![]() |
Alıntı:
beğenmene çok sevindim....:D evet biraz öyle oldu ii geçti ablacım sbs açıklandı umarım haırlara vesile olur....:D |
Alıntı:
övgülerinden dolayı çok teşekkür ederim ablacım...:D sbsde tam hesapladığım gibi geldi ne bi eksik ne bi fazla...:D bu arada ben 1999 doğumluyum haziran ayında....:D |
Alıntı:
ama halk bunu olumlu karşılamadığından zorluklarlada karşılamıyor değilim hani....;) |
Alıntı:
bu arada meleklerin derken eskilerinden bahsediyorsan çok teşekkür ederim ama yeni eklediklerimden bahsediyorsanız onlar benim değil benimde aldıklarım oldu ama onlarıda yarın ekliyeceğim...:D bu arada sitedeki boşluk herkesin tatilde olmasıdır herhalde ama biz yinede cezamızı düşünelim...:D |
Alıntı:
|
Maşallah çiçekleriniz harika.
|
Alıntı:
|
O gün tamamını bitirememiştim nasip bugüneymiş
1 Eklenti(ler)
|
Begonyalar...
1 Eklenti(ler)
|
Japon gülleri... Ah bide açmış hallerini görseydim
1 Eklenti(ler)
|
Buu da bir cins çam ama yaprakları çok hoşuma gitti...:D
1 Eklenti(ler)
|
Guzmanyalar....o moru alamadım yaa içime verdi
1 Eklenti(ler)
|
Bunlarda küpeliler açıkçası hiç iyi bakmamışlar..:D
1 Eklenti(ler)
|
birazda eve gelelim ağır kayıplarım oldu aama telafi ettim...:D
|
Öldüğünü zannettiğim yeniginem hayata tutundu hatta çiçek açtı...:D
1 Eklenti(ler)
|
Gittiğim bi yerde gördüm bu canavarı...:D Acaba cinsimi böyle yoksa budama mışlarmı?
1 Eklenti(ler)
|
Buda benim evdeki menekşelerden kendi kendime bu çiçek çıldırmış diyorum...:D
2 Eklenti(ler)
Eklenti 427365
Eklenti 427366 Resimler biraz net olmasada çiçeğin içinden 2 tane yeni çiçek çıktığı anlaşılıyor..:D |
bu çiçek gerberaya çok benziyor ama o değil acaba bu nedir?
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili Kılıçh en son resimdeki sorduğun çiçek Zinnia yani kirli hanım çiçeği
Guzmanialar harikaymış. Özellikle mor olanı beni de mahvetti :) O menekşeyi dediğin gibi budamamışlar bence o yüzden o kadar gelişmiş Benimde geçen yıl başıma gelmişti çiçek içinden çiçek açmıştı menekşem. Sebebini bilmiyorum. Ama çok ilginç bir oluşum. |
Alıntı:
|
Ellerine sağlık Sn Kılıch, maşallah diyelim nazar değmesin, yanlız resimlerin boyutunu biraz büyütsen daha'da güzel görünecekler.
Selamlar |
Alıntı:
teşekkür ederim...:D Ama fotolarım için özür dilerim çekerken telefondan boyutunu küçültmüş olmalıyım.....:D |
İşte aldığım guzmanyam...:D Menekşelerimin yerini kaptı...:D
3 Eklenti(ler)
|
Aldığım dracena...:D Saksısı küçüktü deiştirdim...:D
1 Eklenti(ler)
|
Yeniler hayırlı olsun kılıçcım ;) İşte dracenaya bayılıyorum harika bişey güle güle büyüt :)
|
Bu da pembe orkide
4 Eklenti(ler)
Eklenti 428906
Eklenti 428907 Eklenti 428908 Ama orkidemde bir sorun var normalde çiçekçimin dediğine göre çiçeği 5 ay felan üstünde kalırmış ama benimki bir yandan tomurcuk üretirken bir yandanda çiçeklerini döküyor bu bence normal değil sizce düzeltmek için ne yapmalıyım Eklenti 428909 bu arada yeni farkettimde kolum çok mu çıkmış ne!...:D |
Alıntı:
çok teşekkür ederim...:D |
bu da yeşilim ablamın gönderdiği mum çiçeği büyüdüğü çok net belli oluyor...:D
1 Eklenti(ler)
|
bunlarda fittonyalar
4 Eklenti(ler)
|
Maşallah ya ben bayıldım bunlara neden benim böyle şeylerim yok ;) Bende alıyım yahu bu fittonyalardan :p 1. ve 3. resim favorim oldu ortadaki onlara göre daha sade ;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025