agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Kılıçh ev-balkon (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/31471.htm)

kılıçh 23-07-2013 16:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1183126)
Maşallah ya ben bayıldım bunlara neden benim böyle şeylerim yok ;) Bende alıyım yahu bu fittonyalardan :p 1. ve 3. resim favorim oldu ortadaki onlara göre daha sade ;)

Zevklerimiz aynıymış bende onları çok sevdim...:D
Ama bil ki senin çiçeklerin daha hoş...:D

eceyıldız 23-07-2013 18:45

sevgili kılıçhçım yeni çiçelerin muhteşem ötesi çok güzeller güle güle büyüt inşallah herdaim yüzünü güldürürler....

Lalem 23-07-2013 20:17

Sevgili Kılıçh, fittonyalar aynı saksıda rengarenk çok güzeller. Aman sakın güneş alan bir yerde durmasınlar. Nemi çok seviyorlar. Benimde üç senedir baktığım fittonyalarım var evde , camdan uzak bir yerde hayatlarından memnunlar.

Angels Sour 23-07-2013 20:46

Kılıçcığım, yeni çiçeklerin hayırlı olsun, güle güle büyüt:p

Sevgi 23-07-2013 20:58

Sevgili kılıch, öncelikle bitkilere merakın ve onlara çok güzel bakım yaptığın için tebrik ederim. Sbs sınavınında güzel geçmesine sevindim. Dilerim her şey gönlünce olur.

kılıçh 23-07-2013 21:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız (Mesaj 1183152)
sevgili kılıçhçım yeni çiçelerin muhteşem ötesi çok güzeller güle güle büyüt inşallah herdaim yüzünü güldürürler....

Çok teşekkür ederim ece ablacım...:D
İyiki varsınız...;)

kılıçh 23-07-2013 21:47

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Lalem (Mesaj 1183170)
Sevgili Kılıçh, fittonyalar aynı saksıda rengarenk çok güzeller. Aman sakın güneş alan bir yerde durmasınlar. Nemi çok seviyorlar. Benimde üç senedir baktığım fittonyalarım var evde , camdan uzak bir yerde hayatlarından memnunlar.

Çok teşekkür ederim lalem...:D
Fittonyalar için verdiğin tüyoların işime yarayacağına eminim...:D

kılıçh 23-07-2013 21:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Angels Sour (Mesaj 1183180)
Kılıçcığım, yeni çiçeklerin hayırlı olsun, güle güle büyüt:p

Herşeyi için çok teşekkür ederim angels ablacım...:D
Bunlar daim sizinle güzel olacaktır...;)
İyiki varsınız..:D

kılıçh 23-07-2013 21:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sevgi (Mesaj 1183184)
Sevgili kılıch, öncelikle bitkilere merakın ve onlara çok güzel bakım yaptığın için tebrik ederim. Sbs sınavınında güzel geçmesine sevindim. Dilerim her şey gönlünce olur.

Övgüler ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim sevgi ablacım...:D

dağçiçeği 23-07-2013 22:51

Sevgili Kılıçh , yeni çiçeklerine bayıldım. İnşallah sağlıkla büyüt , bol çiçeklerini gör.

kılıçh 23-07-2013 23:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği (Mesaj 1183222)
Sevgili Kılıçh , yeni çiçeklerine bayıldım. İnşallah sağlıkla büyüt , bol çiçeklerini gör.

çok teşekkür ederim ablacım...:D

Emine 24-07-2013 15:30

Sayfan hayırlı olsun. Maşallah hepsi çok güzel. Aman nazar değmesin inşallah. ;)

kılıçh 25-07-2013 11:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Emine (Mesaj 1183474)
Sayfan hayırlı olsun. Maşallah hepsi çok güzel. Aman nazar değmesin inşallah. ;)

Çok teşekkür ederim Emine ablacım...:D

kılıçh 29-07-2013 00:22

2 Eklenti(ler)
Bugün uzun zamandır gitmediğimiz bir yakınımızın köyüne gittik ve gider gitmez kapının önünde bu duruyordu...:D
Hemen sordum bu atlas mı diye sordum evet dedi çok heycanlandım...:D
İsteyecektim ama geri çekindim.......:D
Sonrada gecenin bi karanlığında (ama gerçekten çok karanlıktı düz duran motora çarptım başım halen ağrıyor...:D) dışarı çıkıp cebime sığabilecek boyutlardaki çeliklerin hepsini (ç)aldım...:D
hem ne demişler ;
ÇALMA ÇİÇEK İYİ TUTAR...:D
En azından bizim buralarda böyle...:D
birde siz bakın bu atlas mı?

Eklenti 430270

Eklenti 430271

Fatih 29-07-2013 00:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kılıçh (Mesaj 1184870)
...
birde siz bakın bu atlas mı?

Aynen oyle ta kendisi :) :)

Bir kaç gün beklet bunları. Kopardığın yara yerleri kurusun. :) Sonra dikersin tekrardan.

kılıçh 29-07-2013 00:34

Sen öyle diyorsan kesin doğrudur...:D
Ama neden kuruması gerekiyorki?

bay tömürcek 29-07-2013 00:37

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kılıçh (Mesaj 1184878)
Sen öyle diyorsan kesin doğrudur...:D
Ama neden kuruması gerekiyorki?

