![]() |
katmerli pembe ve katmerli beyz begonyam aynı saksıda
1 Eklenti(ler)
|
aradıklarımın arsından yılbaşı çiçeği çıktı ama bir tanesi bana çok iri geldi...
2 Eklenti(ler)
|
pembe menekşem...
1 Eklenti(ler)
|
toz pembe katmerli menekşem...
1 Eklenti(ler)
|
açık mor menekşem...
1 Eklenti(ler)
|
beyazım bissürü tomurcuk yapmış...:D
1 Eklenti(ler)
|
ama benim koyu mor ve mor- beyaz ebruli menkşem çiçek açmıyor....
2 Eklenti(ler)
Eklenti 417873
Eklenti 417874 öbür açanlarla aynı güneşi görüyor aynı boy saksıda aynı sulama yapılıyor fakat öbürleri 2. menekşelerini açtılar bunlarda hareket yok sizce sebepi nedir? |
sardunyam...
1 Eklenti(ler)
|
uyku çiçeğim...
1 Eklenti(ler)
|
küsüm çiçeğinin son hali...
1 Eklenti(ler)
|
bundada tüm yaprakları kapalı...
1 Eklenti(ler)
|
onbirayım tomurcuklanmaya başlıyor hadi hayırlısı...
1 Eklenti(ler)
|
dışarda duran glayöllerimin uçları kuryunca hemen içeri aldım...
1 Eklenti(ler)
|
buda benim meleklerimin son hali...
4 Eklenti(ler)
|
Bana diyorsun ama asıl ben senin çiçeklerini kıskandım..Hepsine hayran oldum..Hatta bazılarına çatladım :)))))
|
Alıntı:
Ama sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım, daha bilgili arkadaşlardan da fikir bekleyelim olmazsa. Bu arada, menekşeleriniz ve diğer çiçekleriniz çok güzeller, emeklerinize sağlık.:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
aslında dedikleriniz hepsin çok yapmak istiyorum ama imkan yok dışarıda yapraklarını kuşlar yiyo güneş yakıyo ama saksısını değişireyim..;) bu arada menekşelerime yaptığınız iltifatlar yüzündende çok teşekkür ederim...:D |
arkadaşlar hem netimdeki problem hemde Ankarada olmam nedeniyle sayfaya baya uzun bi süre uğrayamamama sebep oldu ama bakıyorumki ben girmiyorum diye sizde uğramaz olmuşsunuz...:D sayfayı 2. sayfada görünce şok oldum...:D ama bol çiçek bol gelişme ve acı kayıplarım oldu ama artık hepsinden haberdar olcaksınız...:D
|
sbs hediyesi olarak beni yengem bauhausa götürdü ee tabi bende çok sevindim.....
1 Eklenti(ler)
o kadar çok güzellerki 100 metre karelik bir yerde 4 saat geçirdim...:D bide sbs açıklanınca ne hediyesi alırlar kim bilir...:D
Eklenti 424865 işte ilk olarak rozetler.. |
işte yenigineler...
1 Eklenti(ler)
|
işte kalanşolar...
1 Eklenti(ler)
|
fesleğenler...
1 Eklenti(ler)
|
kooskocaman bir kaktüs saksısında kollarım kavuşmuyor...:D
1 Eklenti(ler)
|
şeker begonyalar...
1 Eklenti(ler)
|
karışık bi resim... acaba öndeki şu mor pembe karışmı yapraklı çiçeğin ismi nedir?
1 Eklenti(ler)
|
sevgili Kılıçh , sayfanı her zaman takip ediyorum , ellerine sağlık . Anlaşılan Sbs sınavın iyi geçmiş . Senin yaşında benimde oğlum var , bizde sbs sonucu bekliyoruz. Hadi hayırlısı...
|
çiçeklerin bi harika ellerine saglık kılıçh..sbs sınavında inşallah istedigin puanı alırsın cnm..bu arada sen kac dogumluydun_? (benimde 1998 li bir oglum varda ondan sordum)
|
sevgili Kılıçh;
balkonun için söylenecek çok şey var zaten arkadaşlar da söylenecek herşeyi söylemişler banada söyleyecek söz kalmamış sadece şunu söyleyeceğim sana ve bay tömürceğe hayran kaldım bu yaşta bu çiçek sevgisi helal olsun size ellerinize emeğinize sağlık. bu güzelliklerin devamını bekliyoruz... |
Sevgili Kılıçh balkon sayfana hareket gelmiş ne güzel. Çiçeklerin çok güzeller. Meleklerine bayıldım.
Sınav sonuçları umarım gönlünce olur. Balkonun sessiz kalmasın oldu mu ? Zaten herkes kayıp birde sen yok olma ortalıktan. Onlar gelene kadar uygun cezalar düşünelim. Bakalım neden yok olmuşlar ortalıktan :D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025