![]() |
Alıntı:
Teşekkür ederim, gerçekten hızlı gelişmişler,Sn Almanyalı'nın dediği gibi toprak ister, tabi birde saksı biraz büyük gibi geldi. Geldiğinizde toprak veririm, cumartesi'ye bekliyoruz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yakında tez araştırmam için İstanbul'a gitmem gerekiyor. Çok yoğun olmazsam, Eminönündeki çiçekçileri gezmek istiyorum. Bir de Bauhaus'a gitmek istiyorum. Sukkulentler çok ilgimi çekmese de sizin bir isteğiniz varsa ve bulabilirsem sizin için almak isterim. İlk hedefim bir clematis bulmak olucak. Çelikten çoğalıyormuş. :) Çiçeklerde üremek için arıları ve böcekleri çekici görkemli yaprak ve kokuları olduğunu biliyorum. Demek ki ikisi birden olmuyor. Ya kokusuyla cezbediyor ya da görünüşüyle.
|
Alıntı:
|
Bakalım bahtıma ne çıkarsa artık :) Evettt!!! Ben görkemli çiçekleri olan yeşil bitkileri çok seviyorum. Üstüne kokulu da olursa oh mis :) Bu aradıklarımı da genelde soğanlılarda, orkidelerde ve sarılıcılarda buluyorum. 3 tane orkide öldürdüm ama yine deniycem inşallah. Sevgiler :)
|
2 Eklenti(ler)
Renkleri cok guzel ama buyudugunde rengi kalmiyormus.Digerleride yeni cocuklar:)
|
1 Eklenti(ler)
Son frezyalar..
|
Farklı farklı renkleriyle harika bir kompozisyon oluşturmuşlar Frezyalarınız sevgili gizsu; bende sarı ve beyaz mevcut, bulabilirsem farklı renklerini ne ala.
Keyfini çıkarın sevgili gizsu; ayrıca yeni kaktüs ve sukullentlerinizi iyi günlerde büyütün. Sevgilerimle... |
Alıntı:
|
Farkli renkleri gecen sene her gordugum evin kapisini calip rica ederek topladim cunku bu renkleri cok aradim bulamadim heryerde yok, tabi bende sonra onlara baska soganlar goturdum :)bende bu sene gordum renklerinin guzelligini,cok cabuk yavruluyorlar cogalsinlar zevkle paylasirim beraber koklar seyrederiz bu guzelligi. Akdeniz cok uygun sanirim frezyaya saksilar hep orada yagmur firtina birtek kurudugunda kaldiriyorum, gunes gormediginde yapraklar uzuyor cicek olmuyor..
|
Sevgili gizsu; frezyalarınızın maşallahı var, renk çeşitliliğide bol muhteşem gönüyorlar. Nereden aldınız? Soğandan mı yetiştirdiniz? Bu sene favorilerim arasına giren çiçeklerden birisi.
Su sümbüllerinizde sağlıklı büyüsünler.:) |
Alıntı:
|
Sevgili gizsu , maşallah maşallah o ne güzellik öyle ...
Frezyalarınıza bayıldım misssss gibi kokusu buralara geldi sanki.Harika görünüyorlar.Ellerinize sağlık. Çocukluğumdan kalan sempatisiyle çok severim ,annemin saksı saksı olurdu nasıl kokardı ,arpa zambağı derdik biz. Ben bir türlü yetiştiremiyorum , şuan da var neden beceredmiyorum anlamıyorum.Hiç büyümedi cılız iki daldan oluşuyor,öyle kaldı. Güya kokusuyla her yeri dolduracaktım ........olmadı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sayın gizsu bakonuzu gezdim hepsi çok güzeller. bana balkonda başlayan çiçek maceramı hatırlattı . bizde de birçok sukulent ve kaktüs var beğendiklerinizin dallarından kırıp alabilirsiniz.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bir kavanozdan saksi ve bugun denedigim aşılama:)
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar cok guzel bende istiyorum:(
|
1 Eklenti(ler)
Bu guzelligin adini bilen..
|
Alıntı:
bu arada bir üstteki mesajda ki arajmanlarda ki sukulentlerin çoğu bizde mevcut kırmaya çekinirseniz çelik yaptıklarımdan da alabilirsiniz. ama insanın kendi ürettiği daha tatmin edici oluyor. insan onu bir başka seviyor nedense? |
Alıntı:
|
[QUOTE=gizsu;1106890]Su anki takintim Senecio Rowleyanus hayranim bu sukulente,olupta paylasmak isteyen olurmu acaba belki birisi acir halime,şu guzellige bakin[/QUOT
selam hayırlı olsun sayfanız evet bende bayıldım buna bıde uzum salkımı olanı var koparım yıyesım gelıyor :) resmı yukleyememısım |
1 Eklenti(ler)
sorun olmazsa resmı yuklemek ıstedım cıcegını gormen için
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
benım favorımde bu agzım sulanıyo ya çok guzell
|
Sevgili gizsu nasıl atmışlar bu sukulenti çöpe, inanamadım. Ama iyi de olmuş, ona sahip çıkacak, kıymetini bilecek bir sahibi oldu. İsmini http://www.agaclar.net/forum/bu-bitk...tm#post1120360 başlığında yazmıştım.
Kalanchoe marmorata'nın en güzel yanı yapraklarındaki benekler. Güneş aldıkça yaprakları beneklenir, yeterli ışık almazsa yapraklardaki benekler kaybolur, düz yeşil yapraklı olarak gelişir. Çok güzel, güle güle yetiştirin. |
hayırlı olsun gizsu yeni sukulentin güle güle büyüt
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025