agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Balkon ve Terasları (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/)
-   -   Loveforlife / Balkon, ev (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/30555.htm)

sonkez 15-04-2014 10:34

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1270607)
Sevgili Alys'den gelenlerden amaryllis afrodite, hayranlık uyandırıcı bir güzellikte. Güzelliğini daha çok göreyim diye odadan odaya, odadan balkona taşıyıp duruyorum. Taşıdığıma da değiyor doğrusu...
http://www.agaclar.net/forum/attachm...5-img_6925.jpg
Çiçeğinin büyüklüğünü vurgulayabilmek adına, tres chic ile yanyana da görüntüledim...
http://www.agaclar.net/forum/attachm...5-img_6733.jpg
İki çiçek sapı var. İlk sapta dört kandil var. İlk üçü çiçeklendi.
http://www.agaclar.net/forum/attachm...5-img_6930.jpg
Eklenti 483149
Eklenti 483150
Eklenti 483151

Görüntü mükemmel,kendisi dahada güzeldir...İlk defa görüyorum......Bende aldım şu kırmızı olandan ama bu sene çicek göremeyeceğim...:(

gokcegokce 15-04-2014 11:56

Sevgili Loveforlife, kediciklerinizi yaşatma çabanıza hayran oldum inşallah onlar da sizi üzmezler ve yaşamaya sizin kadar sevgiyle tutunurlar. Laleleriniz özellikle beyaz papağan cinsi ve amaryllis bir harika doğrusu yine içim açıldı sayfanızda. Sevgiyle takipçinizim...

loveforlife 15-04-2014 21:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sonkez (Mesaj 1271008)
Görüntü mükemmel,kendisi dahada güzeldir...İlk defa görüyorum......Ben de aldım şu kırmızı olandan ama bu sene çicek göremeyeceğim...:(

Niçin çiçek göremeyeceksiniz ki Sevgili Sonkez?

sonkez 16-04-2014 16:46

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1271230)
Niçin çiçek göremeyeceksiniz ki Sevgili Sonkez?

Açmayacak gibi görünüyor...

loveforlife 16-04-2014 20:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi sonkez (Mesaj 1271470)
Açmayacak gibi görünüyor...

Sevgili Alys'den geldiyse kesin açar. Soğanları öyle sağlıklı ki!

sonkez 17-04-2014 09:21

Yok malesef değil,ben Eminönünden almıştım..

engin koç 20-04-2014 10:38

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife (Mesaj 1269728)
Merhaba Engin Bey,

Sayfama hoş geldiniz. Muscari soğanlı bir bitki. Nazsız, bakımı kolay. Toprakta bırakırsanız çoğalmaya devam eder ve önümüzdeki yıllarda da mutlu eder sizi.

Saygılar, selamlar...

Bilgilendirmenize teşekkür ediyorum Sayın Loverlife.
Gönlünüzce, hep çiçekli günler dilerim. Sevgiler. :-)

A_NOMAD 24-04-2014 02:13

Sevgili Loveforlife, sizin o kocaman 'sevgi doluluğunuz' ile bu güzellikleri yetiştirmenize hiç şaşırmadım, gönlünüz dert görmesin...

loveforlife 28-04-2014 09:07

Campanula...

1 Eklenti(ler)
Çok teşekkür ederim Sevgili A NOMAD... Senin yüreğinin de ne kadar sevgi dolu olduğunu çok iyi biliyorum.

Sevginin güzelliğini sergileyenlerden biri daha... Sonbaharda Sevgili Aheste'nin gönderdiği minikler, şimdi bu hale geldi. Gerçi dün geceki yağmur biraz hırpalamış çiçeklerini ama toparlayacaktır. Önemli olan köküne bir şey olmaması.

