![]() |
Alıntı:
çok sağolun çocuklarınızı allah bağışlasın küçükken bende az yaprak koparmadım...:D |
Hayır, yok benim sayfam malesef:(. Biz fasfakiriz zaten:dilli::D Yok yok şaka, ondan değil. Aslında biz çok zenginiz, zepzengin:dilli: Para havuzumuz var, orada yüzerim her gün:dilli: Şimdi bunca zenginken ben, bir sayfa açarsam diğer sayfalar sönük kalacak ve herkes "Ben ezik miyim?" gibisinden moralleri bozulacak diye açmıyorum:dilli:.
Yok yok, latife hepsi bunların. Şimdilik sayfa açamayacağım, ileride belki. |
açarsanız görsel şölen olacak...:D
|
Cymbelina sessiz ve derinden ilerlemeyi seviyor. Ne kirli çıkı ooooo :) :D
Aynı ben gibi :P |
görünce isteyeceğimizi biliyosunuzda o yüzden...:p
siz ne fenasınız...:D |
katmerli petunyamın çiçeği açtı...:D
2 Eklenti(ler)
|
aloem ve begonyamın yaprakları kahverengileşti normalmi?
4 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
Çürüme belirtisi olabilir. Aloe ve begonya bir saksıda olmaz. Hala ayırmamışsın. Yanlarındaki diğer bitki ne? Sukulent türü mü?
Aloevera sarısabır başlığına bir bak istersen |
Kılıçcım begonyanın yapraklarının kızarması çok normal çünkü zaten o kırmızı yapaklı bir begonya türü yeşili de var ama seninki kırmızı yapraklı ve dışarıya aldığın için de güneşten yaprakları kızarmış sorun yok yani bak bakalım sertler mi sağlıklılar mı? ;) Aloe vera cidden suyu sevmiyor benimki çürüdü kesip yeniden diktim anca tuttu da ortasından bitane yaprak çıkardı bence ayır sen o aloe verayı begonyanın yanından :p
Balkonun da büyüğe benziyor şanslısın orayı bir düzenle bu yazın da annenin de çiçek sevgisi kabarsın vay be bizim balkon bukadar güzel miydi desin ;) Ayrıca çok gereksiz ayrıntıları merak ediyorum ben ya şu arkadaki ayakkabı kutusundaki şeyler ne kumrular için yuva aparatı mı? ;) Yoksa başka bir şey mi inan çok merak ettim :D |
Alıntı:
ben zati şakasına demiştim...:o |
Alıntı:
saksım olsa ayırcam...;D...yok :( bitki ya yılbaşı kaktüsü ya da başka birşey emin değilim fikri olan varmı? |
Alıntı:
kutudaki sarımsak kumru değil ama geçen zambağımın saksısına yavru kumru düşmüş(ölü)...:( |
Saksım yok dedin, bütün sayfalarını gezdim; 58 Nolu resimdeki kaktüsü, aloenin yanına al. Boşalan saksıyı begonyaya kullanabilirsin. Küçük saksıda daha hızlı büyüyecek, göreceksin..Aloeler su sevmez; bir gün, bir bakmışsın çürümüş.
Çok mu karıştım? |
Alıntı:
Kumru da yuvadan düşmüştür ya da karga kapmıştır balkona düşürmüştür :p Begonyanın dibindeki diğer çiçek te yılbaşı çiçeği, onu da o bardaklara dikersen ve az sularsan iyi olur ;) |
Alıntı:
çok karışmakmı bakın bunu ayıp ettiniz işte...:o bilgileriniz önemli benim için..:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ve evet, teknik bazı sebeplerden;) istediğim sayıda çiçeğe ulaşamadım henüz ve istediğim balkona. Dağçiçeği ablanıza lütfen baskı yapın, benim dilimde tüy bitti, bir türlü açmıyor sayfa, halbuki hem balkonu hem de çiçekleri gayet güzel. Lütfen el birliğiyle bu konu için kendisine düzenli olarak mesaj filan atıp taciz edelim:D. Ranamiraç, bu mesajı okursan bir gün, bu senin için de geçerli. Sevgili Kılıch, yavru kumruna üzüldüm. Belki tekrar gelirler. Ama kalan yuvayı çok da bekletme, forumda okumuştum onların da (ya da güvercinlerin) bitleri oluyormuş, dikkat edin. Evde tükettiğiniz salça kutusu, her tür boy peynir ve yoğurt kaplarını, pet su şişelerini biriktirirsen kısa sürede saksı sorununa çözüm bulabilirsin. Altlarını delip kullanırsın. Küçük boyları tohum çimlendirmek için, büyükleri de büyüyen filizleri şaşırtmak (aktarmak) için veya dikeceğin diğer çiçekler için kullanırsın. Annen izin verir sanırım. Saksıya bütçe ayırana kadar bunu deneyebilirsin. Ben hep böyle yapıyorum. |
Balkonunuz da dağınık filan değil, gayet güzel. Hem de uzun görünüyor, halı yıkanmasa bile yolluk yıkanır orada:D. Biz onu bile yapamıyoruz. Hiç dert etme öyle şeyleri. Hem bak, hepimiz çok sevdik seni:)
|
Ahhh Cymbelina Allah gönlüne göre versin canım. İçinde çiçek sevgisi olupta yetiştirecek yer sorunu olması çok kötü bir durum. Balkonum için söylediğin güzel sözler için çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda gerçekleştirmek istiyorum balkon sayfası açmayı. Olunca düzgün bir şey olsun diye hep erteledim. Ama bakarsın bodoslama dalıveririm. :D
|
Alıntı:
kumru yuvam yok çatıdan bi yavru (herhalde) yumurtadan çıkınca saksıma düşüp öldüğünü düşünüyorum...:( zati çiçeklerimin yarısı yoğurt kabında....;) |
Alıntı:
bende sizi çok sevdim;);) |
Alıntı:
bama ben cymbelinayı destekliyorum daha erken açmanızdan yanayım:D |
Ben ben bende destekliyooom kii :D İnan dağçiçeği ablacım sayfanı merkla bekliyorum lütfen daha da bekletme bizi cymbelina ablamınkini de merak ediyorum çok fazla :p Hem bak ablacım bende zamansız açtım kışa girerken ama mutlaka paylaşılacak birşeyler bulunuyor liitfeeennnnn... ;);)
|
bugün merkeze gittim bayadır gelmiyodum yenileri gelmiş:)zaten para biriktiriyordum;)
3 Eklenti(ler)
|
benim türler artıyo...;)...bardak menekşe
2 Eklenti(ler)
|
ortanca...
1 Eklenti(ler)
|
küstüm çiçeği
1 Eklenti(ler)
|
minelerim...
2 Eklenti(ler)
|
sıklamen..
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025