![]() |
Alıntı:
Sardunyaların ne durumda merak etdim açmıyorlar diyordun ya? Bir ara şu eklemediğin çiçeklerini de görsek olmaz mı? ;) |
en kısa zamanda yüklerim..:D
|
Fil kulağı hakkında sorduğum soruya, "alıntı" yapmadan cevaplamışşın. Bu yüzden, geç fark farkettim.
Teşekkürler. |
Sn angels sour rica ederim yardım edebildiysem ne mutlu bana...;)
alıntı yapmaktan üşeniyorum açıkçası...:D |
:rolleyes:Sorulara verilen yanıtlarda, soruyu soranın ismiyle hitap yoksa; alıntı da yapılmamışsa, maalesef metinler arasında kaybolup gidiyor cevaplar.
|
evet haklısınız o sıra yanıt yazarken sn angel sour yazmalıydım..;)
|
bugün aldığım rozetlerim...;)
3 Eklenti(ler)
|
bugün edindiğim farklı tür difenbahya türünün ismini bilen varmı..?
1 Eklenti(ler)
|
bugün edindiğim japon gülü..:D
1 Eklenti(ler)
|
kalanşom beni şımartıyor....
2 Eklenti(ler)
|
atatürk çiçeğimde gariplik var yapraklarını dökmeden filiz veriyor...normal mi?
2 Eklenti(ler)
|
ateşim çiçeklendi...:D
1 Eklenti(ler)
|
menekşeme ilk defa çiçek açtıracağım..:D
1 Eklenti(ler)
|
Ooo maşallah maşallah ;) Bu yeni aldıklarını pazardan mı aldın birisinden mi? Bardaktalar da ondan sordum :p Kalanchoen seni şımrtıyor beni de kıskandırıyor çatlatıyor haha :D Benimkiler daha bebek bakalım nasıl açıcaklar merakla beklicem büyüyüp açmalarını :p
Menekşelerinde çok fazla gereksiz yaprak var onları kopart ki çiçeklerini daha bir iştahla açsınlar. En alt ypraklarını mutlaka koparmalısın. Son resimdeki menekşenden bile bir kaç tane en alttan yaprak kopartabilirsin. |
difenbahya ve japon gülü çelik öbürleri köklü....
saksı olmayınca...:D |
Sevgili Kılıch, listene yeni çiçekler ekliyorsun, ne güzel:) Peki bu çiçekler üzerindeki hakimiyet tam olarak sende mi? Annen arada sahiplenmeye çalışıyor mu?;)
|
annem çiçek düşmanı...:(
sbsde fen lisesini kazancam sözü verdim başka türli izin vermez..:) hakimiyet bende..:D |
O çok kötü işte ya. Yani evde birilerinin çiçek sevmemesi. Hele de anneyse bu kişi temizlik yaparken az söylenmiyordur sana ;) Allah'tan bu konuda olsun serbestim. Babam bile birşey demiyor hayret ediyorum çünkü kızar pislikten başka bişey değil bunlar der bazı zaman, ama odama girince bişey demiyor :p Annemlerin yatak odasının balkonunu doldurdum ona da birşey demiyorlar ;) Bence kılıçcım fazla toz toprak dökmemeye çalış, ya da annene temizlik yaparken yardım et aksi taktirde bigün okuldan gelince evin içi buram buram çamaşır suyu kokabilir :D Zannetme temizlik yapmışlar evde diye çiçeklerini sulamıştır annen çamaşır suyuyla :D Yani fazla göze batmasın çiçeklerin :D
|
peki sn cymbelina sizinkileri sahiplenmeye çalışan varmı...:D
|
Var gibi:) Daha doğrusu ben evdeki başka çiçekleri sahiplendim:D. En azından ben öyle zannediyorum da arada tabi çiçeklerden ötürü tartışma çıkabiliyor evde:) Çok sulandı, az sulandı, bu çiçek kimin yüzünden kurudu, bu kadar çok sulanır mı gibisinden:) Bazen hepimiz arka arkaya sulamaya filan da kalkıyoruz:) Gerçi bu yıl artık balkonu tamamen ele geçirmeyi başardım:D. Zaten küçük bir balkon ve bir sürü başka problemleri var ama ne yapayım.
|
dediğin konuda hiç iyideğilim..:d
tömürcek abi bugün onları dikerken toprak yere dökülmesinmi... her yer toz zannedersin evde inşaat var....:D annem evi amazon ormanlarına benzetiyo o yüzden bizimkiler çook kızıyo |
Alıntı:
|
sn cymbelina işte çiçek beslemedeki en büyük sorun sahiplenme duygusu...;)
tömürcek abim diktim ya......yapmaya çalışırım...:D |
Alıntı:
|
bizimkilere göre kaplan ve geyik..:D
çok saçma benzetmeler bunlar demi..?...:D |
Alıntı:
|
Gençler, evet evin orta yerinde gazete serip saksı değişimi filan yapmak pek hoş olmuyor, ben yapıyorum ama ev halkının tepkilerini göze alarak;). Bir de gazete kaç kat sersem de eninde sonunda yırtılıyor, ya kalın gazete ya da tekrar yeni gazete sermek lazım.
|
bu arada cymbelina ablacım senin üyeleri balkon teras sayfanı aradım bulamadım..:(
yokmu? |
Çiçek sevgini hayranlıkla izliyorum Kılıç. Senin yaşlarında kızım var, küçükken çiçeklerimin yapraklarını koparırdı. Şimdi zarar vermiyor çok şükür. Ama sıcakta bakmıyor. Bir de 3.5 yaşında kızım var; çiçeklerimi suluyor onlarla konuşup öpüyor. Dünya böyle işte!
İnşallah Fen Lisesini kazanırsın. Annen de çiçeklerine bakarken yardım etsin sana. Fen lisesi okumak kolay değil. Sevgiler.. |
Alıntı:
sofrabezi veya açık alanda yapmak en iyisi..;) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025