Fotoğraflarken çok uğraştım ama bir türlü gerçek rengini yakalamam mümkün olmadı. Aslında rengi bu kadar mavimtrak değil. Pembesi fazla konmuş mor gibi... (bu nasıl bir tarifse:o)

Bu arada bir kez daha, beni bu güzelle kavuşturduğun için çok teşekkür ederim Sevgili Aheste...
http://www.agaclar.net/forum/attachm...5-img_7118.jpg
Eklenti 487056
http://www.agaclar.net/forum/attachm...5-img_7120.jpg

Emre İlhan 30-04-2014 20:16

Madem toplantıda tanımadım, gelip sevgili loveforlife ablamın balkonunu ziyâret edeyim:)

Fotoğraflarda derin tonda ki bitkilerin asıl rengini yakalayamamayı hiç sormayın, bıktım o problemden. Sürekli makineyle çekmek de mümkün olmuyor, telefonlar da rengi tam yakalayamıyor, tam bir muamma:)

Cennete mi geldim ben?:)

loveforlife 05-05-2014 19:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Emre İlhan (Mesaj 1277746)
Madem toplantıda tanımadım, gelip sevgili loveforlife ablamın balkonunu ziyâret edeyim:)

Fotoğraflarda derintonda ki bitkilerin asıl rengini yakalayamamayı hiç sormayın, bıktım o problemden. Sürekli makineyle çekmek de mümkün olmuyor, telefonlar da rengi tam yakalayamıyor, tam bir muamma:)

Cennete mi geldim ben?:)

Hoş gelmiş, sefalar getirmişsin Sevgili Emre İlhan... Ben fotoğraf makinesiyle çektiğim halde yakalayamıyorum gerçek rengi. Tekrar tekrar denesem de, nafile...

Bu arada cennet güzelliğini yakalayabilmek ne mümkün! Olsa olsa cennetin gölgesinde kalan küçük bir bahçe olabilir benimkiler...

loveforlife 05-05-2014 19:49

Taşkıran, Gelin teli (Saxifraga stolonifera)...

5 Eklenti(ler)
Bu mesajımda ondan bahsetmiştim. Sevgili Bay Tömürcek'ten gelen bu güzel bugünlerde çiçek açıp pek bir güzelleşti...

Çiçek açmaya başladığında böyleydi...
Eklenti 489720
Eklenti 489721

Şimdi böyle...
Eklenti 489722
Eklenti 489723

Bir sürü yavrucuk veriyor. Çiçeklenmesi bittikten sonra daha büyük bir saksıya taşınacak.
Eklenti 489724

loveforlife 05-05-2014 22:20

Tradescantia x andersoniana 'purpurea'

5 Eklenti(ler)
Geçen yıl Sevgili SDurul göndermişti. Kestiğim bir bidona dikmiş ve bahçe duvarının üzerine yerleştirmiştim. Bir yıl içinde çok güzel gelişti ve o güzel çiçekleriyle (hele ki şu günlerde çok ihtiyacım vardı) moral verdi...

Eklenti 489766

Eklenti 489767

Eklenti 489768

Eklenti 489769

Eklenti 489770

ilksenozturk 06-05-2014 07:05

maşallah çiçeklerinize.
taşkırana bayıldım. menekçenin bir türü gibi duruyor. menekçe koleksiyoncuları onu bu şekilde değerlendirebilir ;)

sevgili sdurul sitenin çiçekannesi oldu zaten, herkese hatıralar paylaşmış, hepsi de birbirinden güzel.
sizin de ellerinize sağlık. umarım 'hele ki şu günlerde çok ihtiyacım vardı' bilmediğimiz başka sıkıntılara işaret etmiyordur :(

loveforlife 06-05-2014 10:04

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ilksenozturk (Mesaj 1280072)
maşallah çiçeklerinize.
taşkırana bayıldım. menekçenin bir türü gibi duruyor. menekçe koleksiyoncuları onu bu şekilde değerlendirebilir ;)

sevgili sdurul sitenin çiçekannesi oldu zaten, herkese hatıralar paylaşmış, hepsi de birbirinden güzel.
sizin de ellerinize sağlık. umarım 'hele ki şu günlerde çok ihtiyacım vardı' bilmediğimiz başka sıkıntılara işaret etmiyordur :(

Sevgili İlksenozturk,

Beğenileriniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Son günlerde sıkıntılı zamanlar atlatıyorum. Hepsi hayırlısıyla geçecek inşallah.

