![]() |
Alıntı:
Arap sabunu ve tütün kürünü küpeli çiçeklerinde oluşan yeşil bitlere kullanıyorum. Özellikle tütünün herhangi bir yan etki olmuyor... Kesin çözüm değiller ancak belirli periyotlarda uygulandığı durumlarda faydalı oluyor. Saygılar... |
1 Eklenti(ler)
Kong Mix
|
1 Eklenti(ler)
Biraz güneşten uzaklaştırınca açık renkler yeniden kendisini gösterdi...
|
Çok güzel çeşitlerin var sevgili Kelebek. Nedenli ilgili olduğun ve severek yetiştirdiğin tüm bitkilerinden belli oluyor. Küpelerinde çok güzel. Bol çiçeklerini gör inşallah.
|
Sevgili Kelebek emeklerinize sağlık. Her mesajınızı okudum her fotoğrafınıza ilgiyle baktım ve alkışlayarak. Kolyozlarınız ve küpe çiçeklerinizi sevdim tanıdığım en eski çiçeklerden olsa gerek sanırım. Beğen butonum çalışmıyor siz bütün sayfalarda beğen butonuna basıldığını kabul edin. Kolaylıklar diliyorum:)
|
Sayın Kelebek
Kong Mix çok güzel olmuş arajmanmı yaptın? yoksa, tek saksıda değişik versiyonlarımı? ben sizi takipte zorlanıyorum, siz bunca çiçeği hemde tohumdan, ki bakımı zordur yetişene kadar, bravo demek az bile bu güzellikleri biz üyelerle paylaştığın için teşekkür ederim kardeşim eline ve emeklerine sağlık. Saygı ve selamlarımla |
3 Eklenti(ler)
Sn.adneser abi,
Kong mix leri aynı saksıya dikmiştim. Ancak gelişimlerinin daha iyi olması için seyreltme yaptım. |
1 Eklenti(ler)
Kong Salmon Pink'leri aynı saksıya toparladım.
|
2 Eklenti(ler)
Sn.kamelyavadisi'nden gelen küpeli çiçeği...
Rengi çok güzel... |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Küpelilerin ne kadar güzeller. Kolyozları karışık olarak bir saksıya toparlaman çok güzel olmuş. Hepsi de çok sağlıklılar maşallah hepsine.
|
2 Eklenti(ler)
Çok teşekkür ederim Sn.dağçiçeği,
Haftasonu çiçeğini açık olarak fotoğraflayabildiğim paskalya...Eklenti 417211 İşten geldiğimde çiçekleri kapalı oluyor :( Eklenti 417212 |
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba Sayın Kelebek. Sayenizde bir çiçeğin adını daha öğrenmiş oldum, hem de bir anda bir çok çeşidiyle beraber. Benim de bir tane kolyozum varmış meğer :) ama bizim buralarda yaprağı güzel diye biliniyor. Tek bir çeşidi var bende ama çeşidinin adını hiç bilmiyorum.
Bendeki çok hızlı büyüyor, hatta istemediğim kadar hızlı. Ben tohumdan değil ama dallarından bir çok saksı üretip, çoğunu da hediye ettim. Fazla büyüdüğü için kırıyorum bazı dallarını ve yeni çiçekler oluyor böylece :) Sizin sayfanızdan sonra diğer çeşitlerine de merak saldım açıkcası ama sizinki kadar olacağını sanmam. Maşallah sizinkilere. Bir de benim bildiğim kadarıyla çiçek açmayan bir tür değil mi? yani sadece kartlaşınca(kartlaşmak doğru kelime mi bilemedim ama annem öyle derdi) çiçek açmaz mı? benimki geçen sene mavi mavi küçük çiçekler açmıştı, annem de kartlaştıysa açmıştır demişti. Belki de biz yanlış biliyoruz ama ben çiçek açtı diye sevineceğime üzülmüştüm :) |
Saksılarınız da tanıdık geldi. Bazıları baumax'tan sanırım :)
|
1 Eklenti(ler)
Sn.Gülbahçe,
Kolyoz türü çok çabuk büyüyen ve çok çabuk yaşlanan bir bitki. Kolyozların gelişimi için (eğerki tohum almayacaksanız) çiçeklerini büyümeden koparmakta fayda var. Tohumunu alacağım kolyoz... Eklenti 418233 |
2 Eklenti(ler)
Hediye etmek üzere hazırladığım çelikler....
|
2 Eklenti(ler)
Bana hediye gelen ve şimdilik ofisimde yerini alan uyku çiçeği....
|
2 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sevgili Kelebek,
Uyku çiçeğin o mor saksıya ne kadar da yakışmış! Yaprak sayısı artınca daha da güzel olacak sanırım. Hediyeliklerin de diğer çiçeklerin gibi çok güzel. Hele son karede küpe çiçeğini öyle güzel fotoğraflamışsın ki, bayıldım! Emeklerine sağlık... |
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Uyku çiçeğim malesef 2 gündür uyku modunda, uyanmıyor... Kaybedeceğim sanırım uyku çiçeğini :( İlgi ve beğenileriniz için teşekkür ederim. Saygılar... |
1 Eklenti(ler)
Kong Mosaic, büyüdükçe gözümü alamıyorum.
|
Alıntı:
Uyku çiçeğini içeride tutuyorsan hemen dışarı çıkar. Kolay kolay ölecek bir tür değil. Bir yaprağı gitse yerine 2 yeni yaprak gelir. Sadece dışarıda, güneş alan bir yerde tut ve suyunu eksik etme... Saksının tabağında su kalmamasına da dikkat et... Sevgi ve selamlarımla... |
Bilgilendirme için teşekkür ederim Sn.loveforlife. Ofisimde tutuyordum, yarın eve getirmem daha uygun olacak bu durumda. Önerilerinizi uygulayacağım.
Saygılar. |
Sayın Kelebek
Küpe çiçeğin ve Kong Mosaic mükemmel gelişmiş emeklerine sağlık. Saygı ve selamlar |
2 Eklenti(ler)
Rengi benim için süpriz oldu :p
|
Sevgili Kelebek, küpelinin rengine bayıldım, çok güzel bir renkmiş...
|
Bende bayıldım :D harika bir rengi var.maşallah.
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025