu da bahçemizin sakinlerinden :D
|
1 Eklenti(ler)
Bu saksım miniklerin büyümesi için ayrılmış bir saksı halini aldı.
Sevgili Kelebek' in uyarısı üzerine yaprak güzellerimin biraz olsun büyüyenlerini bu saksıya şaşırttım. Bu saksıda ki toprak daha yumuşak ve torf karışımı var. Daha keyifli gibiler. |
sn.dağçiçeği sedum ve bambu saksı tasarımınızı çok güzel çiçeklerinizde öyle aşk merdiveni köşeye çok güzel olmuş bol çiçekli günler dilerim
|
Ablacım bayıldım menekşelerle ceylanlarına maşallah ya :p Yok yok elinden cidden yoksa herkeste de çiçek var hiç böyle değil ;)
|
Dağçiçeğiciğim, 263 nolu mesajdaki minikler ne fidesi? Kolyoz dışındakileri demek istiyorum.
Tömürcek, niye hevesimi kursağımda bırakıyorsun? Zevk benim değil mi?:dilli::D Belki hoşuma gidiyor, belki çok sıkıcı, monoton bir hayatım var ve aksiyon/ adrenalin istiyorum ve sefere çıkıyorum:dilli:. Belki adrenalin bağımlısıyım, belki peşimde federaller - pardon zabıtalar varken koşmak gibi hobilerim var:dilli: . Ganimetimi de küçümseme, belediye ne dikiyorsa o, el mahkum, ben ne yapayım? :DNeyse, artıkın konuyu kapatalım, meşgul etmeyeyim sayfayı. |
Sayın Bayçalı
Sayfama hoş geldiniz .Beğeniniz için çok teşekkür ederim.Her zaman beklerim . |
Sevgili Tömürcek şımartma beni .Çok teşekkür ederim .Bu gün morale çok ihtiyacım var .Çiçeklerimde bitlenme var bilgisarım arızalandı ve şu an yabancı bir bilgisayardan yazmaya çalışıyorum.İlk bilgisayar kullandığım günlere döndüm bir anda .Karınca hızı ile yazıyorum.:D
Resimlerin öbür bilg.da kalması da cabası . |
Cymbelinacım ben o saksıya önce domates tohumu ekmiştm.büyüyenleri bahçeye ektim.Küçükler kaldı. .Geçenlerde saksıdan çıkınca hatırladığım süs kabakları ve kolyozlar da artık bu saksı da .
258.mesajdaki resmi fark ettin mi :( soru işaretini bulamıyorum .Neyse öğreneceğim bunu ben :) |
Hiç bozma moralini, bak gayet güzel kullanıyorsun istediğin bilgisayarı. Onun da üstesinden gelirsin, aslansın sen:) Hiçbir cihaz naz yapamaz benim arkadaşıma. Bugün NASA'da işe başlasak, yarım saatte çözeriz biz sistemlerini neyin:dilli::D
O fideni gördüm, görmez olur muyum?;) Çaktırmamak içün sadece beğene bastım:) Bende de çam fidesi var 5 litrelik su şişesinde ama sararma başladı gibi. Bilmiyorum nesi var. Bir de başka bir çamımız daha var ama onların cinsi farklı, kısa ibreli olanlardan. Onlar senelerdir bizimle ama biri bu sene tamamen kurudu:( Ona üzülüyorum çünkü epeydir bizimle, daha doğrusu 2 minnacık fide yanyana. Unutmadan, diğer bilgisayar arızalandı demişsin. Bir şekilde 1-2 dk bile açma şansın olursa resimlerini ve önemli dosyalarını varsa şayet bir flash belleğe filan kaydet istersen. Yoksa da canın sağolsun, üzme kendini. Sn Devsekoya da güzel şeyler yapıyor, sayfasında 35 nolu resim için: http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...ri/27558-2.htm |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025