SDurul, benim için çok özel ve değerli bir insan. Sahip olduğum pek çok çiçeğe onun sayesinde kavuştum. Ondan gelen bitkiler çok sağlıklı gelişiyor. Sevgi dolu yüreğinin bunda büyük bir payı olduğunu düşünüyorum. Benimle hemfikir olan başka arkadaşlarımızın olduğunu da biliyorum. Siz de onlardan birisiniz yanılmıyorsam, değil mi?;)

loveforlife 06-05-2014 10:10

Ceylan sardunya...

4 Eklenti(ler)
Birlikteliğimizin 3. yılı. Çiçek pazarında saksısıyla çöpe atılmıştı. Çöpten kurtardım onu. Balkon demirinde, askılı saksıda. İyi ki de kurtarmışım, değil mi?
Eklenti 489884

Eklenti 489885

Eklenti 489886

Eklenti 489887

yağmur 07-05-2014 10:34

Sevgili loveforlife,
Bursa gezisinde bu ceylandan paylaşmış mıydın? Çünkü bende bunun kopyası 3 küçük ceylan var ve bir sürü çiçekleriyle annelerine çekmişler sanki.

sonkez 07-05-2014 10:51

Her zamanki gibi muhteşem..Size gelen coşuyor maşallah..

loveforlife 07-05-2014 15:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi yağmur (Mesaj 1280736)
Sevgili loveforlife,
Bursa gezisinde bu ceylandan paylaşmış mıydın? Çünkü bende bunun kopyası 3 küçük ceylan var ve bir sürü çiçekleriyle annelerine çekmişler sanki.

Kesinlikle annelerine çekmişlerdir...;) Paylaşmıştım Sevgili Yağmur. Bir de Jezebel yollamıştı İzmir'den. Onunkilerin ne renk olduğundan tam emin değilim ama daha koyu renkti yanılmıyorsam. Demek ki seninkiler de birkaç yıl içine coşacak...

berçin 07-05-2014 21:27

Canım arkadaşım yine gönlünün güzelliği çiçeklerine de yansımış maşallah, hepsini hayran hayran seyrettim.Özellikle maviş, ceylan sardunya ve amarylis Afrodite göz kamaştırıyor,(bu cisnten bende istemiştim ama sevgili alys'in elinde kalmamıştı.) Herşey yine yüreğin gibi güzel ellerine sağlık sevgili arkadaşım :).

YeniGine 07-05-2014 23:26

Sevgili loveforlife; maşallah ceylanın ne kadar güzel olmuş öyle bu kadar sarktığını bilmiyordum, ilk kez sende gördüm. Maşallah!..
Mavişin ve gelintelinin de maşallahları var, ellerine sağlık.

evdeçiçek 08-05-2014 08:25

Duydum ki bu sayfanın sahibi kedileri çok severmiş :D
Bende bir merhaba diyeyim dedim :D

t.tuncel 10-05-2014 23:37

41 kere maşallah çok güzel olmuş ayrı bir renk katmış...
sayın loveforlife ve diğer arkadaşlar ceylan sardunya nın başka adı var mı Şehreküstü de bulunan çiçekcilere sordum bilmiyorlar oda ne der gibi bakıyorlar

loveforlife 13-05-2014 22:08

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi t.tuncel (Mesaj 1282483)
41 kere maşallah çok güzel olmuş ayrı bir renk katmış...
sayın loveforlife ve diğer arkadaşlar ceylan sardunyanın başka adı var mı? Şehreküstü'de bulunan çiçekçilere sordum bilmiyorlar. o da ne der gibi bakıyorlar

Sevgili t.tuncel,

Beğenin için çok teşekkür ederim değerli kardeşim.

