![]() |
sukulentlerin büyük olanının adı Haworthia fasciata imiş, fazla varmı?,:cool:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
milaca2010 çiçek açıyormuuuuuuş oleeey buldum resmini:)
|
2 Eklenti(ler)
Bunlar da aramiza yeni katilan arkadaslar henuz isimlerini bilmiyorum.
|
Alıntı:
Teşekkürler sevgili gizsu; çok makbule geçer, sevinirim. Çiçekleri harika... |
sayfanız hayırlı olsun sevgili gizsu bol çiçekli günler artık sizi bekliyor hadi aramıza hoş geldiniz artık dur durak bilmiyceksiniz :)
|
Sayfanız hayırlı olsun bol çiçekli ve misafirlerle dolsun.
|
Alıntı:
|
Sayfanız hayırlı olsun :)
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Sayin adneser ve esine ziyaretleri ve hersey icin cok tesekkurler tekrar gorusmek dilegi ile bunlarda yeni misafirlerim
|
Bu ikinci resimdeki soldaki cicegin adi neydi acaba
|
Sayın Gizsu
Eşim ve ben sizi tanımakla mutlu olduk, ayrıca hiç bir çiçeğinizi esirgemeden hazırladığınız hediye sepeti için çok çok teşekkür ederim görüşmek üzere sağlıcakla kalın. Çiçeğinizin adı tradescantia spathacea Saygı ve selamlar |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Ilk parti frezyalar orjinal asisiz olanlar merhaba dediler, sarilarda arkada sirada bekliyor sonra lila ve digerleri:)
|
2 Eklenti(ler)
Bayildim bunlara hemen bulmak lazim:)
|
2. Resim Leş Kaktüsü' ne aittir :)
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kisa gunun kari,nasil toparladim bir gorseniz gulermisiniz aglarmisiniz bilmem:)
|
1 Eklenti(ler)
Arkadaslar bunlar cok kucuk ve koksuz nasil koklendirmem lazim yardimci olurmusunuz
|
Altta bulunan ilk yapraklarını kopartıp direk toprağa gömün. Bir kaç gün sonra toprağı sulayın. Kopardığınız yaprağı da direk toprağın üzerine koyun. .çok çabuk çoğalan bir sukkulenttir.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Güzel ve doğru olmuş mu :)
|
1 Eklenti(ler)
Su anki takintim Senecio Rowleyanus hayranim bu sukulente,olupta paylasmak isteyen olurmu acaba belki birisi acir halime,şu guzellige bakin
|
1 Eklenti(ler)
Bunada bayildim.sedum morganianum
|
Alıntı:
Oradan sizde istediklerinizi sipariş edebilirsiniz. ha aman yanlış anlaşılmasın reklam meklam, daha kendisiyle tanışmadım bile. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yeşil-beyaz var dediniz ya, ilk kez duyuyorum, hemen bakmam lazım :) Unutmadan ekleyeyim, çok iyi hatırlamıyorum ama evde çocuk ve hayvan varsa meyvesinin yenmemesine dikkat, galiba zehirliydi. Zehirli bitkiler listesini bulup, kontrol edeyim. |
3 Eklenti(ler)
Gojiberry filizlendi,fuşya frezyam açtı yeni getirdiğim ve ilk kez gürdüğüm sümbülde çiçek verdi hemde inanılmaz kokuyor diğer sümbülden daha güzel ve yogun bir kokusu var tavsiye ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025