![]() |
2 Eklenti(ler)
Bu ne guzellik..gokte ararken yerde buldum:))
|
Atlas nekadar da büyümüş öle maşallah harika görünüyor :) Bayıldım görüntüsüne :)
|
Bende bayildim,biz gozunun icine bakarken baskalari bir kenara koymus bakimsiz yag tenekesinde ama hala muhtesem heryerinden cicek fiskiriyor..
|
Alıntı:
|
Çok harika bir çiçek...
Sözlerin bittiği nokta.:D |
Sevgili gizsu; sayfanızı yeni gördüm hoşgelmişsiniz... Emekleriniz boşa gitmesin, herşey gönlünüzce olsun inşallah...
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Annannesinin kizima 23 nisan hediyesi..
|
Çok güzeller..
Kıskandım:D |
Fiyat okadar uygunduki bitanede ben almadigima pisman oldum cok guzel renkler vardi fiyati 3,5 lira
|
Atlasa bayıldım sevgili Gizsu. Maşallah! Bir çelik aldın dimi :P
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Az once A101 den aldim:) acaba ne renk acacak
|
Ne atlasmış,bayıldım düştüm:))çeliğini güle güle büyütün,anneannenin hediyesi de fevkalade...
|
Alıntı:
|
Ben daha bugün a101'e uğradım böyle kaktüs yoktu...
|
Alıntı:
sanslimiyim ne:) |
1 Eklenti(ler)
Ilk kez boyle narin ve kucuk cicek goruyorum.Aksam sefasi gibide kokuyor ama biraz kotusu..
|
3 Eklenti(ler)
Pazar gezmemiz heryer ciceklerle kapliydi sumak,maydanoz,dereotu keci yogurdu avakado heybemizde donduk..
|
3 Eklenti(ler)
Pasifloram çiçek açtı,umarım meyvesinide görürüm..
|
Sevgili gizsu merhaba
Suklulent ve kaktüsüm yok dediniz ama maşallah şimdiden yok yok olmuş. Size bir paket yapıp göndereyim dedim. Bu gidişle sanırım siz bana göndermek zorunda kalacaksınız. Bende bu kadar çeşit ne gezer. Balkonunuza baştan sona baktım. Eğer istersen birkaç çeşit suklulent belki olur yanında kalançolardan da gönderirim. Adresinizi özelime yazınız. O kadar paylaşımcı bir ruhunuz var ki size kıyamadım. Haberiniz olsun frezyalarda ve pasifolara gözüm kaldı. Birkaç suklulen daha var onları daha sonra söylerim. Sağlıcakla kalın. Tebrik ediyorum. Bütün çiçeklerin muhteşem. |
Alıntı:
elimdekileri nasil toparladim bir bilseniz gulermi aglarmisiniz bilmem cok emek harcadim sokak sokak gezdim benimkiler cok kucuk daha ama Allah benim karsima istediklerimi cikardi istediklerim var tabi ama zaten bu sevgininde sonu yok sanirim katkisi olan guzel gonullu tum dostlara tesekkurederim paylasmak cok guzel ..:)Bu arada pasiflora altin cilek vs tohumu yollayabilirim frezyada ama renkliler icin biraz beklememiz gerekecek cogalmalari icin sonra zevkle:) |
Gizsu abla 230. mesajda ilk resim çok tanıdık bizde her sene yufka yaparız ramazan için :) Kokusu buraya kadar geldi paylaştığın için teşekkürler ablacım ;)
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Hayatimda boyle bir paylasim gormedim,guzel gonlunuze emeginize saglik binlerce tesekkurler siz kendinizi biliyorsunuz isminizi paylasmak istermisiniz bilmedigim icin yazmiyorum gul yuzlu bahar gonullu melek:)
|
Resmen size bir koleksiyon göndermiş ellerine sağlık. Tabi siz de güzelce saksılamışsınız iyi günlerde büyütün yeni elemanları. ;)
|
Evet bukadar guzel seyleri bana gondermesi cok buyuk mutluluk benim icin,ozenle bakacagim 3-4 saatte duzenledim zevkle,paylasim kadar paketlenmedeki ozende superdi tekrar elinize gonlunuze saglik tesekkurden biktirdim ama hepside birbirinden guzel ve siradan olmayan kaktus ve bitkiler gozum gibi bakacagim..
|
Gönderen kişinin gönlüne sağlık doğrusu. Küçük bir kaktüs bahçesi göndermiş ;)
|
Sevgili gizsu harika; ne kadar güzel kaktüsler gönderilmiş (gönderen kişinin gönlüne sağlık) ne kadar güzel de saksılanmış (Saksılayan kişinin de ellerine, gönlüne sağlık.) Harika olmuşlar.
|
Sevgili gizsu kaktüsler de diğer bitkiler de çok güzeller. Güle güle büyütün. Kaktüslere bayıldım doğrusu, çok şanslısınız.
Bana da dün bir paket geldi. Elindeki güzelliklerin 1 tanesini bile paylaşan arkadaşlar benim için çok değerli,hepsi çok özel. Sevgiler. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025