Şehreküstü derken, Cumhuriyet Caddesi'ndeki çiçek pazarını kastediyorsan eğer, oradakilerin hepsi bilir ceylan sardunyayı. Ceylana bir de "hanım şükrüye" derler. Ama orada hemen her gidişimde ceylan sardunyaların satışta olduğunu görüyorum. Hem de rengarenk!

loveforlife 15-05-2014 10:07

5 Eklenti(ler)
Uzun süredir yaşadığım zor günler nedeniyle pek paylaşımda bulunamadım. Biliyorum meraktasınız siz de...Kömür alevi yakmışken bunca yüreği belki zamanı değil ama mize minik kediciklerimden haber vermek istedim...

Benim kara böceklerimin maşallahı var... İki aylık oldular ve son derece sağlıklılar. Şimdi yuva aramaya başladım ama maalesef bir gelişme yok. İşte size Çakıl Hanım ve Zeytin Bey'den kareler...

Kucak delisiyiz biz...
Eklenti 492820
Aşkı yakalamaca...
Eklenti 492821
Eklenti 492822
Temizliğimize çok dikkat ederiz...
Eklenti 492823
Eklenti 492824

sonkez 15-05-2014 10:17

Ne kadar tatlılar maşallah...İnşallah onları çok sevecek kişilerle karşılaşırlar...

loveforlife 15-05-2014 10:19

5 Eklenti(ler)
Zeytin. minik bir zeytin tanesi gibi. Çakıla göre daha minyon kaldı. Bu birkaç hafta önceki hali...
Eklenti 492826
Eklenti 492828
Eylül onlarla iken çok keyifli...
Eklenti 492830
Eklenti 492829
Fincan Hanım çok kıskanıyor. Ama yine de bir anne gibi yalayıp duruyor onları. Fincan Hanım, Boncuk ve Çakıl gezintide...
Eklenti 492827

lusoari 15-05-2014 12:03

Yaşasın işte azmin sonu. :D Ablacığım bizlerinde içine su serptin. Ben çok merak ediyordum, hatta geçen gün sana sormam gereken bir soru vardı hemde yavruları da merak ettiğim için özel mesaj yazdım ama heralde mesaj kutun dolu olduğu için gönderememiştim.
O kadar güzel olmuşlar ki tarif edemem, inşallah en güzel yuvalara giderler, ikisi de bunu hak ediyorlar. Çok mutlu oldum. :D

loveforlife 15-05-2014 12:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi lusoari (Mesaj 1283985)
Yaşasın işte azmin sonu. :D Ablacığım bizlerinde içine su serptin. Ben çok merak ediyordum, hatta geçen gün sana sormam gereken bir soru vardı hemde yavruları da merak ettiğim için özel mesaj yazdım ama herhalde mesaj kutun dolu olduğu için gönderememiştim.
O kadar güzel olmuşlar ki tarif edemem, inşallah en güzel yuvalara giderler, ikisi de bunu hak ediyorlar. Çok mutlu oldum. :D

Sevgili lusoari,

Bu bebişlerin bu hale gelmesinde senin ve Vetman996'nın ne kadar büyük bir katkısı olduğunu da unutmamak lazım. Özelden sorduğum sorulara sabırla cevap verip bana çok yardımcı oldunuz. Minik kızım ve oğlum size selam ve sevgilerini gönderiyor. Çok teşekkür ederiz...;)

lusoari 15-05-2014 14:08

Sevgili Loveforlife ablacığım;
Verdiğim bilgiler işine yaradıysa ne mutlu bana, ben seve seve, hiç sıkılmadan cevapladım sorularını. Senin yerine yavrulara ben bakmış olsaydım, ancak bu kadar sevinebilirdim inan.
Sen de miniklere selamlarını aldığımı söylesen, bir de benim yerime sevip, mıncıklasan çok sevinirim. böyle güzel sonuçları gördüğüm için gözlerim yaşarıyor ama mutluluktan. :D

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025