![]() |
Küpelileriniz çok güzeller maşallah . Bol bol çiçeklerini görmenizi diliyorum.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Salmon Lace |
1 Eklenti(ler)
Kong Mosaic
|
Oooo sunumda çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
|
Sevgili Kelebek;
Başlığınız hayırlı olsun, biraz geç olmakla birlikte gördüm :) Siz de benim gibi tohumdan yetiştirmeye meraklısınız anlaşılan. Tohumlarla uğraşmak zahmetli bir iş, ama keyfi hazır alınanlardan daha fazla. Kolyozlarınız çok güzel olmuş, inşallah bir gün bahçeniz olur doyasıya bitkilerle doldurursunuz. Fotoğraf sunumunuzu çok beğendim, forumda en çok dikkat ettiğim konulardan biridir temiz ve net fotoğraf, ellerinize sağlık. Güzel paylaşımlar diliyorum, kolay gelsin. |
Çok teşekkür ederim Adalet Hanım,
Evet, ben de tohumdan yetiştirmeyi; bu emeği çekmeyi seviyorum. Benim de gönlümden geçen balkondaki güzellikleri ileride bahçeye taşımak.. İnşallah hep beraber o günleri de görür ve güzel paylaşımlarda bulunuruz... Elimden geldiğince kolyozları göze hitap edecek şekilde sunmaya çalışıyorum. Saygılar... |
1 Eklenti(ler)
Red Velvet (sağ alttaki 1 tanesi hariç :) )
|
1 Eklenti(ler)
rainbow...
|
1 Eklenti(ler)
---
|
Sayın kelebek,
Fotoğraf sunumlarınız çok güzel olmuş. Yaprak güzellerinizi çok beğeniyorum. Sevgiler |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Çok teşekkür ederim.. Elimden geldiğince siz değerli üyelere, kolyozları sunmaya çalışıyorum. Saygılar. |
1 Eklenti(ler)
Renksiz kolyoz.....
|
1 Eklenti(ler)
...
|
1 Eklenti(ler)
....
|
1 Eklenti(ler)
Kırmızı Sardunya
|
3 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Profil resmimdeki, kolyozun tohumunu tedarik edemedim (satışı hemen bittiğin için). Ancak, bu fotoğrafdaki 2 tanesinin büyüyünce benzeme ihtimali var diye ümitleniyorum :)
|
2 Eklenti(ler)
Hızla büyümeye devam ediyorlar...
|
1 Eklenti(ler)
Buz Çiçeği...
|
1 Eklenti(ler)
Rengini en çok beğendiğim kolyozumu ağzında taşıyan bu sevimli köpeği sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim...:)
|
Sunumlarınız çok hoş olmuş, özellikle denizdeki kolyozlara bayıldım...:p
|
Sunumları bir sanat haline dönüştürdünüz sevgili Kelebek, denizdeki kolyozları ben de çok beğendim.
|
Sevgili Kelebek, buzçiçeği sunumunuz da çok güzel. Ellerinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba Sn.Yeni Gine, Sn.Adalet Yağcı ve Sn.Angels Sour,
Beğenmenize sevindim. Denizdeki kolyozları ben de çok beğendim :) Çok teşekkür ederim. Saygılar, |
Sayın kelebek kolyoz koleksiyonunuzdan pasajlar izlemeye devam ediyoruz .güzelde oluyor.Fotoğrafları proğramda işleyerek farklı görünüm kazanmış halde sunuyorsunuz.
Kullandığınız proğram hanki proğram merak ettim.Buna benzer bir çok proğram kullandım, bu biraz daha farklı gibi geldi. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum, kolay gelsin. |
Sayın Kelebek
Son on gündür forum'da yoktum her şey harika olmuş, hele kolyozlarda gelişmeler mükemmel emeklerinize sağlık. Saygılar |
Sunumlarınız çicekleriniz kadar güzel....Çilli begonyanız çoşmuş....Bol çicekli başarılı daha güzel günlere.
|
2 Eklenti(ler)
Sn.Adil abi, Sn.Adneser abi ve Sn.Sonkez,
Beğenileriniz için çok teşekkür ederim. Saygılar... |
1 Eklenti(ler)
Kolyoz ve Sardunya güzelliği
|
Nazar deymesin ,sardunyalarda çok güzel...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025