![]() |
Alıntı:
|
Sevgili Loveforlife, kediciklerinizi yaşatma çabanıza hayran oldum inşallah onlar da sizi üzmezler ve yaşamaya sizin kadar sevgiyle tutunurlar. Laleleriniz özellikle beyaz papağan cinsi ve amaryllis bir harika doğrusu yine içim açıldı sayfanızda. Sevgiyle takipçinizim...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yok malesef değil,ben Eminönünden almıştım..
|
Alıntı:
Gönlünüzce, hep çiçekli günler dilerim. Sevgiler. :-) |
Sevgili Loveforlife, sizin o kocaman 'sevgi doluluğunuz' ile bu güzellikleri yetiştirmenize hiç şaşırmadım, gönlünüz dert görmesin...
|
Campanula...
1 Eklenti(ler)
Çok teşekkür ederim Sevgili A NOMAD... Senin yüreğinin de ne kadar sevgi dolu olduğunu çok iyi biliyorum.
Sevginin güzelliğini sergileyenlerden biri daha... Sonbaharda Sevgili Aheste'nin gönderdiği minikler, şimdi bu hale geldi. Gerçi dün geceki yağmur biraz hırpalamış çiçeklerini ama toparlayacaktır. Önemli olan köküne bir şey olmaması. Fotoğraflarken çok uğraştım ama bir türlü gerçek rengini yakalamam mümkün olmadı. Aslında rengi bu kadar mavimtrak değil. Pembesi fazla konmuş mor gibi... (bu nasıl bir tarifse:o) Bu arada bir kez daha, beni bu güzelle kavuşturduğun için çok teşekkür ederim Sevgili Aheste... http://www.agaclar.net/forum/attachm...5-img_7118.jpg Eklenti 487056 http://www.agaclar.net/forum/attachm...5-img_7120.jpg |
Madem toplantıda tanımadım, gelip sevgili loveforlife ablamın balkonunu ziyâret edeyim:)
Fotoğraflarda derin tonda ki bitkilerin asıl rengini yakalayamamayı hiç sormayın, bıktım o problemden. Sürekli makineyle çekmek de mümkün olmuyor, telefonlar da rengi tam yakalayamıyor, tam bir muamma:) Cennete mi geldim ben?:) |
Alıntı:
Bu arada cennet güzelliğini yakalayabilmek ne mümkün! Olsa olsa cennetin gölgesinde kalan küçük bir bahçe olabilir benimkiler... |
Taşkıran, Gelin teli (Saxifraga stolonifera)...
5 Eklenti(ler)
Bu mesajımda ondan bahsetmiştim. Sevgili Bay Tömürcek'ten gelen bu güzel bugünlerde çiçek açıp pek bir güzelleşti...
Çiçek açmaya başladığında böyleydi... Eklenti 489720 Eklenti 489721 Şimdi böyle... Eklenti 489722 Eklenti 489723 Bir sürü yavrucuk veriyor. Çiçeklenmesi bittikten sonra daha büyük bir saksıya taşınacak. Eklenti 489724 |
Tradescantia x andersoniana 'purpurea'
5 Eklenti(ler)
Geçen yıl Sevgili SDurul göndermişti. Kestiğim bir bidona dikmiş ve bahçe duvarının üzerine yerleştirmiştim. Bir yıl içinde çok güzel gelişti ve o güzel çiçekleriyle (hele ki şu günlerde çok ihtiyacım vardı) moral verdi...
Eklenti 489766 Eklenti 489767 Eklenti 489768 Eklenti 489769 Eklenti 489770 |
maşallah çiçeklerinize.
taşkırana bayıldım. menekçenin bir türü gibi duruyor. menekçe koleksiyoncuları onu bu şekilde değerlendirebilir ;) sevgili sdurul sitenin çiçekannesi oldu zaten, herkese hatıralar paylaşmış, hepsi de birbirinden güzel. sizin de ellerinize sağlık. umarım 'hele ki şu günlerde çok ihtiyacım vardı' bilmediğimiz başka sıkıntılara işaret etmiyordur :( |
Alıntı:
Beğenileriniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Son günlerde sıkıntılı zamanlar atlatıyorum. Hepsi hayırlısıyla geçecek inşallah. SDurul, benim için çok özel ve değerli bir insan. Sahip olduğum pek çok çiçeğe onun sayesinde kavuştum. Ondan gelen bitkiler çok sağlıklı gelişiyor. Sevgi dolu yüreğinin bunda büyük bir payı olduğunu düşünüyorum. Benimle hemfikir olan başka arkadaşlarımızın olduğunu da biliyorum. Siz de onlardan birisiniz yanılmıyorsam, değil mi?;) |
Ceylan sardunya...
4 Eklenti(ler)
Birlikteliğimizin 3. yılı. Çiçek pazarında saksısıyla çöpe atılmıştı. Çöpten kurtardım onu. Balkon demirinde, askılı saksıda. İyi ki de kurtarmışım, değil mi?
