![]() |
Sevgili Gizsu baslığından harika kokular geliyordu bir bakayım dedim off kaynak varmış balkonda. Ellerinize sağlık frezyalar muthiş bir kere koklama sansım oldu bi daha da acmadılar. Bakalım kısmet bu yıl açarlar belki. :)
|
Alıntı:
|
Sayın Gizsu
Hepsi çok güzeller benim goji beryy'ler güney rüzgarına açık olduğundan daha yeni yapraklanıyor :( Saygılar |
Sayin adneser benimki 2 senedir meyve veriyor ama taneler cok kucuk saksida oldugu icinmi acaba.
|
1 Eklenti(ler)
Daha once bu siteyle tanisana kadar sukulent nedir bilmiyordum etrafada dikkat etmiyordum meger alanya sukulent kayniyormus bu da bir mahalle berberinin onunden elde edildi mesela,illa bi kök vereyim diye beni yoldan cevirdi kıramadım:)))
|
Alıntı:
|
Tesekkurederim;))
|
Alıntı:
olduklarından. Saygı ve selamlar |
Alıntı:
|
Suyunu verdiniz mi? Çok su vermeseydiniz.
|
Alıntı:
|
Çok kolay tutuyor. Siz çok fazla müdahale etmeyin. Bitki köklenene kadar aydınlık bir yerde tutun. Haftada bir çok olmayacak şekilde sulayın.
|
Alıntı:
|
Frezyalarınız harika açmışlar sn. Gizsu. Bizim için de koklayın bol bol.
|
Alıntı:
|
Özel bir bakım yapıyor musunuz? Benim geçen sene aldığım ve martta diktiğim bütün soğanlar çürüdü :(
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
diğer renkler bunlara yetişemedi,bunlar yavaş yavaş solmaya başaldı bende olanı paylaşayım istedim devamı gelecek...
|
Gerçekten iklim çok önemli. Benimkiler dışarıdaydı ve geçen sene ektikten sonra yağmur fazla yağmıştı martta. Fazla sudan çürümüşler :( Bakalım yine marketlere soğanı gelirse tekrar deneyeceğim. Sevgiler...
|
Alıntı:
|
merhaba,
Sevgili Gizsu, frezyalar ne kadar güzel böyle, hımmm kimbilir ne kadar güzel kokuyordur şimdi. Ben de ektim karışık, balkonda duruyor daha yeni çıkıyorlar. Sizinkileri görünce..hele de pembe olanı, aramaya başlayacağım hemen..pembe pembe çok hoş maşallah. Size sorum içeri alıyormusunuz? yoksa hep balkondamı duruyor? içeri alsam hemen büyür mü benimkilerde? ( bizim yerimize de şöyle iyice koklayın) sevgilerimle |
Alıntı:
|
Memleketimizin her köşesi kendi içinde çok güzel ama işte tam da bu nedenle ben Karsı hiç sevemedim. Pazarlarında değil çiçek soğanı, yemeklik taze soğan bile zor bulunuyor. Buranın her şeyi manavlar ve tabi Migros :) Alanyanın kıymetini bilin sn Gizsu.
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu gun ilk kez yuzunu gordum:)kac sene sonra
|
Alıntı:
|
İnceliğiniz için teşekkür ederim sn. Gizsu. Evet görev için burdayız bu yaz bitiyor Allah'ın izniyle. Aslen Denizliliyim. Sıcak memleketlere alışık olanlar soğukta yapamıyor. İnşallah alışık olduğum bir coğrafyaya giderim. Fazla çeşitliliğim yok ama eğer sizin de benden bir isteğiniz olursa seve seve paylaşırım. Sevgiler...
|
Alıntı:
|
Sevgili gizsu; balkonunuzda keyifle dolaştım başarılarınızın devamını temenni ediyorum.Frezyalarınızda bütün güzelliklerini sergiliyorlar ellerinize sağlık :)
|
1 Eklenti(ler)
Bu miniside yeni diktim hemen acti:)
|
1 Eklenti(ler)
Frezyalar bitiyor..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025