![]() |
Hosgeldinnn sevindirdin bizi😀
|
Sümbüller...
5 Eklenti(ler)
Mis kokularıyla sümbüllerim herkesi hayran bırakıyor kendine...
Eklenti 542654 Eklenti 542655 Eklenti 542656 Bu saksıdakiler geçen yıllardan kalan soğanlar. Biraz daha cılız onların çiçekleri. Ama kokular elbette ki şahane! Eklenti 542657 Eklenti 542658 |
Çok güzeller maşallah.
|
5 Eklenti(ler)
Katmerlisi de var...
Eklenti 542663 Yalınkatı da... Eklenti 542664 Pembesi de var... Eklenti 542665 Mavisi, moru da... Eklenti 542666 Daha geç diktiğim soğanlar ise sümbüllerin beni onlardan hiç mahrum etmemesini sağlayacak gibi görünüyor. Onlar da tomurcuk büyütmede... Eklenti 542667 |
Sümbülden anlamıyorsun diyen demek ki bu resimleri görmemiş, :D Yüreğine sağlık, hem biz seni çok özlüyoruz bak SDurul ablam ne kadar güzel belirtmiş, seni bilen biliyor kimseye kendini ıspatlamaya ihtiyacın yok kalbinin güzelliğini, beyazlığını kimsenin kirletmesine izin verme.
|
Sevgili loveforlife maşallah sümbüllerin harika açmışlar, gönlüne sağlık.
|
Sümbülleriniz çok güzel...
Sizi daha yeni yeni tanımaya başlamışken, sizi sitede görememek üzücü. Paylaşımlarınızın devamını bekliyorum. |
Hoşgeldin sevgili Loveforlife..
Dönüşüne çok sevindim, lütfen küsme ve buraları sensiz bırakma.. Çok fazla aktif olamasam da, siteye girdiğim zamanlarda bahçesini dolaştıgım birkaç komşudan birisin.. Bu sitenin agaç, ot, çiçek vs.den daha fazla paylaşımı var bence.. Sevgi ve iyilik kokuyor buram buram.. Sen de bunun harika bir örneğisin.. Sevgiler.. |
Harika bir görüntü, çok güzeller. Tıpkı pamuk şekeri gibi... Ellerinize sağlık.
|
Sevgili kardesim harika ciceklenmisler.Kokularini doya doya kokla..,
|
5 Eklenti(ler)
Beğenileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar...
Sn. YeniGine, sizin dediğiniz gibi zarar vermeden de kediler ve çiçekler bir arada olabiliyormuş demek ki! Eklenti 542775 Eklenti 542776 Alın size "çiçek mi o da ne? Ben daha yakışıklıyım bir kere!" modundaki Zeytin ve orkide... Eklenti 542777 Eklenti 542778 Eklenti 542779 |
Birgün oraya gelip zeytinin agzini ve burnunu hart diye isiracam haberin olsun. Bu ne guzellik boyle, piril piril tuyler, o cenedeki top sakala ne demeli😍😘😘
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 542837 Eklenti 542838 Eklenti 542839 |
Cumhur da gelmis şenlenmiş seninkiler. Nasil da sarılmışlar birbirlerine. Şu kedicikler kadar sevemiyoruz birbirimizi insanlar olarak, didisip duruyoruz, etrafta ornek alacak cok sey yaratmis Yaradan, ornek alan yok dimi loverlife
|
merhabaaaaa
1 Eklenti(ler)
Biz de geldik
|
Nergis... Tete a tete...
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Tete a tete nergisler neredeyse her saksıda çıkmış... Karıştırmışım soğanlarını. Bunlar tek saksıda toplananlardan. Minik çiçekleriyle öyle çok seviyorum ki onları! Bence en kolay çoğalan nergis türlerinden kendileri... Eklenti 542955 Eklenti 542956 Eklenti 542957 |
Çiğdemler...
5 Eklenti(ler)
Birçok bitkim geriden gelip atağa geçti. Umarım halleri pek içaçıcı görünmeyen diğerleri de bir an önce atak yapar. Geç açmaya başlayan çiğdemlerim, durum böyle olunca her gün tek tük olsa da hala çiçekli...
Eklenti 543948 Eklenti 543949 Eklenti 543950 Eklenti 543951 Eklenti 543952 |
Nergis... Double Daffodil Erlicheer
4 Eklenti(ler)
Sevgili Alys'in sattığı soğanlardan, Double Daffodil Erlicheer. Ondan gelen tüm bitkilerimde olduğu gibi yine yanılmadım. Sağlıklı soğanlar ve sonuç mis! Tek soğandan iki çiçek sapı ve harika parfüm...
