![]() |
bu arada fotoğraflar net olmadığı için bir defa daha özür diliyorum...:(
|
Alıntı:
Bit kadar çocuğun ektiği ağaçlar ancak ağaçcık olur bunun farkındayız. Biz sadece sen sahip çıkıyorsun diye " ağaçların" diye bahsettik. Ne diyorsak o :dilli: :D Valla taktir ettim senin ektiğin ağaççıkların da diğerleri de çok güzel. :D bak üstüne basa basa söylüyorum. :D Neyse hepsi harika. Ellerine sağlık. |
birazda eve girelim babannemin çiçekleri...
5 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
|
devamı...
5 Eklenti(ler)
|
meşhur kolyozu
2 Eklenti(ler)
|
devamı...
5 Eklenti(ler)
|
devamı.. bu arada arkadaşlar babannemin kılıçında bi çiçek çıktı ismini nedir?
4 Eklenti(ler)
|
bu vesileyle babannemin çiçeklerini bitirmiş oldum ama hepinizden fotoğrafların kalitesinden dolayı çoook özür diliyorum
|
Alıntı:
Takılıyorum sana kızıyorsan bir daha söylemem. ;) Bu arada babaannenin çiçekleri de çok güzeller. Ama o misafir bitkiyi tanıyamadım. |
Kılıçcım resimler çok güzel eline sağlık :p Sanırım bu çiçekleri evde yetiştirme sizin sülalenin en büyük hobisi ;) Babanneninkilerde hep evde :p Kılıcın dibinde (senin değil :D) çıkan çiçek mügeye benziyor ama emin olamadım ;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
resimleri sevmene sevindim kötüler sanıyodum...:D bizim sülale değil bi benle babannem (zaten banada çiçek sevgisini o aşıladı) yoo hepsi evde değil dışardada çok var çiçek mügeyse iidir yabancı ot sandık...:D:p |
Alıntı:
|
Alıntı:
aymı durum bende de var ...:D kendi eserin diyincede;aman sös Allahını seversen, diyor |
siteye uzun zamandır giremiyorum diye yeni çiçekler almıyor değilim...;)
2 Eklenti(ler)
|
bu arada telgrafım çiçek açtı...:D
2 Eklenti(ler)
|
yeni aldığım fesleğen
1 Eklenti(ler)
|
a101den aldığım pembe katmerli kalanşo
1 Eklenti(ler)
|
manekşelerin saksı boyu 1e indirildi ve yani aldığım fuşya rengindeki menekşem..;)
2 Eklenti(ler)
|
semprevium'um
1 Eklenti(ler)
|
sn. yeşilimin gönderdiği çelikler köklendi
2 Eklenti(ler)
Eklenti 412835
Eklenti 412836 ve yapraklarından anladığım kadarıyla ilk olarak mor çiçek açan hoya ( ismin bilmiyorum..:D)ilk yapraklarını patlattı hemdeee iki yerden çook mutluyum sn yeşilime burdan çok teşekkür ediyorum umarım bu mesajımı görür...:D |
aaaa yeni gördüm mum çiçeğiimin iknci resmi ters çıkmış herkesden özür diliyorum..:(
|
önceki ölmüştü bende yeni 2 tane küstüm aldım
1 Eklenti(ler)
|
şimdi sorularımda ilk resimdeki bitkinin adını bilen varmı..?
5 Eklenti(ler)
Eklenti 412838
Eklenti 412839 Eklenti 412840 Eklenti 412841 Eklenti 412842 2. resimdeki yeni aldım begonyamı balkona koydum ve çiçeklerinin etrafındak kurumuş bir çerçeve oluştu ve çiçeklerini döktü sizce sebepi nedir* 3,4,5. resimredi sukulentin adını sorcaktım bide ....:D |
Sevgili Kılıçh, senin de babaannenin de ellerine sağlık.
Telgrafın çiçek açmış maşallah. Babaaannenin kolyozu süper... Sorduğun bitkinin adı: Sedum spurium olmalı. |
Allah pis gözden saklasın yahu ne güzel çiçekler almışsın gene :p Bardak menekşelerinde diğer menekşende çok güzel ;) Allahım 230. mesajdaki görüntü beni hasetimden çatlatıyor ya ne yapıp edip yuvarlak masa sehpa bişeyler bulmam lazım acilen :D Sen bana yap bakalım menekşelerle nispeti benimkiler açmaya başladı görcen sen hodri meydan diyom sana :D
Balkona çıkardığın begonyan güneşten yanmıştır pek güneş sevmez begonyalar ona göre muamele yap :p |
Mor çiçek açan hoyanın yapraklarına benzetemedim kılıch :) Acıkçası sadece Hoya carnosa gördüm ben orda. :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ben yenileceğimi bildiğimden bu hodri meydana girmiyecem sen beni çook farkla yenersin...:D seninkinin yanındai benimki neki....:p |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 18:32. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025