![]() |
Alıntı:
Ama bil ki senin çiçeklerin daha hoş...:D |
sevgili kılıçhçım yeni çiçelerin muhteşem ötesi çok güzeller güle güle büyüt inşallah herdaim yüzünü güldürürler....
|
Sevgili Kılıçh, fittonyalar aynı saksıda rengarenk çok güzeller. Aman sakın güneş alan bir yerde durmasınlar. Nemi çok seviyorlar. Benimde üç senedir baktığım fittonyalarım var evde , camdan uzak bir yerde hayatlarından memnunlar.
|
Kılıçcığım, yeni çiçeklerin hayırlı olsun, güle güle büyüt:p
|
Sevgili kılıch, öncelikle bitkilere merakın ve onlara çok güzel bakım yaptığın için tebrik ederim. Sbs sınavınında güzel geçmesine sevindim. Dilerim her şey gönlünce olur.
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim ece ablacım...:D İyiki varsınız...;) |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim lalem...:D Fittonyalar için verdiğin tüyoların işime yarayacağına eminim...:D |
Alıntı:
Herşeyi için çok teşekkür ederim angels ablacım...:D Bunlar daim sizinle güzel olacaktır...;) İyiki varsınız..:D |
Alıntı:
|
Sevgili Kılıçh , yeni çiçeklerine bayıldım. İnşallah sağlıkla büyüt , bol çiçeklerini gör.
|
Alıntı:
|
Sayfan hayırlı olsun. Maşallah hepsi çok güzel. Aman nazar değmesin inşallah. ;)
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bugün uzun zamandır gitmediğimiz bir yakınımızın köyüne gittik ve gider gitmez kapının önünde bu duruyordu...:D
Hemen sordum bu atlas mı diye sordum evet dedi çok heycanlandım...:D İsteyecektim ama geri çekindim.......:D Sonrada gecenin bi karanlığında (ama gerçekten çok karanlıktı düz duran motora çarptım başım halen ağrıyor...:D) dışarı çıkıp cebime sığabilecek boyutlardaki çeliklerin hepsini (ç)aldım...:D hem ne demişler ; ÇALMA ÇİÇEK İYİ TUTAR...:D En azından bizim buralarda böyle...:D birde siz bakın bu atlas mı? Eklenti 430270 Eklenti 430271 |
Alıntı:
Aynen oyle ta kendisi :) :) Bir kaç gün beklet bunları. Kopardığın yara yerleri kurusun. :) Sonra dikersin tekrardan. |
Sen öyle diyorsan kesin doğrudur...:D
Ama neden kuruması gerekiyorki? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada o gelenek ün yapmış demekki...:D sende yapsaydın keşke atlaslara...:D isteyene kadar..;) |
Tömürcek ve Fatih abicim sizler hiç çiçek (ç)aldınız mı?..:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu yolda iyidir iyi..:D...;) |
Sevgili kılıçh, bitkilerin hepsi birbirinden güzel, maşallah. Sayfaların tamamını gezemedim. En kısa zamanda hepsini gözden geçiririm.
Çiçek sohbeti yaptığın öğretmenlerinden bahsetmişsin ya öğrencilerim geldi gözümün önüne. Benim de tenefüslerde ayak üstü çiçek muhabbeti yaptığım öğrencilerim vardı. SBS iyi geçmiştir inşallah. Bitki aşığı bir öğrencinin çok çalışkan olacağını düşünmüşümdür hep nedense. Dilerim dilediğin okula yerleşirsin. |
Alıntı:
Evet ablacım o öğretmenimle halen konuşuyor ve çiçek alışverişinde bulunuyorum..:D çok sever kendisi beni ee tabi bende onu..;) SBS de bildiğiniz üzere açıklandı puanım çok güzel Allah'a şükür istediğim yerler biraz yüksekti fen lisesi bekliyordum olmadı...:( Ama Anadolu Öğretmende güzel lise diyerekten ona kesin olaraktan giriyorum...:D |
Hakkında hayırlısı olsun diyelim o zaman. Kimbilir belki de meslektaş oluruz ha.
|
hayırlı olsun kılıçh başarılarının devamını diliyorum...
|
Kılıçcım hayırlısı olsun ;) İnşallah istediğin yer olur. Lise hayatında başarı ve mutluluklar diliyorum lise çok güzel dolu dolu yaşamaya bak :p
|
Hayırlı olsun Kılıçh , inşallah herşey gönlünce olsun. Güngeçtikçe evdeki bitki ve saksı sayısı artıyor galiba. Annen bu duruma ne diyor ? ;) ben şimdiden onca saksıyı kışın nerede saklayabileceğimi düşünmeye başladım. Bu tür sorunlar yaşıyormusun?
|
Hayırlı olsun..
|
Alıntı:
İleride kendime düşündüğüm 2 meslekten 1 inde yer alıyor; fizyoterapi-PDR..:D şimdilik kulağıma makul gelen bunlar...:D İnşallah meslektaş oluruz ablacım bende çok isterim...;) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025