![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
kesin tanı verdinizmi şimdi paskalya bu...:D |
Alıntı:
çoook teşekkür ederim berçin ablacım...:D korkma korma çocuklarındada olur inşallah yeşil sevgisi..;) bende yeşili ilk başlarda çok sevmiyordum sevmesi için onlara yeşilin güzelliklerini (çiçeklerini) göster...:o |
Alıntı:
bak yaaa ine yaşlı kelimesi çıktı ortaya siz yaşlı biri değğilsiniz :mad: biz ona bilginin artması insanın olgunlaşması bilginin artması yeteneklerin çoğalması....ve daha çook sözcük gurubu var bu kelimenin anlamını taşıyan..;) |
bu arada dağçiçeği ablam bayadır gözükmüyor umarım kötü bişe yoktur...:(
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Yoookk bana bir kök ayırma yetmez o bana, ben komple saksıyla beraber istiyorum hem kargo parasıda hiç önemli değil, Babamın yaa çok parası var alıcam o difenbahyayı vurucam kırbacı vurucam kırbacı :D:D |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Söz verdiğim gibi yaprak fotoğrafları. İlk fotoğraf lobbii, diğeride bir carnosa yaprağı(Lobbii yaprağının altıda da tricolor sürgünü :) )
Eklenti 413850 Eklenti 413851 Buda FBdaki grupta paylaşılan bir carnosa yaprağı. |
Alıntı:
bu arada son linke yorum yapanlardan biri maki01 mi? |
Alıntı:
okurken gülcem diye karnıma ağrı girdi....:D |
Hu huuu nasılsın Kılıçh kardeşim ?
Beni sormuşsun iyiyim çok şükür. Resim biriktiriyorum bu aralar. Yakında tekrar yükleyeceğim sayfama. Pek fazla bir değişiklik yok fazla umutlanmayın ;) Hoya resmi yükleye yükleye bana da hoya virüsü bulaştıracaksınız. Hoya sevgisi farklı bir sevgi galiba. |
burdayım dağçiçeği ablacım...:D
hoya virüsü çok güzel bi virüs (çok saçma bi cümle oldu)...:D onun sana zararı gelmez bu arada fotoğrafları çok fazla bekletme ...:D ve bu arada iiii olmana sevindim...;) |
son listeye eklediklerim
*cam güzeli *ıtır *anatoryum *japon balığı *küstüm otu *fesleğen *horozibiği (tüylü) *difenbahya *hanımeli *semprevium *ceylangözü *telgraf *japon gülü *bardakmenekşe *paskalya *maviş *aşkmerdiveni *ve farklı bir tür difenbahya elimde çok fazlamı tür var nee...:D |
halen aramaya devam ettiğim çiçekler
*atlas *haseki küpesi *drasena *yucca *orman gülü *guzmanya *ruj çiçeği *europa milli *çuha *yaşayan taş *yılbaşı *gelin tacı *gardenya *fittonya *gala *inci menekşe *orkide(halen orkidem bile yok) *çanta çiçeği eğer elinde olan varsa seve seve kabul ederim...:D |
bilin bakalım kimin anatoryumu var...:D
2 Eklenti(ler)
|
yeniginem açtı rengide pek asilmiş ''beyaz''
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
zaten bunların neredeyse yarısını senden gördüm...:D
|
Sevgili Kılıçh,
Fittonia, dracena marginata ve yılbaşı çiçeği köklendiriyorum. İyice köklensinlenler, senindir. İstersen hypoestes de var;) |
angels sour ablacım sen gönderdinde benmi kabul etmedim...:D
seve seve kabul ederim...:D |
:cool:Duydum ki; yana yıkıla schefflera arıyormuşsun!
Benim scheffleramı gördün mü? Bak bakayım orada ne var? |
evet arıyorumda nereye bakayım:D
|
Angels Sour 4. Sayfa 114-115
|
off off of o ne güzelmiş öle...:D
bide sürgün çkarmış;) |
Marginatan henüz köklenmedi, scheffleranı birkaç gün sonra ayırıp dikiceğim.
Biraz bekleteceğim seni, söz verdiğim diğer fidelerle beraber yollayacağım. |
tamam çok teşekkür ederim..;)
|
kurdela çiçeğim 2. uzantısını çıkarıyor...:D
1 Eklenti(ler)
|
ilk göz bebklerimden birisi olan kavuniçi ve çok fazla açan begonyam
1 Eklenti(ler)
|
sarı kalanchoem solmaya başlıyo..
2 Eklenti(ler)
|
pembe kalancohem de yeni açıyo..
1 Eklenti(ler)
|
kohleriam ilk çiçeğini açıyor biliyorum çok geç kaldık ama...yaşattığıma şükrediyorum
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025