![]() |
Sana bir tanede
cilivya gönderiyorum umarım yoktur |
1 Eklenti(ler)
Az once yuzsuzluk edip bir dukkandan istedim adam pek memnun olmadi gibi ama verdi yinede cok guzel neredeyse yere kadar sarkmisti..
|
**
[QUOTE=gizsu;1137058]
Alıntı:
|
Kargon yola çıktı canım güle güle büyüt
clivyay güneşe koyma sakın aydınlık bir yer olsun yeter haftada bir sula |
2 Eklenti(ler)
Bunlarada bayiliyorum bir bulabilsem..
|
3 Eklenti(ler)
Bebekler büyüyor..
|
3 Eklenti(ler)
Sapadere Kanyonu gezimizde çektiğim birkaç fotoğrafı paylaşmak istedim..
|
Aranjmanların çok güzel olmuş sevgili Gizsu, gelişip saksılarını doldurdukları günleri de gör inşallah canım.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu da benim ilk saksı denemem yaprağımın ucu kırılmış fırında ama:(
|
merhaba
Alıntı:
|
merhabalar gizsu hediyelerini aldım sürprizlerede bayıldım.. çooook teşekkür ederim..hakkını helal et lütfen...
|
Alıntı:
|
Güle,güle büyüt canım bebişlerini
unutma ne kadar az su o kadar çiçek |
Alıntı:
Kardeşim kıskandım yani haberiniz olsun;);):D Selamlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Evet canım
yaz sıcakları hariç az sulama yap bol gübreli taşlı kumlu topraktan hoşlanır kendileri |
Alıntı:
|
Sayın Gizsu , bitkilerimizin her biri birbirinden güzel. Maşallah. Bu bitki sevgisinin sonu yok. Her gördüğümüzde gözümüz kalıyor. Eminim benim gibi sizinde rüyalarınıza giren bitkiler vardır. :) inşallah tüm istediğiniz bitkilere sahip olursunuz.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Daha once cok karsima cikmisti ama ilgimi ceken bir bitki degildi,bu rengi gorunce dayanamadim resmen altin yaldiz surulmus gibi parliyor..
|
Sn gizsu bu bitkinin adı ne? Çok güzelmiş...:D
|
Alıntı:
|
Telgraf çiçeği olabilir mi? ;)
|
Evet simdi baktim telgraf cicegiymis Tradescantia zebrina tesekkurler.
|
Telgrafdan daha çok bir sukulenete benziyor.:D
|
Bende var boyu neredeyse 1 metreye ulaştı ;) Çok uzuyor bu, sizinkinin yaprakları biraz güneşe maruz kalmış gibi yarı gölge bir yerde yetiştirirsiniz hem mutlu olur hem de yapraklarına gümüş yaldız boya sürülmüş gibi simli olur ;)
|
Alıntı:
|
Yarı gölge büyük saksı ve toprağı fazla kurumadan su bu kadar işte bakımı ;) Acayip arsız bişey ama çok güzel oluyor hele içerde bol aydınlık biyerde vitrinin falan üzerinden sarkıtınca ;) Benimki dolabımın üstünden sarkıyorhemen hemen 1 metreyi buldu küçük küçük pembeyle mor arası bir renk çiçekleri oluyor ;)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:53. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025