![]() |
1 Eklenti(ler)
eşinize çok geçmiş olsun allah şifa versin hoş geldiniz sefalar getirdiniz çiçeklerde mükemmel ellerinize sağlık :)
|
Çok Teşekkürler sn.BAYÇALI Güller muhteşem :o inşallah yine kaldığımız yerden devam edicem iyiki varsınız siz çiçek dostlarım :o
|
Sevgili Gülsen tekrar hoşgeldin, güzel kaktüslerin ve çiçeklerinle kaldığımız yerden devam inşallah...
|
ellerize sağlık. gülsen ne kadar güzel çiçekleriniz var. bakarken gerçekten büyük keyif aldım daha nice güzel çiçekler sizin olsun.
|
Çok teşekkürler Yeni Ginem inşallah kaldığımız yerden devam :)
|
Teşekkürler Helin hanım,hoş geldiniz balkonuma her zaman beklerim :)
|
3 Eklenti(ler)
bu kaktüsün adını henüz bilmiyorum ama öğrenicem en kısa zamanda..Migrosta kırılmış olarak aldığım tek yaprak böyle büyüdü kocaman oldu artık bahçeye geçirmek lazım sanırım :p
|
2 Eklenti(ler)
İzmirde bir arkadaşımın Bonzai ağacı
|
3 Eklenti(ler)
Pembe sundavillam çok seviyorum bunu :p
|
3 Eklenti(ler)
Beyaz çiçekli Echinopsis sunbdenudata
|
4 Eklenti(ler)
bu yıl su sümbülümde oldu ve çiçekleri muhteşemdi ;)
|
3 Eklenti(ler)
bu yaz bir çok renket küpeli aldım ama maalesef hiç biri yaşamadı :(
|
Alıntı:
Menekşeniz çiçek açtı mı? |
Alıntı:
Ben atlası önce suda bırakmayı denedim. Ancak çok fazla zaman geçmeden çıkarttım. Beklettim. Pörsümesine artık ümidimi kesmeye başladıktan sonra dirildiler ve filiz vermeye başladılar. Kaç günde atlasınızı köklendirebildiniz acaba. Itır çiçeğini suda çok geç köklendirmiştim. Aldığım çiçekçi çelik olarak ekildiği zaman daha kolay köklendiğini söylemişti. Atlasıı da suda köklendiğini ilk olarak sizde gördüğüm için sormadan edemedim. Tutma oranı nedir. |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Evet Emine hanım menekşem açtı buyrun
|
2 Eklenti(ler)
Buda minik Mavişim :p
|
2 Eklenti(ler)
sakız sardunyam
|
5 Eklenti(ler)
İlk Kaktüs aşısı denemem
|
4 Eklenti(ler)
Vehibe arkadaşımın hediyesi Stapelia Nobilis ve muhteşem çiçeği
|
Alıntı:
|
Sayın Gülsen hanım, Stabelia'nın bu kadar güzel çiçek açtığını bilmiyordum. Gerçekten çok güzel bir çiçek, kaktüsleri sevmeye başladım :o
Saygılar, selamlar.... |
Hoş geldiniz SN.Yaylacı evet kaktüslerin ve sukulentlerin çiçekleri bana göre muhteşemler sizlerede kaktüs ve sukulentleri sevmeyi aşıladıysam ne mutlu bana :) Saygılar Selamlar bizden
|
1 Eklenti(ler)
merhabalar gülsen hanım Stapelia çok güzel açmış tabi sizin elinizde bir çiçeğin açmaması mümkünmü. bendeki Stapelia ile aynımı bilemedim iştefotosu 2012 ankara sonbahar toplantısında vermişlerdi bol çiçekli günler dilerim.buradan tüm paylaşımcı arkadaşlara teşekkürler.
|
Ellerinize sağlık Sn. Bayçalı çok güzel büyümüş çiçeklenmiş ama bendekiyle aynı değil sizin çiçekler daha ince uzun yaprak şekli bendeki biraz daha tombik gibi :) :o
|
çok güzel herşey ellerinize sağlık
|
5 Eklenti(ler)
VEEEEE Orkidelerim teker teker açmaya başladılar :p
|
2 Eklenti(ler)
Suda köklendirdiğim kızılay çiçeğim :rolleyes:
|
2 Eklenti(ler)
Kafkas gülüm tomurcukta inşallah açar ve o misler gibi kokusunu yayar balkonuma :D
|
5 Eklenti(ler)
Kokulu çileğim beni kışın kar altında bile meyvelerini sundu bana ;)
|
3 Eklenti(ler)
Az kalsın bu Echveriamıda kaybediyordum karda donmak üzereyken son anda aldım içeri inşallah toparlar :(
|
3 Eklenti(ler)
Serada donda kaybettiğim bitkilerim Aloevera ve farklı tür kalanchoem ve tabi 12 saksı yılbaşılarım :(
|
Kaybettiğiniz çiçeklerinize üzüldüm Sn.Gülsen.
|
Gülsen hanım merhaba orkidelerinize kocaman maşallah kaybettiğiniz çiçekleriniz için üzüldüm:( canınız sağolsun daha güzül çiçekleriniz olması dileğiyle salıcakla kalın
|
çileğinize çok şaşırdım , sürekli içeride mi tutuyordunuz?maaşallh
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sümbülünüz çok güzel ilginç :) Güle güle büyütün.. Sayfanızda çok renkli sizi tebrik ediyorum.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:54. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025