Eklenti 489884 Eklenti 489885 Eklenti 489886 Eklenti 489887 |
Sevgili loveforlife,
Bursa gezisinde bu ceylandan paylaşmış mıydın? Çünkü bende bunun kopyası 3 küçük ceylan var ve bir sürü çiçekleriyle annelerine çekmişler sanki. |
Her zamanki gibi muhteşem..Size gelen coşuyor maşallah..
|
Alıntı:
|
Canım arkadaşım yine gönlünün güzelliği çiçeklerine de yansımış maşallah, hepsini hayran hayran seyrettim.Özellikle maviş, ceylan sardunya ve amarylis Afrodite göz kamaştırıyor,(bu cisnten bende istemiştim ama sevgili alys'in elinde kalmamıştı.) Herşey yine yüreğin gibi güzel ellerine sağlık sevgili arkadaşım :).
|
Sevgili loveforlife; maşallah ceylanın ne kadar güzel olmuş öyle bu kadar sarktığını bilmiyordum, ilk kez sende gördüm. Maşallah!..
Mavişin ve gelintelinin de maşallahları var, ellerine sağlık. |
Duydum ki bu sayfanın sahibi kedileri çok severmiş :D
Bende bir merhaba diyeyim dedim :D |
41 kere maşallah çok güzel olmuş ayrı bir renk katmış...
sayın loveforlife ve diğer arkadaşlar ceylan sardunya nın başka adı var mı Şehreküstü de bulunan çiçekcilere sordum bilmiyorlar oda ne der gibi bakıyorlar |
Alıntı:
Beğenin için çok teşekkür ederim değerli kardeşim. Şehreküstü derken, Cumhuriyet Caddesi'ndeki çiçek pazarını kastediyorsan eğer, oradakilerin hepsi bilir ceylan sardunyayı. Ceylana bir de "hanım şükrüye" derler. Ama orada hemen her gidişimde ceylan sardunyaların satışta olduğunu görüyorum. Hem de rengarenk! |
5 Eklenti(ler)
Uzun süredir yaşadığım zor günler nedeniyle pek paylaşımda bulunamadım. Biliyorum meraktasınız siz de...Kömür alevi yakmışken bunca yüreği belki zamanı değil ama mize minik kediciklerimden haber vermek istedim...
Benim kara böceklerimin maşallahı var... İki aylık oldular ve son derece sağlıklılar. Şimdi yuva aramaya başladım ama maalesef bir gelişme yok. İşte size Çakıl Hanım ve Zeytin Bey'den kareler... Kucak delisiyiz biz... Eklenti 492820 Aşkı yakalamaca... Eklenti 492821 Eklenti 492822 Temizliğimize çok dikkat ederiz... Eklenti 492823 Eklenti 492824 |
Ne kadar tatlılar maşallah...İnşallah onları çok sevecek kişilerle karşılaşırlar...
|
5 Eklenti(ler)
Zeytin. minik bir zeytin tanesi gibi. Çakıla göre daha minyon kaldı. Bu birkaç hafta önceki hali...
Eklenti 492826 Eklenti 492828 Eylül onlarla iken çok keyifli... Eklenti 492830 Eklenti 492829 Fincan Hanım çok kıskanıyor. Ama yine de bir anne gibi yalayıp duruyor onları. Fincan Hanım, Boncuk ve Çakıl gezintide... Eklenti 492827 |
Yaşasın işte azmin sonu. :D Ablacığım bizlerinde içine su serptin. Ben çok merak ediyordum, hatta geçen gün sana sormam gereken bir soru vardı hemde yavruları da merak ettiğim için özel mesaj yazdım ama heralde mesaj kutun dolu olduğu için gönderememiştim.
O kadar güzel olmuşlar ki tarif edemem, inşallah en güzel yuvalara giderler, ikisi de bunu hak ediyorlar. Çok mutlu oldum. :D |
Alıntı:
Bu bebişlerin bu hale gelmesinde senin ve Vetman996'nın ne kadar büyük bir katkısı olduğunu da unutmamak lazım. Özelden sorduğum sorulara sabırla cevap verip bana çok yardımcı oldunuz. Minik kızım ve oğlum size selam ve sevgilerini gönderiyor. Çok teşekkür ederiz...;) |
Sevgili Loveforlife ablacığım;
Verdiğim bilgiler işine yaradıysa ne mutlu bana, ben seve seve, hiç sıkılmadan cevapladım sorularını. Senin yerine yavrulara ben bakmış olsaydım, ancak bu kadar sevinebilirdim inan. Sen de miniklere selamlarını aldığımı söylesen, bir de benim yerime sevip, mıncıklasan çok sevinirim. böyle güzel sonuçları gördüğüm için gözlerim yaşarıyor ama mutluluktan. :D |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025