![]() |
Sevgili Angels Sour,insan yakalanmaya görsün bu hastalığa,bir le başlarsın birde bakmışsın bin olmuş.Saksı sayısının artması,bitki çeşidinin arttığı anlamına gelir, maşallah diyorum...Tasarıların ise harika...:)
Kırmızı böcek ortak dert bu sene,ama benim bugün fark ettiğim dert daha fena,balkondaki yaprak güzellerine ve başka birkaç bitkiye unlu bit musallat olmuş durumda...:( |
Teşekkürler...Sevgili Berçin,
Yaprak güzellerine ve diğer çiçeklere üzüldüm. Geçen sene gardenyamdan diğer çiçeklere ünlü bit bulaşmıştı. Gardenyayı kurtaramamıştım, ne yapacağımı bilemediğimden... :( Diğerlerini bitlerden temizleyip, sık sık duş aldırmıştım. Siz daha tecrübeli biri olarak;) bitlere mağlup olmazsınız inşallah.. |
1 Eklenti(ler)
:p[ATTACH][/ATTACH]
"Latin çiçeği " |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 419082
Sıra katmerli cam güzelinde. Çok bekletmese bari.. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 420439
Çiçeğini göremedim,birisi koparmış:( Tabakta kalan domates çekirdiklerini denemek için, saksıya koymuştum. Teselli ikramiyesi gibi oldu;) |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 420446
Zafer papatyası "rudbeckia", gerçek yaprakları büyüyor. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 420449
Kolyozlar, tohumdan fideye doğru...:p |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 420452
Aynısafa "calendula" aynı yolda...:p |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 420454
Şebboylar...Bir tanesi şüpheli. Büyüdükçe anlayacağım:( |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 420459
Fesleğenler, kızımın yaramazlıklarından nasibini bol bol alsa da; gelişmeye devam ediyor:p |
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili Angels Sour sardunyanın rengi çok hoşmuş , yakında seninde kolyozlarını görecek olmak çok güzel. Fesleğenlerinin ve zafer papatyalarının büyümüş hallerini çok merak ediyorum.Hepsi çok sağlıklı görünüyor. Bol bol sefasını sürmeni dilerim .
|
Sevgili Angels; bilirim ne kadar da güzeldir köklenmesini beklerken çiçeğini görmek; yine bilirim açmasını beklerken tomurcuğun, dalın koparılması ne kadar kötüdür, üzücüdür.
Sakız sardunyana sevindim, rengi de çok güzelmiş, cam güzelin inşallah tekrar tomurcuklanıp çiçek açar. Tohumdan minik minik fidelerin de harikalar, çok zevkli, sevindirici bir gelişme. Ellerine sağlık, bitkilerin gönlünce olsun inşallah. |
Sevgili dağçiçeği ve YeniGine temennileriniz için teşekkürler.
Cam güzelimin küçük bir tomurcuğu daha varmış. Tohumdan yetişen fideleri paylaşmak, yetiştirmek kadar Sıcaklar arttıkça çiçeklere dadanan zararlılar çok can sıkıcı, günlerdir hangi çiçeğe el atsam üzerinde kırmızı örümcekle beyaz bit var. Hepsini birden zehirleyeceğim, başka çare kalmadı:mad: Zalimce oldu biraz ama, çiçekleri yemelerine dayanamıyorum... |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 421916
Komşumda görüp, bayıldığım fil kulağından iki kök almıştım. Biri kurudu, biri tuttu... Şimdilik iki yapraklı... |
1 Eklenti(ler)
[ATTACH][/ATTACH]
Hypoestesin küçük, zarif çiçekleri. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 421918
Zengarden'dan gelen balon çiçekleri.. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 421922
Yumrulu begonya, hala çiçekli.:p |
Desenize benim Hypoestes de açacak çok sevdim şahsen. :D
|
yumrulu begonya harika gözüküyor
|
:mad: Neden benim begonyam böyle olmadı?
|
Hypostes te çiçek açıyormuş demekki :)
Balon çiçeklerin ve begonyan harika. |
Alıntı:
Ben de iri yaprakları kopardım. Nasıl olsa çiçekler geçince yaprakları büyür;) Çiçekler uzun süre kalıyor ve yeni çiçekler veriyor:p: Sevgilerle...:p |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Saraybosna, Başçarşı'da sahip olmayı istediğim; telgraf çiçeği tüm güzelliğiyle karşımda. Eklenti 424009
|
sizde bir çelik alsaydınız...:D
|
Sevgili Angels Sour benimde hypostesim çiçek açtı. Sayfamda resmi var. Sizinki kadar yoğun çiçekli olmasa da çiçeklerini görmek güzeldi.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025