Eklenti 543953 Eklenti 543954 Eklenti 543955 Eklenti 543956 |
Mis gibi kokuları ta burdan hissediyorum sevgili Loveforlife .Double Daffodil Erlicheer gerçekten çok güzel . tete a teta nergislerden komşum yaklaşık yüz tane verdi ,hepsi sorunsuz tuttular . Yanlız ,soğanlar minik olduğu için galiba ,küçük çiçeklendiler . Çiçeklenmeleri bittiğinde napıyorsunuz . Saksıda baya yoğun haldeler . Soğanları çıkarıp saklıyor musunuz yoksa saksıda mı kalıyor . sevgiler .
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Biz böyle mis kokularla karşılarız sayfamızı ziyaret eden misafirlerimizi;) Hoş geldin, sefalar getirdin. En kolay çoğalan türlerden tete a tete. Çiçeği minyatür zaten diğer pek çok türe göre. Benim çoğu soğanım geçtiğimiz yıllardan kalanlar. Malum saksılarda olunca yer problemim fazla. O yüzden yapraklar sararınca soğanlarımı söküp gölgede kurutuyor, sonra da gazete kağıtlarına sarıp karton bir kutu içinde, evin bodrumunda dikileceği zamana kadar bekletiyorum. Büyüklük farklarını vurgulayabilmek için yan saksıda Golden Harvest cinsi nergislerin de olduğu bu kareler yeterli olacaktır sanırım... Eklenti 544062 Eklenti 544063 |
Ya simdi ben sizin kediciklerinize cok ozendim :( Ciceklere yine soyleyecek soz bulamiyorum...Harikalar..
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Onlar can dostu! Benim terapistlerim, ilacım... Hayatına böyle bir can almayanlar, onlarda nasıl bir huzur ve mutluluk kaynağı olduğunu bilemez. Hayvanı sevmeyenler insanı da hiç sevmez. Bu yüzden herhangi bir hayvan ile ilgili kötü bir kelime sarf eden kim olursa olsun hayatımdan çıkarma kararı aldım. Çünkü bu tarz insanlara tahammül edemiyorum. Türkiye Hayvanları Koruma Derneği yönetimindeyim artık. Canlarımızın insanoğlu yüzünden nelerle mücadele etmekte olduğunu çok daha yakından görüyor, çeşitli vesilelerle öğreniyorum. Siz de bir can sahiplenin... Dediklerimiz ne kadar doğru olduğunu yaşayarak görme şansınız olur. Yaratılanı yaratandan ötürü seviyorum ben... Gel de çiçekleri sevme! Eklenti 544136 Eklenti 544137 Eklenti 544138 |
Onyuzbinmilyonkere begeniyorum CAN. Bu arada tebrik ediyorum yeni gorevin icin.
|
Ciceklerini de begendim bu arada
|
10 sene kedi besledim.Uzun yillarda kus.Su an evime hayvan sokamiyorum zira gelinim hayvanlardan cok korkuyor.Sizi tebrik ediyorum.Bende cicekleri sevdigim gibi diger canlilarida cok seviyorum.Onlara hayvan bile diyemiyorum.
|
Çiçeklerin her zamanki gibi harika görünüyor canım arkadaşım. Hayatımızı paylaştığımız diğer canlılar hakkındaki düşüncelerine tamamen katılıyor ve onlarsız bir yaşam düşünemiyorum. Sevgiler :)...
|
Laleler...
5 Eklenti(ler)
Hava buz gibi, yine kar gösterdi kendini. Yoksa yaz hiç gelmeyecek mi?
Soğuğa inat sıcacık renklerle içinizi ısıtmaya geldik... Eklenti 545915 Eklenti 545916 Purple Prince, çok beğendiğim bir tür oldu... Eklenti 545917 Eklenti 545918 Eklenti 545919 |
Biz Nisan ayında kara teslim olduk :) . sıcacık , rengarenk görüntülerle içimizi ısıttınız . Emeğinize sağlık .
|
5 Eklenti(ler)
Öyle güzeller ki, tekrar olacak olsa da paylaşmadan duramıyorum!:o
Gece ayrı güzeller! Eklenti 546780 Eklenti 546781 Eklenti 546782 Gündüz ayrı güzel! Eklenti 546783 Eklenti 546784 |
Alıntı:
:)sevgili loveforlife, laleriniz gerçekten çok güzel.Eeee! güzele dönüp dönüp bakılır;). bence tekrar ettiğinize değiyor. sümbülleriniz içinde aynı düşüncedeyim.ellerinize sağlık sevgiler:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025