Bunu da ben cevaplıyım canım ha Fatih ha ben dimi ;) O yara yerleri ıslak olarak toprağa dikersen çürüme yapıyor kuruyunca çürüme riski azalıyor :p Bu arada hayırlı olsun atlasların çalma çiçek şeysi bizim burda da var çabuk tutar derler :D

kılıçh 29-07-2013 00:40

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1184882)
Bunu da ben cevaplıyım canım ha Fatih ha ben dimi ;) O yara yerleri ıslak olarak toprağa dikersen çürüme yapıyor kuruyunca çürüme riski azalıyor :p Bu arada hayırlı olsun atlasların çalma çiçek şeysi bizim burda da var çabuk tutar derler :D

hmm bak bir şeyi daha öğrendim...:D
Bu arada o gelenek ün yapmış demekki...:D
sende yapsaydın keşke atlaslara...:D
isteyene kadar..;)

kılıçh 29-07-2013 00:46

Tömürcek ve Fatih abicim sizler hiç çiçek (ç)aldınız mı?..:D

bay tömürcek 29-07-2013 01:13

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi kılıçh (Mesaj 1184886)
Tömürcek ve Fatih abicim sizler hiç çiçek (ç)aldınız mı?..:D

Bu da soru mu şimdi :D Çok defa beğendiğim çiçeklerden sahibinden izinsiz alıp diktim ama atlasları ordan koparamazdım balkondaydılar iyiki de istemişim abla seve seve verdi ve beni defalarca bu sevgiden dolayı tebrik etti ;) Çalma çocum çalma iste vermezlerse hak etti deyip çalarsın :p

kılıçh 29-07-2013 13:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek (Mesaj 1184899)
Bu da soru mu şimdi :D Çok defa beğendiğim çiçeklerden sahibinden izinsiz alıp diktim ama atlasları ordan koparamazdım balkondaydılar iyiki de istemişim abla seve seve verdi ve beni defalarca bu sevgiden dolayı tebrik etti ;) Çalma çocum çalma iste vermezlerse hak etti deyip çalarsın :p

İstemekten çekiniyorum...:D
Bu yolda iyidir iyi..:D...;)

n.yıldız 02-08-2013 12:44

Sevgili kılıçh, bitkilerin hepsi birbirinden güzel, maşallah. Sayfaların tamamını gezemedim. En kısa zamanda hepsini gözden geçiririm.
Çiçek sohbeti yaptığın öğretmenlerinden bahsetmişsin ya öğrencilerim geldi gözümün önüne. Benim de tenefüslerde ayak üstü çiçek muhabbeti yaptığım öğrencilerim vardı.
SBS iyi geçmiştir inşallah. Bitki aşığı bir öğrencinin çok çalışkan olacağını düşünmüşümdür hep nedense. Dilerim dilediğin okula yerleşirsin.

kılıçh 02-08-2013 14:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi n.yıldız (Mesaj 1186354)
Sevgili kılıçh, bitkilerin hepsi birbirinden güzel, maşallah. Sayfaların tamamını gezemedim. En kısa zamanda hepsini gözden geçiririm.
Çiçek sohbeti yaptığın öğretmenlerinden bahsetmişsin ya öğrencilerim geldi gözümün önüne. Benim de tenefüslerde ayak üstü çiçek muhabbeti yaptığım öğrencilerim vardı.
SBS iyi geçmiştir inşallah. Bitki aşığı bir öğrencinin çok çalışkan olacağını düşünmüşümdür hep nedense. Dilerim dilediğin okula yerleşirsin.

Evet ablacım o öğretmenimle halen konuşuyor ve çiçek alışverişinde bulunuyorum..:D
çok sever kendisi beni ee tabi bende onu..;)
SBS de bildiğiniz üzere açıklandı puanım çok güzel Allah'a şükür istediğim yerler biraz yüksekti fen lisesi bekliyordum olmadı...:(
Ama Anadolu Öğretmende güzel lise diyerekten ona kesin olaraktan giriyorum...:D

n.yıldız 02-08-2013 16:22

Hakkında hayırlısı olsun diyelim o zaman. Kimbilir belki de meslektaş oluruz ha.

eceyıldız 02-08-2013 18:06

hayırlı olsun kılıçh başarılarının devamını diliyorum...

bay tömürcek 02-08-2013 21:56

Kılıçcım hayırlısı olsun ;) İnşallah istediğin yer olur. Lise hayatında başarı ve mutluluklar diliyorum lise çok güzel dolu dolu yaşamaya bak :p

dağçiçeği 02-08-2013 23:55

Hayırlı olsun Kılıçh , inşallah herşey gönlünce olsun. Güngeçtikçe evdeki bitki ve saksı sayısı artıyor galiba. Annen bu duruma ne diyor ? ;) ben şimdiden onca saksıyı kışın nerede saklayabileceğimi düşünmeye başladım. Bu tür sorunlar yaşıyormusun?

sonkez 03-08-2013 06:04

Hayırlı olsun..

kılıçh 03-08-2013 13:44

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi n.yıldız (Mesaj 1186453)
Hakkında hayırlısı olsun diyelim o zaman. Kimbilir belki de meslektaş oluruz ha.

Neden olmasın..;)
İleride kendime düşündüğüm 2 meslekten 1 inde yer alıyor;
fizyoterapi-PDR..:D şimdilik kulağıma makul gelen bunlar...:D
İnşallah meslektaş oluruz ablacım bende çok isterim...;)

kılıçh 03-08-2013 13:48

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eceyıldız (Mesaj 1186484)
hayırlı olsun kılıçh başarılarının devamını diliyorum...

Çok teşekkür ederim ablacım...:D

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025