![]() |
Alıntı:
|
Kıskandım vallahi benim böyle cömert komşum olmadı.:))Çok güzel bir türmüş güle güle büyütün.
|
Alıntı:
|
Laleye benziyor.
|
Alıntı:
|
Sevgili Gizsu
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Paylastigi hersey icin sn. can17can'a binlerce tesekkurler cok mutlu ettiniz sizde cooook mutlu olun:)
|
beni de hediyeniz çok sevindirdi. ilk defa bu çeşidi gördüm . sağolun.
işallah yolunuz düşerse sizin beğendiklerinizden verebilirsem daha çok sevinirim. saygılar. |
Sayın Gizsu
Arajman ve kavanoz saksı çok güzel olmuş elinize sağlık, frezyaların renklerini not aldınızmı?;) Kalanchoe marmorata'lar için ayrıca teşekkür edrim;) salıklı bir şekilde büyüyorlar. Saygı ve selamlar |
Bunun gibi bir bağçe bende yapıcam uygun bir alanım var çok güzel görünüyor bakalım çiçekleri bulabilirsem...
|
Alıntı:
|
sayýn can17can'a çoook teþekkürler yine beni çok mutlu etti paylaþtýklarýyla,çok paylaþtý ama iki iki,bol kazançlar diliyorum umarým emeklerinin karþýlýðýný alýr..
|
2 Eklenti(ler)
Hafta sonu gezisinden ganimetlerim..
|
Alıntı:
İyi günlerde büyütün. Selamlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
4 Eklenti(ler)
Bebeciklerim büyüyor..elimden geldiğince toparlayabildiklerim bunlar,çok kıymetliler inşallah köklenir kurumazlar yoksa çok üzülürüm..
|
5 Eklenti(ler)
Ve devamı..
|
Sayın Gizsu
Elinize sağlık maşallahları var. Yanilerden her ihtimale karşı birer tane yedekleyin derim. Selamlar |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bakalim beni sevindireceklermi bu resimden sonra cogu curudu maalesef..Sitede cok istedigim sukulentler oluyor rica minnet birer yaprak istiyorum cevap bile vermiyor insanlar,cok enteresan:)
|
bunlar yapraktan oluyormu?
|
Alıntı:
|
selam canım
morganıum varmı sende acaba? |
Alıntı:
|
[QUOTE=serpil D;1136979]
Alıntı:
|
Alıntı:
icime sinmedi adresinizi verin kendiminkinden söküp yollayayim. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:18. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025